'Familie' - INHOUDEN week 39

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 39

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen d vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
'Siesta Key' (foto: MTV - Viacom Benelux 2017)

Liefde, verraad en volwassen worden in 'The Hills'-opvolger 'Siesta Key'

Viacom-zender MTV neemt je mee naar het paradijselijke 'Siesta Key', een nieuwe realityshow van de makers van het populaire 'Laguna Beach'. Volg vanaf 23 september elke zondag om 19.00 uur de extravagante levens van Alex en zijn vriendengroep die door de omgeving worden beschouwd als de Siesta Key Elite: een groep waar stiekem iedereen bij wil horen, zeker wanneer Alex n van zijn beroemde huisfeesten geeft.

Lees meer
'Complex' (foto: VIJF - SBS Belgium 2017)

Het verhaal van Lotte zondag in 'Complex'

Lotte was nauwelijks vier toen ze al vond dat ze een lelijke neus had. En dat vonden de andere kinderen ook: ze werd ermee gepest op school, en haar neus werd een complex. Maar geen enkele dokter kon haar helpen; dat kon pas wanneer Lotte meerderjarig was, en haar neus volgroeid.

Lees meer
'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 39

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
TVV Home and Away 2017 Leah (ADA NICODEMOU), Zac (CHARLIE CLAUSEN) en Ash (GEORGE MASON) in 'Home and Away' (foto: Vitaya- MEDIALAAN 2017)

'Home and Away' - INHOUDEN week 39

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingredinten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Peter Van de Veire en Julie Van den Steen (foto: MNM - VRT 2014)

X-Session houdt eenmalige renie op 31 maart 2018 tijdens 'MNM Back to the 90s en Nillies'

De Vlaamse dancegroep X-session zal, zes jaar nadat ze definitief stopten in 2012, nog n keer optreden speciaal voor 'MNM Back to the 90s en nillies' op 31 maart 2018. Dat kondigde de groep aan in 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM.

'Helden' - reeks 3 (foto: Ketnet - Hotel Hungaria- SB 2015)

'De Helden' bouwen de droomspeeltuin van kinderen - OPROEP

'De Helden' hebben een missie: ze willen in Vlaanderen plaatsen creren waar kinderen zelf held kunnen zijn, een plek om op avontuur te gaan, te klimmen en te spelen! En dat in een stad of gemeente waar de kinderen vinden dat ze te weinig plaats hebben om te ravotten.

'Jonas & Van Geel' (foto: VTM - MEDIALAAN 2016)

Nieuw seizoen van 'De 25' vanaf zaterdag bij VTM

Dat het archief van VTM en bij uitbreiding van MEDIALAAN rijk is aan spannend, ontroerend, grappig en verrassend beeldmateriaal werd al uitvoerig bewezen in de eerste twee seizoenen van 'De 25'.

'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Van Paul McCartney's muziekschool naar 'The Voice'

Dat de lat bijzonder hoog ligt in het vijfde seizoen van 'The Voice' van Vlaanderen werd de voorbije weken al duidelijk. De tweede auditieaflevering ging vorige week vlotjes over het miljoen kijkers, goed voor 50,5% marktaandeel (VVA 18-54, live +4).

'Huizenjagers' (foto: VIER - SBS Belgium 2017)

VIER bestelt tweede seizoen van 'Huizenjagers'

'Huizenjagers' scoort meteen boven de ambitie van VIER om tegenover de soaps meer dan 10 procent marktaandeel op de commercile doelgroep te halen. Geen enkel programma doet het 'Huizenjagers' voor om het in dit bijzonder concurrentile tijdslot beter te doen.

logo Netflix logo

'Gaga: Five Foot Two' vanaf 22 september exclusief op Netflix

Netflix kondigt vandaag aan dat het de rechten heeft verworven van de documentaire 'Gaga: Five Foot Two', een intiem en onthullend portret over een jaar uit het leven van Lady Gaga.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Erik Van Looy (foto: TVvisie - Nico De Freyn 2015)

Dit is de jury van 'De Slimste Mens ter Wereld'

Hallelujah. De hoogmis van de kwis is terug. Erik Van Looy knielt neder voor het nieuwe en maar liefst vijftiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' op VIER.

Lees meer
Sabine Hagedoren in 'Die Huis' (foto: En - VRT 2017)

En schuift 'Die Huis' voor 'Bargoens'

Vanaf dinsdag 26 september kan Vlaanderen genieten van 'Die Huis' op En. Na de lovende kritieken en goede kijkcijfers voor 'Het Huis' - het tweede seizoen kon rekenen op gemiddeld 1.110.808 kijkers (live+7, +4) - trekken Eric Goens en zijn gasten dit keer naar Zuid-Afrika. Daar ontvangt hij elke week een interessante landgenoot.

Lees meer
'Allah in Europa' - Jan Leyers (foto: Canvas - VRT Noortje Palmers 2017)

'Allah in Europa': Jan Leyers op zoek naar het gezicht van de islam in Europa

In 'De weg naar Mekka' onderzocht Jan Leyers de ziel en de diverse gedaantes van de islam in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Lees meer