Ketnet wil een zender voor de allerjongsten

Ketnet bereidt de aanvraag voor een lineair kanaal voor de allerjongsten voor. 'Ketnet wil er voor alle kinderen zijn', legt Maarten Janssen, netmanager van Ketnet, uit.

'Op het huidige tv-kanaal (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 7 december 2016

'De Fiscus' moet woensdag 'De Slimste Mens ter Wereld' laten voorgaan. 'Familie' is weer het best bekeken VTM-programma van de avond. Ook 'Wat Als?' scoort behoorlijk. Mooie score ook voor Canvas met de eerste aflevering van 'Planet Earth II'.

Lees meer
Play Sports

Europees topvoetbal dit weekend bij Play Sports

De komende week ligt er weer heel wat mooie sportactie in het verschiet. De actie begint al op donderdag, met de laatste speeldag in de groepsfase van de Europa League waar Anderlecht en Genk nog op zoek gaan naar groepswinst.

Lees meer
'Belgium's Got Talent' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Aerial hoop, buikdans, opera en Gigi Extravaganza in tweede show 'Belgium's Got Talent'

Mentalisten Kurt en Stefan zijn de eerste finalisten van 'Belgium's Got Talent'. Zij werden vorige week voor het oog van 1.152.000 kijkers – goed voor 50% marktaandeel (VVA 18-45, live +3) – beloond met een finaleticket van de jury.

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Franse topper PSG-OCG Nice op Eleven

Kan Paris Saint-Germain het verrassend sterke OCG Nice een halt toeroepen? De kloof bedraagt nu vier punten, winnen is dus een absolute must.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Fuller House' (foto: © Netflix 2015)

'Fuller House' seizoen 2 vanaf vrijdag exclusief op Netflix

In 'Fuller House' zijn onze favoriete tienermeiden uit de jaren ’90-sitcom ‘Full House’ volwassen geworden. DJ Tanner-Fuller (Candace Cameron-Bure) is dierenarts en woont in San Francisco.

TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 47 (2016) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Wallonië? Het antwoord krijg je in de officiële top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

'Rijker Dan Je Denkt?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Kijkcijfers: dinsdag 6 december 2016

'Het Huis' levert een pak kijkers in tegenover de aflevering met Sven Nys van een week eerder. Op hetzelfde tijdstip was er wel voetbal te zien bij Q2 en ook 'Rijker Dan Je Denkt?' haalt een behoorlijk aantal kijkers. 'De Slimste Mens' lokt alweer meer dan 1 miljoen fans.

'Special Forces' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

De opleiding van elitetroepen in 'Special Forces'

Lid worden van de elitetroepen van het Belgische leger is niet voor watjes. In de tweede aflevering van 'Special Forces' brengt Robin Ramaekers het verhaal van 60 nieuwe rekruten die aan hun opleiding beginnen.

Karrewiet (Ketnet - © VRT)

'Karrewiet' wint Europese prijs voor reportage over stakingen in ons land

'Karrewiet' heeft een mooie eerste prijs behaald op de Youth News Exchange Meeting 2016. Dat is de jaarlijkse samenkomst van alle Europese jeugdjournaals van EBU (European Broadcasting Union).

Natalia in 'Het Huis' (foto: Eén - © VRT 2016)

De hoogtepunten uit 'Het Huis' met Natalia

Vanavond kwam wervelwind Natalia langs in 'Het Huis'. In 2003 werd ze tweede in de talentenjacht 'Idool' en bouwde ze sindsdien haar carrière uit als de 'Vlaamse Tina Turner'.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Ligt er Flan op de Mont Blanc?' (VTM)

Niels Destadsbader presenteert 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?'

Het was al eerder aangekondigd dat er dit jaar bij VTM een winterversie zou komen van het populaire zomerspelletje 'Is er Wifi in Tahiti?' En dat programma heeft nu ook een naam.

Lees meer
Laura Tesoro en Niels Destadsbader

Min Hee Bervoets, Slongs Dievanongs en Kris Wauters in jury van 'The Band'

'The Band', de nieuwe talentenjacht van VTM en FOX in Nederland, start vandaag met de zoektocht naar een Nederlandstalige popgroep. Presentatoren Jim Bakkum, Laura Tesoro en Niels Destadsbader trappen de opnames af en gaan samen met Nederland en Vlaanderen op zoek naar nieuw mannelijk zangtalent.

Lees meer
Natalia op de MIA's (foto: Eén - © VRT Jokko 2014)

Bestel nu je tickets voor de feesteditie van de MIA's

Op donderdag 2 februari 2017 reiken de VRT en Kunstenpunt voor de tiende keer de Music Industry Awards uit en jij kan erbij zijn! Deze extra feestelijke verjaardagseditie van de Vlaamse muziekprijzen vindt voor het eerst plaats in Paleis 12 in Brussel.

Lees meer

Kijktip van de dag

Q2 logo persvoorstelling najaar 2016

Uitersten trekken elkaar aan, zo gaat dat in de liefde. Zo ook bij Brooke en Gary, respectievelijk een ambitieuze kunsthandelaar en een relaxte stadsgids. Ze besluiten snel te gaan samenleven, wat zorgt voor de nodige frustraties. Na de zoveelste ruzie is de maat vol en besluiten ze een punt achter hun relatie te zetten. Geen van beide is echter bereid om het appartement te verlaten, waarbij een psychologische oorlog ontstaat om elkaar uit het huis te pesten. De gene die het eerst plooit, verliest alles.

Met: Vince Vaughn en Jennifer Aniston.

'The Break-Up', om 20.40 op Q2.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (07/12)