Pasgetrouwde stellen vertrekken op huwelijksreis in 'Blind Getrouwd'

Evelien en Nicolas, Veerle en Nick, Tine en Ben en Sally en Mathias: alle vier koppels zeiden 'ja' tegen mekaar. Ondertussen zagen alweer meer dan 1 miljoen fans de derde aflevering (1.091.848 (...)

Lees meer
Discovery Channel

Nieuw programma 'Made By Destruction' op Discovery Channel

Dat recyclen een geavanceerde business is, laat het nieuwe programma 'Made By Destruction' zien. Van oude kapotte producten worden de mooiste nieuwe voorwerpen gemaakt. Zo zien we hoe onbruikbare kopieermachines die circa twee kilo aan koper bevatten! - worden omgetoverd tot handgemaakte trompetten.

Lees meer
Suzie uit Genk in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Dinsdag in 'Komen Eten': Suzie uit Genk

Suzie (35) uit Genk is wat je noemt een vurige mengeling: ze is half Portugees en half Italiaans. Samen met haar zus baat ze een dansschool uit. Suzie is van origine een brunette, maar ze heeft al bijna alle kleuren van de regenboog gehad. Ooit was ze grijs, dan weer blond, en nu is ze vurig rood.

Lees meer
'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren': INHOUDEN week 8

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Sara gaat haar verloofde achterna in de strijd om het 'Komen Eten'-mes

Jody (27) uit Antwerpen geeft het startschot voor een nieuwe 'Komen Eten'-week. Als voorgerecht krijgen de gasten vanavond huisgemaakte lasagne, en dat is alvast een gerecht waarop Jody nog nooit slechte commentaar heeft gekregen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Sofie in de Keuken van' - Jan Verheyen en Lien Willaert (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Sofie en de movie snack attack van Jan Verheyen en Lien Willaert

Vanaf maandag 20 februari zit chef Sofie Dumont de hele week bij filmregisseur Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, zelf een overtuigde foodie en auteur van een paar succesvolle kookboeken.

Top 500 van de 90's op Qmusic (foto: Qmusic -  MEDIALAAN 2017)

Qmusic doet groeten uit jaren negentig met de 'Top 500 van de 90's'

Is het nu de familie Coppens of zijn het de Qmusic-dj's die terug in de jaren '90 gekatapulteerd worden? Van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari halen deze keer papa Sam, zijn lieftallige vrouw Heidi en kinderen Maarten en Dorothee hun mooiste retrokleren van onder het stof en keren ze even terug naar de jaren '90.

'Buurman, Wat Doet U Nu?' met Jeroen Krabb (foto: En -  VRT 2017)

'Buurman, Wat Doet U Nu?' bij Jeroen Krabb

Lang voor er bij ons sprake was van Matthias Schoenaerts, veroverde de Nederlandse topacteur Jeroen Krabb Hollywood. Hij stond er in de jaren '80 en '90 op de filmset met wereldsterren als Harrison Ford, Richard Gere en Kim Basinger.

'De Kleedkamer' - Club Brugge 1992: Franky Van der Elst, Foeke Booy, Ruben Van Gucht, Ren Verheyen, Lorenzo Staelens (foto: Canvas -  VRT/Deklat Binnen 2017)

Nieuw seizoen van 'De Kleedkamer' op Canvas: Club Brugge 1992 [video]

In de tweede reeks van 'De Kleedkamer' gaat Sporza-journalist Ruben Van Gucht opnieuw op zoek naar verhalen van ex-voetballers die ooit samen schitterden in een topjaar van een legendarisch Belgisch voetbalteam: Club Brugge (1992), KSC Lokeren (1981), Standard Luik (1993), SK Lierse (1997), FC Antwerp (1993) en RSC Anderlecht (2001).

TVV Familie 2017 Marianne Devriese (Evy) en Kristof Verhassel (Stan) in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

'Familie' - INHOUDEN week 8

Eind 2016 vierde de VTM-soap 'Familie' haar 25ste verjaardag. En ondanks die gezegende leeftijd is de reeks hipper dan ooit. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

TVV Thuis 2017 Marianne in 'Thuis' (foto: En -  VRT 2017)

'Thuis' - INHOUDEN week 8

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen d vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VIER logo V3

VIER onderwerpt koppels aan leugenexpert voor het eerlijkste gesprek uit hun leven - OPROEP

VIER wil Vlaamse koppels in 'Eerlijk Waar' de kans geven om het meest oprechte gesprek uit hun leven te voeren, en dat gesprek wordt geleid door Gerard van den Berg, Nederlands communicatie-en leugenexpert met een achtergrond in de psychologie.

Lees meer
Kobe Ilsen presenteert 'De 3 Wijzen' op En

Kobe Ilsen zoekt publiek voor 'De 3 Wijzen'

Het legendarische panelprogramma 'De 3 Wijzen' maakt binnenkort een glorieuze comeback op En. Aan de ijzersterke spelformule wordt niet gesleuteld never change a winning format maar het programma krijgt natuurlijk wel een frisse update. Als grote fan van het programma neemt Kobe Ilsen de presentatie voor zijn rekening.

Lees meer
'Mag ik u Kussen?' - Bart Peeters (foto: En -  VRT 2017)

Doe zelf mee aan 'Mag Ik U Kussen?'

Wie deelneemt aan een wedstrijd, en er dan ook nog eens in slaagt om de tegenstand van zich af te schudden, kan afhankelijk van de wedstrijd vanalles winnen: een trofee, een schaal, een kassei, een wasmachine... Maar de mooiste prijs ter wereld blijft toch: de kus van een mooie vrouw.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Evelien en Nicolas, Veerle en Nick, Tine en Ben en Sally en Mathias: alle vier koppels zeiden 'ja' tegen mekaar. In deze aflevering ontwaken de koppels de ochtend na hun huwelijksfeest. Veel tijd om terug te blikken is er echter niet, want de duo's vertrekken meteen op huwelijksreis, waar ze mekaar na een intensieve eerste dag samen, in alle rust beter kunnen leren kennen.

'Blind Getrouwd', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/02)