Jeroen Meus presenteert vanaf maandag 'Dagelijkse Zomerkost'

De vele fans van Vlaanderens populairste kookprogramma blijven deze zomer niet op hun honger zitten: 'Dagelijkse Kost' wordt dan 'Dagelijkse Zomerkost'.

Jeroen Meus trekt vanaf maandag 26 juni de (...)

Lees meer
Spike

Wie gaat door naar de finale van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'?

Vier kandidaten strijden in deze zevende aflevering nog steeds om de titel van de eerste 'Ink Master van de Lage Landen'.

Lees meer
'Chef in je Oor' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

'Chef in je Oor' start met een culinaire vendetta tussen Dominique Persoone en Peppe Giacomazza

Twee topchefs, twee keukens, twee hopeloze keukenklunzen en twee microfoons. Dat zijn de ingredinten van deze spannende kookwedstrijd waarin de klunzen het tegen elkaar opnemen.

Lees meer
Maandag: Finca Corasol in Alhaurin El Grande, Veerle en Els (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Zorgeloos genieten onder de Spaanse zon in 'Met Vier in Bed'

Spanje, het land van de zon, ruige bergen, pittoreske dorpjes en heerlijke tapas, vormt het decor voor de vierde week van 'Met Vier in Bed', van maandag 26 tot donderdag 29 juni.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Fans helpen celebrity's aan dates in nieuwe MTV social show 'Single AF'

Bekende gezichten Farrah Abraham ('Teen Mom'), Marnie Simpson ('Geordie Shore'), Courtney Act ('RuPaul's Drag Race'), Jedward (Eurovisie Songfestival), Elliot Crawford en Casey Johnson gaan in MTV style de wereld over op zoek naar ware liefde en hebben jouw hulp nodig!

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Ex On The Beach: Double Dutch' (foto: MTV -  Viacom Benelux 2017)

Slapen in de jungle & een emotioneel weerzien in 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Je weet wat ze zeggen: 'The chase is better than the catch'. Terwijl het vorige week nog hot and happening was tussen Jeffrey en Chiara, lijken de vlinders meer ndagsvliegen te zijn. En dit lijkt voor meer singles aan de orde te zijn.

Eurosport

Primeur Eurosport: Tour-etappes van start tot en met finish live

Voor het eerst zijn dit jaar de Tour de France-etappes van de start tot en met de finish live te volgen bij Eurosport. Wielerliefhebbers hoeven deze zomer dus niks te missen van s werelds grootste wielerwedstrijd.

Spike

Titanenstrijd tussen MMA-iconen Bellator MMA NYC exclusief op Spike

Madison Square Garden is volgend weekend het decor voor het allergrootste MMA-event uit de geschiedenis: Bellator MMA NYC. MMA Iconen Chael Sonnen, Wanderlei Silva, Fedor Emelianenko en Matt Mitrione nemen het tegen elkaar op in de Bellator-kooi.

20 jaar Ketnet

DERDE show van #Throwback Thursday in het Sportpladijs

De ticketverkoop voor #Throwback Thursday in het Sportpladijs blijft hard gaan! De eerste show was in een mum van tijd uitverkocht.

'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 26

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

TVV Familie 2017 Peter Bulckaen (Mathias) (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

'Familie' - INHOUDEN week 26 - SLOTWEEK!

Wie is toch die ontvoerder van Stefanie? Zal Vronique eerlijk zijn tegenover Mathias? En bloeit de relatie tussen Zjef en zijn vader toch weer open? Hoe moet het verder tussen Linda, Jan en Viv? En hoe zit het met Leen? En tussen haar en Faroud? Veel vragen die hopelijk deze week een antwoord krijgen. Vrijdag is er de grote seizoensfinale!

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
logo Canvas logo

Nu al voorgesteld: het najaar van Canvas

Het gaat goed met Canvas. De lineaire kijk- en waarderingscijfers zijn al een tijdje aan het stijgen. Uitgesteld en digitaal kijken zorgen voor een extra boost in het bereik.

Lees meer
Herman Verbruggen is de nieuwe stem van 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2015)

VIER kiest nieuwe stem voor 'Komen Eten'

Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van 'FC De Kampioenen', keert dit najaar niet terug als de stem van het VIER-programma 'Komen Eten'. Na 5 seizoenen komt er een einde aan de samenwerking.

Lees meer
Sandra Bekkari (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Sandra Bekkari dit najaar in plaats van Sofie Dumont bij VTM

De populaire gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari is hot. Ze staat al meer dan twee jaar onafgebroken in de boekentop 10 met haar Nooit Meer Diten-reeks. En wordt gesmaakt door Vlaanderen omwille van haar toegankelijke keuken waar iedereen, ook kinderen, van houden.

Lees meer

Kijktip van de dag

Adriaan Van den Hoof in 'Switch' (foto: En -  VRT 2016)

'Switch' is terug! In de eerste week ontvangt Adriaan dierenverzorger Frederik uit Kalken, meester Bert uit Asse, muziekliefhebber Quinten uit Gent, HR-consultant Sarah uit Kontich, en leerkracht Nederlands Tessa uit Hove.

Het zomerse 'Switch' is de eerste quiz ter wereld zonder punten, met Adriaan Van Den Hoof. Elke dag van de week strijden dezelfde vijf kandidaten voor 1000 euro.

'Switch', om 20.45 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/06)