Hoofdredactie
Nico De Freyn

Eindredactie
Bram Bartholomees

Met dank aan alle losse medewerkers.

Lorenz Vercauteren-Seghers

Ontwikkeling
Maarten Rotthier, Exsite.be

Meewerken aan TVvisie?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die op vrijwillige basis van TVvisie dé referentie op het internet voor televisienieuws in België en Nederland willen blijven maken. Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. We nemen spoedig contact met je op!

Disclaimer

Berichten en artikelen van TVvisie mogen op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Zowel teksten, foto's, logo's, geluiden en illustraties komen van vrijwillige medewerkers. Alle materiaal wordt ons welwillend ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werden van openbare bronnen van het internet gehaald, waarbij TVvisie getracht heeft met alle rechthebbenden contact op te nemen. Niet in alle gevallen hebben we kunnen nagaan of op de teksten, foto's, logo's en/of illustraties nog copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen met TVvisie.

'Stukken van Mensen' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Thibault klopt aan met een werk van Marcel Broodthaers uit 1972 en wekt meteen de interesse van de experten, want het werk zou wel eens tot een van de weinige orginele prints kunnen behoren. Ook garagist Karel maakt indruk wanneer hij samen met zijn vrouw komt aangereden in een unieke brandweerwagen die al 55 jaar meegaat en nog in perfecte staat verkeert. Nancy hoopt haar slag te slaan met een Amerikaanse tandartsstoel uit de jaren 20 en Virginie wil haar volledige collectie rond het Amerikaanse tekenhuis Hanna Barbera van de hand doen.

'Stukken van Mensen', om 21.30 uur op VIER.