Hoofdredactie
Nico De Freyn

Eindredactie
Bram Bartholomees

Met dank aan alle losse medewerkers.

Lorenz Vercauteren-Seghers

Ontwikkeling
Maarten Rotthier, Exsite.be

Meewerken aan TVvisie?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die op vrijwillige basis van TVvisie dé referentie op het internet voor televisienieuws in België en Nederland willen blijven maken. Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. We nemen spoedig contact met je op!

Disclaimer

Berichten en artikelen van TVvisie mogen op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Zowel teksten, foto's, logo's, geluiden en illustraties komen van vrijwillige medewerkers. Alle materiaal wordt ons welwillend ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werden van openbare bronnen van het internet gehaald, waarbij TVvisie getracht heeft met alle rechthebbenden contact op te nemen. Niet in alle gevallen hebben we kunnen nagaan of op de teksten, foto's, logo's en/of illustraties nog copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen met TVvisie.

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Tijdens een van de optredens van Jef en Ida komt een man het caf binnen, die zich kenbaar maakt als Sjaak, de oudste zoon van Emmaatje, van de familietak uit Amsterdam. Hij overspoelt de familie met verhalen over de oorlogskampen en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Lisa is meteen in de weer om de ongelukkige Sjaak, zolang als nodig, onderdak te verschaffen. Pierre en Rik zijn echter minder overtuigd van de eerlijkheid van de Hollandse gast.

'Lili en Marleen', om 19.55 uur op VTM.