Hoofdredactie
Nico De Freyn

Eindredactie
Bram Bartholomees

Met dank aan alle losse medewerkers.

Lorenz Vercauteren-Seghers

Ontwikkeling
Maarten Rotthier, Exsite.be

Meewerken aan TVvisie?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die op vrijwillige basis van TVvisie dé referentie op het internet voor televisienieuws in België en Nederland willen blijven maken. Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. We nemen spoedig contact met je op!

Disclaimer

Berichten en artikelen van TVvisie mogen op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Zowel teksten, foto's, logo's, geluiden en illustraties komen van vrijwillige medewerkers. Alle materiaal wordt ons welwillend ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werden van openbare bronnen van het internet gehaald, waarbij TVvisie getracht heeft met alle rechthebbenden contact op te nemen. Niet in alle gevallen hebben we kunnen nagaan of op de teksten, foto's, logo's en/of illustraties nog copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen met TVvisie.

logo Canvas logo

De talentvolle Britse singer-songwriter Amy Winehouse was gezegend met een unieke stem en groeide op korte tijd uit tot een legende. Zoals het een rasartieste betaamt, vertaalde ze treffend haar eigen gebreken in haar teksten en optredens. Deze combinatie van rauwe eerlijkheid en talent maakten haar tot een van de grootste iconen van deze eeuw. De permanente media-aandacht, de plotse sterrenstatus en een destructieve levensstijl eisten echter hun tol. Aan dit kostbare talent kwam dan ook abrupt en vroegtijdig een einde: op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud. Met een aaneenschakeling van homemovies, interviews, concertfragmenten en nieuwsbeelden vertelt Asif Kapadia het verhaal van deze buitengewone artieste.

(Cinéart, 2015), muziekdocumentaire van Asif Kapadia.

'Amy', om 22.40 uur op Canvas.