TVvisie Extra dagelijks in je mailbox!

Ontvang dagelijks helemaal gratis de nieuwsbrief.
Onze dagelijkse e-mail bevat alle headlines van de dag voordien en vat samen wat het belangrijkste nieuws was in het televisielandschap van de Lage Landen.

Met een eenvoudige klik beland je op TV-Visie.be of TV-Visie.nl en lees je het volledige artikel. Onze nieuwsbrief is dus de meest eenvoudige manier om steeds op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de wereld van tv.

Na de site, nu dus ook de nieuwsbrief voor méér tv.
Abonneer je nu gratis!

'The Hunger Games' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Een filmtrilogie die op de verplichte must-see lijst moet staan van iedereen. We bevinden ons in de nabije toekomst, waar Noord-Amerika geteisterd wordt door natuurrampen en oorlog. Noord-Amerika staat onder leiding van president Snow, die 'Panem' zoals hij het heeft hernoemd, onderverdeelde in twaalf districten. Elk jaar worden uit elk district twee deelnemers uitgeloot om in een competitie de andere spelers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze wedstrijden te volgen, enerzijds voor vermaak, anderzijds ter intimidatie. Katniss, die haar al langer stoort aan het beleid van 'haar' president, neemt vrijwillig deel om de plaats van haar zusje, die geselecteerd was, over te nemen.

Met o.a. Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ea.

'The Hunger Games', om 20.35 uur op Q2.