Luc Appermont en Willy Sommers gaan 45 jaar terug in de tijd

Een tropische hete zomer, de allereerste oliecrisis, Will Tura die trouwt met zijn Jenny en Demis Roussos die de ene hit na de andere scoort. Zij die het zelf hebben meegemaakt weten dat dit alleen (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 20 september 2018

Martin Heylen blijft Vlaanderen charmeren. Dat geldt niet voor 'Koppels' dat alweer kijkers verliest. 'Expeditie Robinson' dobbert rond onderaan de top 20. Canvas lokt kijkers met Europees voetbal.

Lees meer
Radio 1

Stem mee voor de top 10 van de Lage Landenlijst van Radio 1

Zaterdag zendt Radio 1 de derde Lage Landenlijst uit. En de luisteraar kan nu nog bepalen wat de top 10 wordt van deze lijst met de beste Nederlandstalige songs sinds 1945.

Lees meer
'Chilling Adventures of Sabrina' (foto: © Coopr/Netflix 2018)

'Sabrina the Teenage Witch' keert terug op Netflix

In aanloop naar de release van 'Chilling Adventures of Sabrina', toont Netflix al de eerste beelden uit deze spannende serie.

Lees meer
Merijn Casteleyn (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Live koers bij VTM met de Eurométropole

Wie wordt de opvolger van de Brit Daniel McLay als nieuwe winnaar van de Eurométropole Tour die nu zaterdag gereden wordt? Wordt het voor eerste keer in vijf jaar een Belg?

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo VTM logo

De VTM-highlights voor volgende week

'Wat een Jaar!' keert op zaterdag 22 september terug naar het jaar van de eerste oliecrisis, de warmste zomer van de vorige eeuw en de onvermijdelijke olifantenpijpen: 1973.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De filmplannen van Vitaya

Monday i’m in Love brengt deze week, maandag 24 september, om 20.40 uur de romantische komedie 'Along Came Polly' met Ben Stiller en Jennifer Aniston.

logo Q2 logo

Voetbal en film op Q2

Op vrijdag 28 september brengt Q2 om 20.30 uur een nieuwe Q movie 'Dirty Grandpa', met in de hoofdrol Robert De Niro en Zac Efron. De Niro speelt opa Dick, die na de dood van zijn vrouw opnieuw van het leven wil genieten.

logo CAZ logo

De plannen van CAZ

Op zondag 23 september staat om 20.40 uur de actiefilm 'Coogan's Bluff' op het programma met Clint Eastwood die de rol van agent Coogan vertolkt.

The Emmy Awards 2018 (foto: ZES - © SBS Belgium 2018)

ZES zendt alle hoogtepunten van The Emmy Awards 2018 uit

Vrijdag 21 september zet ZES het weekend in stijl in met een uitgebreide samenvatting van de 70ste editie van The Emmy Awards 2018.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 19 september2018

Nog steeds geen miljoenencijfer in de tabel. 'Helden van Hier' blijft het goed doen, 'De Klas' scoort matig. 'Bake Off Vlaanderen' kabbelt gezapig verder, bijna 300.000 mensen zien op Q2 sterspeler Ronaldo huilend het veld verlaten.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Dancing With The Stars' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Bab Buelens gaat backstage tijdens 'Dancing with the Stars'

VIER start volgende maand met 'Dancing with the Stars', de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers, Elodie Ouadreogo en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Lees meer
'Bazart - Het Begin Voorbij' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Rockumentary 'Bazart - Het Begin Voorbij' vrijdag op VTM

Ze lanceerden het credo 'liever snel naar de hel dan traag naar de hemel' en daar leven de mannen van Bazart ook naar. Monsterhits, volle Sportpaleizen, tientallen awards, duizenden fans: Mathieu, Simon en Oliver beleven al 2 jaar het ene succes na het andere.

Lees meer
'Flikken' - groepsfoto (foto: Eén - © Phile Deprez/VRT 1999)

'Flikken' en 'Wittekerke' van onder het stof

Vanaf volgende week herneemt VTM 's namiddags de volledige reeks van 'Wittekerke'. En bij Eén staat de herhaling van 'Flikken' op het programma. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/09)