'Familie' - INHOUDEN week 22

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 22

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen d vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
Eurosport

Roland Garros en Kim Clijsters op Eurosport

Eurosport 1 kleurt van zondag 27 mei tot en met zondag 10 juni weer gravel-rood: de sportzender doet twee weken lang dagelijks live verslag van s werelds belangrijkste tennistornooi op gravel, Roland Garros. Kim Clijsters vervoegt het Eurosport 'experts' team tijdens Roland Garros.

Lees meer
Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 22

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer
logo Home and Away logo

'Home and Away' - INHOUDEN week 22

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand n mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

Lees meer
'Vranckx' (Canvas)

Zaterdag in 'Vranckx': het nieuwe gezicht van de Farc

Na een moeizaam vredesakkoord met de Colombiaanse regering, moeten meer dan 7.000 Farc-rebellen een plaats vinden in de maatschappij die ze decennialang hebben bestreden.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De plannen van Vitaya

Op zaterdag 26 mei staat om 20.25 uur de komedie 'Mean Girls' op het programma met Lindsay Lohan en 'The Notebook'-actrice Rachel McAdams.

logo Q2 logo

Champions League-finale op Q2

Op zaterdag 26 mei nemen Real Madrid en Liverpool het om 20.10 tegen elkaar op in de finale van de UEFA Champions League. Kan Real Madrid voor de derde keer op rij winnen en zo zijn Champions League-titel verdedigen? Of pakt Liverpool na dertien jaar nog een keer de winst?

logo VTM logo VTM

Laatste 'Liefde voor Muziek' op VTM

'Liefde voor Muziek' is op maandag 28 mei toe aan het laatste repertoire, dat van Helmut Lotti, voor de best of-aflevering volgende week.

'Grillmasters' met Peter De Clercq en Seppe Nobels

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'

Ben jij een krak in grillen, garneren en vooral goed marineren? Dan is VIER op zoek naar jou voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'. Vorm een top barbecue-duo en schrijf je snel in!

 Gilles De Bilde Thuis bij de Duivels - 'Telefacts'-special met Dries Mertens

Oefenmatchen Rode Duivels en 'Telefacts Special' in juni bij VTM

In de twee eerste weken van juni kunnen voetbalfans alvast vier dagen met stip noteren in hun agenda. Op dinsdag 5 juni en dinsdag 12 juni zendt 'Telefacts' de specials Gilles De Bilde Thuis bij de Duivels uit, en op zaterdag 2 juni en woensdag 6 juni kan men bij VTM terecht voor de oefenmatchen Belgi Portugal en Belgi Egypte.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 22 en woensdag 23 mei 2018

De onweerachtige zomeravonden zorgen ervoor dat er heel wat kijkers op post blijven.'Thuis' blijft twee dagen op rij de nummer n. Ook de En-programma's 'De Columbus' en 'Op En' lokken heel wat kijkers.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Grillmasters' met Peter De Clercq en Seppe Nobels

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'

Ben jij een krak in grillen, garneren en vooral goed marineren? Dan is VIER op zoek naar jou voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'. Vorm een top barbecue-duo en schrijf je snel in!

Lees meer
Tom Lenaerts (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2015)

Tom Lenaerts zoekt publiek!

Dit najaar keert Tom Lenaerts terug op de zondagavond van En met de zenuwslopende quiz 'Kalmte Kan U Redden'. Net zoals vorig jaar moeten de kandidaten niet alleen veel weten, maar moeten ze ook hun gierende zenuwen onder controle houden. Jij kan erbij zijn in juli of augustus

Lees meer
'Vandaag over een Jaar' - Cath Luyten (foto: En -  VRT/Joost Joossen 2018)

Cath Luyten zoekt verhalen voor tweede seizoen 'Vandaag Over Een Jaar'

Voor het tweede seizoen van 'Vandaag Over Een Jaar' is Cath Luyten opnieuw op zoek naar mensen die zichzelf een jaar tijd geven om iets heel bijzonders te realiseren. Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, n dat plan willen delen met de rest van Vlaanderen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken, nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.

'Advokaten', om 20.40 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/05)