Prijzen voor 'Sorry Voor Alles'

Na het geweldige parcours dat 'Sorry Voor Alles' op En aflegde, krijgt het topprogramma nu ook internationale erkenning: 'Sorry Voor Alles' won dinsdag een gouden medaille op het prestigieuze New (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 25 april 2017

'Iedereen Beroemd' moet het afleggen tegen de aflevering van 'Goed Volk' die zich tussen de Antwerpse Joden afspeelde. 'Zie Mij Graag' krijgt een boost. 'Familie' is alweer het populairste programma bij VTM. 'Gert Late Night' levert in.

Lees meer
'Perfect' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Twerken en trampolinespringen in 'Perfect' op VIER

Nu de vijf lotgenoten hun verslavingen en guilty pleasures vaarwel hebben gezegd kunnen ze eindelijk de eerste stappen zetten richting hun nieuwe, Perfecte leven.

Lees meer
'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Opnames Luk Alloo voortdurend stilgelegd in 2 Nigeriaanse gevangenissen

Op donderdag 27 april is Luk Alloo toe aan de laatste aflevering van 'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis'. Daarin reist hij naar Niger, waar hij de grootste moeite heeft om in 2 gevangenissen te filmen.

Lees meer
'Sven & Anke' op JOE met Sven Ornelis & Anke Buckinx

Joe-ochtendduo Sven & Anke organiseert 'Heilige Broer- en Zusdag'

Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx roept zondag 21 mei uit tot de 'Heilige Broer- en Zusdag'. Sven & Anke maken die dag van 10.00 tot 18.00 een speciale live-uitzending op Joe die volledig rond broers en zussen draait.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Mijn Pop-uprestaurant' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Karel & Birger samen met Daniela & Mitchell in de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant'

De kijker heeft beslist: TJOPS mag de eindstrijd van 'Mijn Pop-uprestaurant' verderzetten in Blankenberge. De West-Vlaamse barbecue boys staan zo lijnrecht tegenover het Limburgse koppel Mitchell & Daniela.

'De Ludwigs' (foto:  Nickelodeon 2016)

Populaire Nickelodeon-show 'De Ludwigs' krijgt vervolg

De succesvolle in Nederland geproduceerde komische avonturenserie 'De Ludwigs' krijgt een vervolg, zo maakt Viacom-zender Nickelodeon vandaag bekend.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 24 april 2017

'Liefde voor Muziek' en 'De Noodcentrale' maken de dienst uit. Dit ten koste van 'Jani Gaat...'. VIER zal dan weer wel tevreden zijn met de mooie openingsscore voor 'Gert Late Night'.

'Tegen de Sterren Op' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Callboys jagen testosterongehalte laatste 'Tegen De Sterren Op' hoogte in

Bekende gezichten - de chte tronies - troef in de laatste aflevering van 'Tegen de Sterren Op', met Van 'Ziet em duun' Echelpoel, Geert Hoste, Kristof Calvo en Ozark Henry.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 21, 22 en 23 april 2017

En het lijkt wel kijkcijfers te regenen vandaag. Want na de cijfers van het paasweekend serveren we je in een adem ook de tabellen van het afgelopen weekend.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 14, 15, 16 en 17 april 2017

Je hebt er heel lang moeten op wachten, maar eindelijk zijn ze er: de kijkcijfers van 14 tot en met 17 april 2017. Door aanleveringsproblemen bij het CIM konden we ze je pas vandaag brengen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Bal zoekt publiek voor nieuwe VTM-quiz

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Bal, bekend van 'Tegen De Sterren Op', binnenkort zal presenteren op VTM.

Lees meer
Gilles De Coster (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben n gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Lees meer
'Ink Master' (foto: Spike -  Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Schuldig' (foto: Canvas -  VRT 2017)

Wanneer de bel gaat weet je maar nooit of het deurwaarder Ed is. Maar het kan ook Satcha zijn, de hulpverlener van Doras. Ed vindt het eigenlijk wel prima om de brief door de bus te gooien, want als mensen de deur opendoen zijn ze meestal boos. Op hem. En wie wil er altijd de boodschapper van het slechte nieuws zijn?

Zesdelige docuserie van Ester Gould en Sarah Sylbing over hoop, wanhoop en veerkracht in de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord, een roerige volksbuurt verbonden door schulden.

'Schuldig', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (25/04)