Nieuwe fictiereeks 'De Infiltrant' binnenkort nieuw op VTM

'De Infiltrant', de nieuwe achtdelige reeks van VTM en Eyeworks, is een politieverhaal, gebaseerd op echte feiten, maar wel gebracht met een vette knipoog.

Oplichter Danny De Smedt (Geert Van (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 19, 20 en 21 januari 2018

Meer dan 1, 5 miljoen mensen keken zondag naar de eerste aflevering van 'Taboe' met Philippe Geubels. Dat was, uiteraard, het best bekeken programma van het weekend.

Lees meer
Birgit Van Mol in 'Telefacts Winter' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Telefacts Winter' gaat overwinteren in Marbella

Met meer dan 300 dagen zon per jaar en temperaturen rond de 20 graden tijdens de wintermaanden, is Marbella in Zuid-Spanje de plek waar superrijke Europeanen graag overwinteren.

Lees meer
Staf Coppens in 'Rijker Dan Je Denkt?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Laatste aflevering van 'Rijker dan je Denkt?'

In de laatste aflevering van 'Rijker Dan Je Denkt', op 23 januari, worden Staf en de experten verwelkomd in Antwerpen, meer bepaald in de recent gerenoveerde zalen van de Zoo.

Lees meer
logo Canvas logo

Dinsdag in 'Blue Planet II': Big Blue

De open oceaan is een maritieme wildernis, ver van de kust, kilometers diep en bijna zonder voedsel. Toch leven hier een aantal van de grootste en meest spectaculaire wezens op aarde.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Astrid Coppens in 'Boxing Stars' op VTM

Astrid Coppens gaat meppen uitdelen in 'Boxing Stars'

Alle 16 boksers liggen vast, want zondag maakte ook Astrid Coppens bekend dat ze zal deelnemen aan 'Boxing Stars'. Acht bekende vrouwen en acht bekende mannen knokken dit voorjaar op VTM in verschillende categorieën tegen elkaar in de boksring.

'La Mamma' - Kobe Ilsen (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Kobe Ilsen kookt samen met Sergio voor 'speciaalste vrouw uit zijn leven'

'Over eten' weet hij intussen alles en ook zijn kookboek 'Koken met Kobe' in opdracht van 'Volt' verkocht enkele jaren geleden als zoete broodjes. Maar op maandag 22 januari mag Kobe Ilsen écht laten zien wat hij in zijn mars heeft in de keuken.

Homo universalis in 'Iedereen Beroemd' (foto: Eén - © VRT 2018)

Nieuwe, uitdagende zoektocht naar de 'Homo universalis' in 'Iedereen Beroemd'

Vanaf 22 januari gaat 'Iedereen Beroemd' 100 dagen lang op zoek naar de 'Homo universalis'. In deze nieuwe, uitdagende rubriek zoeken ze naar de man of vrouw die alles kan, oftewel: de sterkste is in 99 achtereenvolgende opdrachten.

'De Heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' (foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2018)

'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' op Cartoon Network

Op 22 januari gaat op Cartoon Network de gloednieuwe animatiereeks 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' in première.

TVV Sturm der Liebe 2018 Michael N. Kuehl (David Hofer) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 4

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Vanaf nu presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo Neighbours 2017 logo Buren logo

'Buren' - INHOUDEN week 4

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
logo Canvas logo

OPROEP Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Voor een nieuwe documentairereeks die dit najaar wordt uitgezonden, is Canvas op zoek naar mensen die voor en na 1960 in Congo gewoond, gewerkt en geleefd hebben.

Lees meer
VTM logo

VTM gaat de wereld rond met 80-jarigen - OPROEP

Dit voorjaar gaat VTM op zoek naar senioren die nog jong van geest en benen zijn om hen de reis van hun leven te bezorgen.

Lees meer
Kobe Ilsen met 'De 3 Wijzen' op Eén

Kobe Ilsen zoekt publiek voor nieuw seizoen 'De 3 Wijzen'

Het legendarisch spelprogramma 'De 3 Wijzen' keert heel binnenkort terug op Eén voor een nieuw seizoen. En Kobe Ilsen zoekt nog fijn publiek! Wijzen van dienst zijnonder meer Erik Van Looy, Philippe Geubels, Nathalie Meskens, Gert Verhulst en Stan Van Samang.

Lees meer

Kijktip van de dag

Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Voor deze laatste aflevering zijn Staf en zijn experten te gast in de Zoo van Antwerpen. Een man heeft een halsketting bij die ontworpen zou zijn door Salvador Dalí. Klopt dat? En wat zegt dat over de waarde? Een verzamelaar heeft twee strips bij: één van Lucky Luke en één van Jerommeke, gepersonaliseerd en gehandtekend door de tekenaars. Expert Karl krijgt dan weer een klein schilderijtje van de hand van de kunstenaar Chauvin te zien. De eigenaar kocht het voor amper 500 euro en deed daarmee wellicht een heel goede zaak. Maar de grootste vondst van de dag is ongetwijfeld een bronzen beeld van de hand van J. Dupon, een belangrijke Belgische beeldhouwer.

'Rijker dan je Denkt?', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/01)