'Familie' - INHOUDEN week 17

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 17

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen d vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 17

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
TVV Home and Away 2017 Mason (ORPHEUS PLEDGER) (foto: Vitaya -  MEDIALAAN 2017)

'Home and Away' - INHOUDEN week 17

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingredinten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

Lees meer
'The Keepers' (foto:  Coopr/Netflix 2017)

Nieuwe spraakmakende Netflix-documentaire 'The Keepers' - VIDEO

Na veelbesproken en gelauwerde Netflix Original documentaires zoals 'Making a Murderder', 'Amanda Knox', 'Audrie & Daisy' en 'Hot Girls Wanted: Turned On', verschijnt op 19 mei een nieuw shockerend verhaal wereldwijd en exclusief op Netflix: 'The Keepers'.

Lees meer
logo E! logo

Groen licht voor tweede seizoen 'Revenge Body with Khlo Kardashian' op E!

E! Entertainment heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de inspirerende serie 'Revenge Body with Khlo Kardashian'. De show verwelkomt een nieuwe groep individuen die de fysieke en emotionele kracht hebben gevonden om aan zichzelf en kritische mensen in hun omgeving te bewijzen dat ze liefde en respect verdienen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Peking Express' (foto: Q2 -  MEDIALAAN 2017)

Min Hee Bervoets gooit alles in de strijd voor Steff en Margaux in 'Peking Express'

Op zondag 23 april is er om 20.30 uur de vierde aflevering van 'Peking Express' bij Q2. Deze etappe leidt de duos voor de laatste keer dwars door Vietnam. Vanuit het pittoreske bergdrop Ta Van trekken ze naar Dien Bien Phu, een stad aan de Laotiaanse grens met een beladen geschiedenis.

Eurosport

Marathon Londen: Wereldrecord-poging Bekele live bij Eurosport

De mondiale hardlooptop verzamelt zondag 23 april voor de marathon in de Engelse hoofdstad. De verrichtingen op het 42,1 kilometer lange parcours in Londen zijn vanaf 9.50 uur live en exclusief te volgen via Eurosport 1.

World Fighting League op Spike (foto: Spike -  Viacom 2017)

Peter Aerts nog n keer de ring in voor afscheidswedstrijd op Spike

Zondag 23 april gaat het gebeuren! De afscheidswedstrijd van drievoudig K-1-wereldkampioen Peter Aerts in Nederland. Na twee jaar afwezigheid keert The Dutch Lumberjack nog voor n keer terug in de ring.

Geoffrey Rush als Albert Einstein in 'Genius' (foto: National Geographic -  FOX Networks Group 2017)

Geoffrey Rush schittert als Einstein in 'Genius' op National Geographic - VIDEO

De nieuwe reeks 'Genius' over het leven van de eigenzinnige wetenschapper Albert Einstein gaat op zondag 23 april van start op National Geographic. Einstein wordt vertolkt door Geoffrey Rush en Johnny Flynn.

Qmusic

15e Foute Party met Vengaboys, 5ive, Christoff, Def Dames Dope, Get Ready! en Sylver

'Om binnenkort de zomer goed in te zetten, organiseren we opnieuw het zotste en plezantste feestje van het jaar: de Foute Party. Op vrijdag 30 juni zijn we weer met z'n allen 'proud to be fout' en mag iedereen losgehen op heerlijk foute muziek!', vertelden Qmusic-dj's Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen vrijdagochtend.

'Girlboss' (foto:  Netflix/Coopr 2017)

Nieuwe serie 'Girlboss' vanaf nu beschikbaar op Netflix

'Girlboss' is gebaseerd op de New York Times bestseller #Girlboss van Sophia Amoruso, oprichtster van mode-imperium Nasty Gal.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Bal zoekt publiek voor nieuwe VTM-quiz

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Bal, bekend van 'Tegen De Sterren Op', binnenkort zal presenteren op VTM.

Lees meer
Gilles De Coster (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben n gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Lees meer
'Ink Master' (foto: Spike -  Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De 3 Wijzen' (foto: En -  VRT 2017)

Speciaal voor Iedereen tegen kanker ontvangt presentator Kobe Ilsen d originele 3 Wijzen in deze aflevering. Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers voelen zich meteen weer als een vis in het water. Ze spelden maar wat graag de kandidaten de meest gekke verhalen op de mouw. En die kandidaten zijn MNM-dj's Julie Van den Steen en Aster Nzeyimana. Het doel is duidelijk: zo veel mogelijk geld vergaren voor de strijd tegen kanker.

'De 3 Wijzen', om 20.25 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/04)