TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Extreme Makeover: Home Edition
Het team herbouwt zeven huizen in Joplin voor gezinnen die getroffen zijn door een tornado.
«
»
07:55 The Marriage Pact
Zes duo's arriveren in Cartagena, Colombia, en duiken in een 21-daagse reis om hun beloftes uit het verleden te testen. Het is een dating-experiment als geen ander, aangezien de singles onder één dak wonen en een bed delen met hun pact partners.
«
»
08:45 The Marriage Pact
Het is tijd voor de zes duo's om hun eerste uitdaging aan te gaan. Relatiegoeroe Shan Boodram heeft een speciale traktatie voor hen in petto. Shan heeft voor elk stel unieke dates gepland, speciaal ontworpen om de chemie aan te wakkeren.
«
»
09:35 The Block NZ
De spanningen bereiken het kookpunt ter plaatse en de druk om veilingklaar te zijn zet allianties, overeenkomsten en facturen onder druk.
«
»
10:30 Love It or List It
Na het krijgen van vier kinderen worden Susanne en Brian met een ruimteprobleem geconfronteerd. Terwijl David een kant-en-klaar huis wil vinden dat bij iedereen past, is Hilary wellicht in staat om hun ruimteproblemen ter plekke op te lossen.
«
»
11:20 Dr. Phil
Dr. Phil, de huispsycholoog van Oprah Winfrey, helpt gasten met hun problemen. Hij doet dit met zijn unieke manier van analyseren en een directe confronterende benadering.
«
»
12:05 Love Island
Leanne vertelt Mike dat ze niet langer in hem geïnteresseerd is. Sophie geeft aan Wallace toe dat ze voorzichtig is met het verlaten van Connor. Nas vertelt de strandhut dat hij enthousiast is om Demi te leren kennen.
«
»
12:50 Love Island
De liefdesspelletjes gaan door voor de Islanders. Niemand wil uit de villa worden gedumpt, maar om in het paradijs te blijven, moeten ze de harten winnen van hun mede-eilandbewoners en het publiek.
«
»
13:50 Extreme Weddings: Australia
Duncan en Petah plannen een wilde bruiloft met kamelen in de hitte van de outback van Australië. Een jong stel uit Sydney ontdekt dat ze de bruiloft van hun dromen hebben gewonnen boven op een bergtop.
«
»
14:40 Extreme Weddings: Australia
In plaats van ze voor te lezen, zingen Brad en Gregson hun geloften. Terwijl het huwelijksfeest in volle gang is, worden de gasten opgeschrikt door een heuse flashmob.
«
»
15:30 The Block NZ
De teams haasten zich om hun huizen af te maken voor de laatste hulpmiddelen naar beneden gaan. Ze wachten op de beslissingen van de jury over hun buitenruimtes en hun algemene huisontwerpen.
«
»
16:25 Paramedics
De bizarre symptomen van een vrouw brengen Nicola en Risky in verwarring. Ray helpt het slachtoffer van een auto-ongeluk. Een kritieke zaak vereist de detectivevaardigheden van Cam.
«
»
17:20 Dr. Phil
Dr. Phil, de huispsycholoog van Oprah Winfrey, helpt gasten met hun problemen. Hij doet dit met zijn unieke manier van analyseren en een directe confronterende benadering.
«
»
18:10 MasterChef UK
Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.
«
»
18:50 Love It or List It
Een stel dat een kind verwacht heeft meer ruimte nodig, maar wil geen concessies doen qua locatie.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland is vereeuwigd op een schilderij en het realistische groepsportret wordt onthuld, maar wat is Martien mager op het schilderij. Ze krijgen Bossche bollen mee. Hoeveel calorieën zouden daar inzitten?
«
»
20:35 Paris in Love
Paris laat Las Vegas oplichten bij de grote opening van een casino dat naar haar overgrootvader is genoemd, Carter's kinderwens kort na het huwelijk doet Paris zich afvragen hoe haar leven zal veranderen.
«
»
21:25 Paris in Love
Paris reist af naar Carters geboortestad in Michigan om dj te zijn op de bruiloft van een familielid, maar het opvallende verschil tussen de familie Hilton en Reum leidt ertoe dat Paris zich vragen stelt bij Carter's plannen voor hun toekomst.
«
»
22:25 Paris in Love
Paris en de familie gaan naar New York voor het verlovingsfeest, maar de sfeer wordt minder feestelijk als een strijd tussen Kathy en Carter openbaar wordt. Paris probeert zich te verschuilen achter haar verplichtingen op New York Fashion Week.
«
»
23:30 Love Island
Naarmate de derde week vordert, neemt ook het flirten toe, terwijl de eilandbewoners hun verblijf voortzetten. Ze hebben de tijd van hun leven, maar in het paradijs blijven is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
00:35 Love Island
Nas krijgt een sms waarin staat dat elk koppel moet stemmen op de minst compatibele koppels.
«
»
01:30 MasterChef UK
Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers