Acht neemt op geheel eigen wijze afscheid van de kijkers

Een tijd geleden kocht MEDIALAAN de digitale zender Acht. Die wordt vanaf zaterdag 1 oktober omgedoopt tot CAZ. Het wordt een mannenzender met stoere series, filmklassiekers, comedyseries en (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 29 september 2016

'Callboys' valt deze week uit de top 10. Dat wordt afwachten hoeveel uitgestelde kijkers daar nog bij komen. 'Alloo bij de Wegpolitie' doet het goed, net als 'De Ridder'.

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Felice Mazzu vervoegt team van analisten op Eleven Sports

Zondagavond staat er een topaffiche in de Serie A op het menu: AS Roma versus Internazoniale. Niemand minder dan huidig Charleroi trainer, Felice Mazzu zal deze aantrekkelijke partij van co-commentaar voorzien.

Lees meer
'Weg Zijn Wij' (foto: En -  VRT 2016)

Saartje Vandendriessche, Gers Pardoel en Pascal Braeckman in 'Weg Zijn Wij'

In deze special trekt 'Weg Zijn Wij' uitzonderlijk over de grens, richting Nederland. Voor Saartje staat Nederland gelijk aan zeilen. Haar vader leerde haar als kind zeilen en die passie probeert ze over te brengen op haar twee weekendgenoten.

Lees meer
'The Voice USA' - Blind Auditions (foto:  Q2 -  MEDIALAAN 2016)

'The Voice USA' gaat verder met de zenuwslopende Blind Auditions bij Q2

Bij Q2 ging het nieuwe seizoen van 'The Voice USA' vorige week zaterdag sterk van start met een marktaandeel van 23,2% (VVA 18-44, live+3). Ook op zondag kon het Emmy Award-winnende programma een straf cijfer neerzetten met 16,0% marktaandeel (VVA 18-44, live+3).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Kanaal Z logo kanaalz V3

Nieuwe serie Z-Style op Kanaal Z

Vanaf zaterdag 1 oktober programmeren Kanaal Z en Canal Z tijdens het weekend een gloednieuwe, high-end lifestyle reeks onder de naam 'Z-Style'.

Studio 100 TV

Oktober wordt Heldenmaand bij Studio 100 TV

Sinds september verwent Studio 100 TV je elke maand met een nieuw thema, en dit gaat gepaard met heel wat leuke extras: gloednieuwe afleveringen, wedstrijden, kijkmarathons, spelletjes en zoveel meer waarbij dit maandthema centraal staat. Kortom, nog meer plezier met Studio 100 TV!

'Marvel's Luke Cage' bij Netflix

Vanaf vrijdag op Netflix: 'Marvel's Luke Cage' - VIDEO

'Marvel's Luke Cage' is de derde Marvel-release in een reeks van vier epische live-action series die exclusief op Netflix te zien zijn.

Drees Herfst uit Maasmechelen in 'Blokken' (foto: En -  VRT 2016)

Breekt Drees Herfs uit Maasmechelen vrijdag het drie jaar oude 'Blokken'-record?

Kandidaat Drees Herfs (27) uit Maasmechelen zit op recordkoers in 'Blokken'. Op donderdag 29 september speelde hij zijn tiende finale, eentje die razend spannend was.

MTV logo V3 MTV

Viacom Benelux breidt het managementteam uit

Viacom International Media Networks Benelux, het mediabedrijf achter de merken MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon, benoemt Saskia Baaij-Verhoeven, Victor Coolman en Judith Peters tot Channel Head. Zij krijgen tevens een rol in het lokale managementteam.

Sofie Lemaire en Bent Van Looy in 'Culture Club' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

'Culture Club': Jan Fabre over zijn werelduurrecordpoging

In 'Culture Club' kijken Sofie Lemaire en Bent Van Looy met open, gretige en nieuwsgierige blik naar cultuur en de culturele actualiteit.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Acht logo V3

Acht neemt op geheel eigen wijze afscheid van de kijkers

Een tijd geleden kocht MEDIALAAN de digitale zender Acht. Die wordt vanaf zaterdag 1 oktober omgedoopt tot CAZ. Het wordt een mannenzender met stoere series, filmklassiekers, comedyseries en populaire Engelstalige talkshows.

Lees meer
'The Sandham Murders' (foto: Vitaya -  MEDIALAAN 2016)

Nieuwe Scandinavische crime en opwindend drama bij Vitaya

Scandinavische crime en opwindend drama: daarmee pakt Vitaya vanaf donderdag 29 september 2016 uit op haar nieuwe serieavond. Eerst wordt het nagelbijten met het spannende tweede seizoen van de Zweedse detectivereeks 'The Sandhamn Murders', waarin een reeks nieuwe moorden het eiland opschrikt.

Lees meer
Ketnet - groepsfoto najaar 2016 (foto: Kenet -  VRT/An Denteneer 2016)

Ketnetters kregen primeur van najaarsprogramma's tijdens spetterende kick-off show

Zondagochtend ontdekten de Ketnetters tijdens een grote kick-off televisieshow welke nieuwe programma's ze dit najaar op hun favoriete zender mogen verwachten.

Lees meer

Kijktip van de dag

Q2 logo persvoorstelling najaar 2016

Jim Phelps en zijn eliteteam bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerschijf met de namen van Amerikaanse spionnen uit handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronisch expert, weet dat de diefstal tijdens een gala in Kiev zal plaatsvinden. Helaas loopt alles niet zoals gepland en het hele team, behalve Hunt en Claire, wordt brutaal vermoord. Wanneer Hunt contact opneemt met het bureau van zijn regering wordt hem verteld dat hij wordt beschuldigd van de moorden. Hunt laat dit niet zomaar gebeuren en gaat zelf op zoek naar de echte moordenaars.

Met: Tom Cruise (Ethan Hunt), Jon Voight (Jim Phelps), Emmanuelle Bart (Claire), Henry Czerny (Eugene Kittridge), Jean Reno (Franz Krieger).

'Mission: Impossible', om 20.40 uur op Q2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (29/09)