TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 All New Traffic Cops
Een spijkermat wordt gebruikt om een voertuig stoppen die mogelijk gestolen mobiele telefoons vervoert. Nummerplaatherkenning wordt gebruikt om een voertuig te vinden dat vermoedelijk gebruikt wordt door inbrekers.
«
»
14:55 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie zijn handen vol aan dronken feestgangers die achter het stuur kruipen. De stress van de feestdagen leidt tot nachtelijke escapades en schreeuwwedstrijden. Winkeldieven slaan hun slag voor Kerstmis.
«
»
15:55 All New Traffic Cops
Op zoek naar verdachten van uitbuiting van minderjarige meisjes doet de politie 's ochtends vroeg op twee locaties in York een inval. In een vrachtwagen worden zeven verstekelingen gevonden.
«
»
16:50 Walker, Texas Ranger
Alex en een ex-collega van haar bij justitie vragen Walker om te infiltreren in een groep van louche wetshandhavers die eigenhandig actie ondernemen tegen criminelen die vrijkomen door procedurefouten.
«
»
17:50 Police Interceptors
Chris Spencer en zijn team zitten op de hielen van een Golf GTI die met drie keer de toegestane snelheid door de stad rijdt. De achtervolging komt tot een abrupt einde wanneer de roekeloze bestuurder een rampzalige fout maakt.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
Karl wordt gedwongen een elektrisch pistool te gebruiken wanneer een automobilist plotseling besluit aan te vallen. Als er versterking arriveert, is de politie in shock over wat zich in de auto blijkt te bevinden.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
YouTube-fenomeen Jack Vale laat voorbijgangers een koelbox openen met daarin een afgehakt hoofd en een hond krijgt de verrassing van z'n leven voor zijn verjaardag.
«
»
20:35 Life
Wanneer een oplichter en een bankbediende in spe samen een misdaad plegen, worden ze ten onrechte beschuldigd van moord. Veroordeeld tot 'leven' in een beruchte boerderijgevangenis in Mississippi proberen ze voortdurend te ontsnappen.
«
»
22:30 Total Recall
Douglas Quaid bezoekt het bedrijf "Rekall" om onechte herinneringen te laten implanteren, maar de procedure mislukt en hij ontdekt dat zijn hele leven een leugen is. Ook heeft hij nachtmerries over de planeet Mars.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Alex en een ex-collega van haar bij justitie vragen Walker om te infiltreren in een groep van louche wetshandhavers die eigenhandig actie ondernemen tegen criminelen die vrijkomen door procedurefouten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers