TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:50 Allez l'Union
Het onverhoopte succes maakt duidelijk dat Union Saint-Gilloise een nieuw stadion nodig heeft. Het prachtige Joseph Mariënstadion midden in het Dudenpark mogen ze niet uitbreiden.
«
»
18:30 Sporza: EK voetbal 2024 preview magazine
Voetbalmagazine waarin de landen die deelnemen aan het EK voetbal 2024 worden voorgesteld. In elke aflevering komen twee landen aan bod.
«
»
19:00 Sporza: Europees voetbalmagazine
Samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
19:30 Shrink
David Tracey, pas afgestudeerd aan de medische faculteit, heeft zojuist zijn coassistentschap verloren. Hij ontdekt dat hij nog steeds mensen kan helpen als hij 1.920 uur klinische therapie onder toezicht uitvoert.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Frontlinie
In een Pools dorpje midden in het oerbos aan de grens met Wit-Rusland helpen inwoners vluchtelingen die in nood verkeren. Want na de inval in Oekraïne is het bos het nieuwe IJzeren Gordijn geworden.
«
»
21:15 Deux
Nina en Madeleine, twee gepensioneerde vrouwen, zijn al jaren in het geheim verliefd op elkaar. Op een dag wordt hun relatie op zijn kop wordt gezet door een onverwachte gebeurtenis, waardoor Madeleines dochter langzaam de waarheid over hen onthult.
«
»
22:55 The Big Chill
Een ooit hechte bende vrienden - waaronder een acteur, een arts en haar man, een Vietnamveteraan en een journalist - komt een weekend samen na de begrafenis van hun benijde vriend Alex, die zelfmoord pleegde.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers