Q2 zendt Sunset Concert Gers Pardoel uit

De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House van Qmusic. Gers Pardoel gaf de aftrap aan het podium van de Lifeguard Tower in Oostende.

De (...)

Lees meer
Eurosport

Tour de France tot en met 2023 live bij Eurosport

De Tour de France is ook de komende zes jaar bij Eurosport te zien. Door de nieuwe overeenkomst is 's werelds grootste wielerwedstrijd in maar liefst in 38 Europese landen exclusief via 'the Home of Cycling' te volgen.

Lees meer
logo CAZ logo

Twee thrillers op CAZ

Op zondag 23 juli staat om 20.40 uur de legendarische thriller 'The Silence Of The Lambs' op het programma. Eén van de heel zeldzame films die de vijf belangrijkste Oscars wonnen.

Lees meer
Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Nederlandse realityreeks 'Roy Donders' op Vitaya

Op vrijdag 28 juli start om 22.15 uur het eerste seizoen van de realityreeks 'Roy Donders'. Nederlandse stylist en volkszanger Roy Donders geeft in deze realityreeks een unieke kijk in zijn leven en dat van zijn familie.

Lees meer
VTM logo

Enkele blikvangers van VTM

Na een week in Spanje pakt 'Met Vier in Bed' van maandag 24 tot en met donderdag 27 juli opnieuw zijn koffers voor een zonnige trip naar Portugal.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo VRT logo VRT

VRT ondersteunt nieuwe zender Eclips TV met eigen programma's

VRT heeft gisteren een contract afgesloten met de nieuwe zender Eclips TV om een groot deel van de geapprecieerde, nostalgische reeksen bij hen te vertonen. Op deze manier draagt VRT als openbare omroep bij aan de groei van nieuwe en kleinere zenders.

logo Eleven Sports logo

Eleven Sports nu ook beschikbaar via Scarlet

Vanaf 1 augustus kunnen ook de Scarlet-abonnees genieten van het ruime sportaanbod van Eleven Sports. De drie kanalen van Eleven Sports zullen immers opgenomen worden in 'International Sports', het nieuwe digitale sportpakket van Scarlet.

Ozark op Netflix (foto: © Coopr/Netflix 2017)

Ontrouw, corruptie, chantage en moord in nieuwe Netflix-serie 'Ozark'

Financieel adviseur Marty Byrde, zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen vormen een typisch doorsnee gezin. Ze leiden een 'normaal' leven in Chicago met één kleine uitzondering: Marty's belangrijkste klant is het grootste drugskartel van Mexico.

Peter Verlinden (foto: Canvas - © VRT 2017)

Peter Verlinden ontmoet zoon van Mobutu voor 'Terzake'

Op vrijdag 21 juli brengt 'Terzake' een extra lange special van een uur waarin Peter Verlinden praat met Nzanga Mobutu, de oudste zoon van de Congolees-Zaïrese dictator Joseph Mobutu Sese Seko.

'Chef in je Oor' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Kip voor Frieda en John in allerlaatste 'Chef in je Oor'

Vandaag vindt het finaleduel plaats tussen sterrenchefs Viki Geunes en Johan Segers. De rol van de keukenklunzen is daarin verpletterend.

Julie in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Laatste 'Met Vier in Bed' van de week in Quejar Sierra

De laatste stop van de week bevindt zich in de bergen. Aan de voet van de Sierra Nevada ligt het dorpje Güeja Sierra. Hier baat de Nederlandse Julie haar B&B Arroyo De La Greda uit.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Derde seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie'

Luk Alloo is bezig met de opnames van een nieuw seizoen 'Alloo bij de Wegpolitie'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De nieuwe reeks zou al in het najaar te zien zijn op VTM.

Lees meer
TVV Familie 2016 Bas Van Weert als Cédric in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Bas Van Weert verlaat 'Familie'

Acteur Bas Van Weert – die sinds 2013 de rol van Cédric vertolkt in 'Familie' – zal de reeks dit najaar verlaten. Bas is geslaagd voor zijn toegangsexamen aan het Conservatorium in Antwerpen en start er in september een verdere acteeropleiding. Hij wil zich volledig focussen op deze opleiding, waardoor de combinatie met zijn steeds groter wordende rol in 'Familie' onmogelijk is geworden.

Lees meer
'Sturmtroopers' (foto: Ketnet - © Joost Joossen VRT 2017)

Ketnet start opnames nieuwe reeks 'Sturmtroopers'

Ketnet is begonnen met de opnames van 'Sturmtroopers'. Nico Sturm trekt er met zes Ketnetters op uit die stuk voor stuk beschikken over een flinke portie lef, doorzettingsvermogen en intelligentie.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De talentvolle Britse singer-songwriter Amy Winehouse was gezegend met een unieke stem en groeide op korte tijd uit tot een legende. Zoals het een rasartieste betaamt, vertaalde ze treffend haar eigen gebreken in haar teksten en optredens. Deze combinatie van rauwe eerlijkheid en talent maakten haar tot een van de grootste iconen van deze eeuw. De permanente media-aandacht, de plotse sterrenstatus en een destructieve levensstijl eisten echter hun tol. Aan dit kostbare talent kwam dan ook abrupt en vroegtijdig een einde: op 23 juli 2011 overleed Amy Winehouse aan alcoholvergiftiging. Ze was 27 jaar oud. Met een aaneenschakeling van homemovies, interviews, concertfragmenten en nieuwsbeelden vertelt Asif Kapadia het verhaal van deze buitengewone artieste.

(Cinéart, 2015), muziekdocumentaire van Asif Kapadia.

'Amy', om 22.40 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/07)