Nieuw seizoen van 'The Sky Is The Limit' op VIER

Vanaf 7 februari werpt het vierde seizoen van 'The Sky is the Limit' een exclusieve blik op de levens van succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien - en soms zelfs hoger. (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 18 januari 2017

'Allemaal Chris', fel becommentarieerd, levert live kijkers in, maar zet toch nog een aardig resultaat neer. Het nieuwe Eén-programma 'Wonen.tv' kan direct veel kijkers boeien.

Lees meer
'De Kroongetuigen' - Kim De Gelder (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

'De Kroongetuigen' over Kim De Gelder

De eerste aflevering van 'De Kroongetuigen' met De Zaak Janssen, werd de voorbije week al bekeken door maar liefst 1.104.000 kijkers (live +5, VVA 18-54), een recordcijfer voor de reeks.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 1 (2017) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Wallonië? Het antwoord krijg je in de officiële top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 17 januari 2017

Weer veel kijkers voor 'Het Huis', ditmaal met Philippe Geubels. 'Rijker dan je Denkt?' is een VTM-sterkhouder. En 3 programma's van Canvas in de top 20.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

De koppels van 'Temptation Island' 2017 (foto: VIJF - © SBS Belgium 2017)

Maak kennis met de koppels van 'Temptation Island' - VIDEO

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van 'Temptation Island'. In het nieuwe seizoen testen vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te omringen met schaars geklede singles.

'Groeten Uit' - Herman Verbruggen (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Herman Verbruggen doet 'Groeten Uit...' 1975

Vorige week werden 1.137.000 kijkers samen met Erik Goossens en zijn gezin teruggestuurd naar de late jaren 70. Deze aflevering van 'Groeten Uit' was goed voor 51,2% marktaandeel (VVA 18-54, live +5).

VTM NIEUWS bij Donald Trump (foto: VTM NIEUWS - © MEDIALAAN 2016)

Eedaflegging Donald Trump live bij VTM

Bij VTM zitten kijkers op de eerste rij bij de eedaflegging van Donald Trump als 45ste president van de Verenigde Staten. De ceremonie waarin de meest controversiële 'president elect' ooit de eed aflegt, zal vrijdag live te volgen zijn bij VTM.

Play Sports

Een hele week topsport op Play Sports

Een week vol topsport uit allerhande disciplines staat voor de deur! Van voetbal, over volleybal en golf tot rally, er is voor ieder wat wils!

BBC First

BBC First voortaan beschikbaar bij Proximus

BBC First, een Benelux TV-zender met de beste Britse dramareeksen, is nu ook beschikbaar bij Proximus. Proximus-kijkers kunnen nu bij de eerste zijn om topseries zoals 'Silent Witness', 'The Collection' en 'Maigret' te bekijken met Nederlandse ondertitels op BBC First.

DOBBIT tv

Boete voor Dobbit TV

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) controleerde de uitzendingen van verschillende televisieomroeporganisaties (21 september 2016, 16u-22u), waaronder DOBBIT TV. Dat leverde hen een boete op.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'De Kotmadam' - seizoen 22 (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

'De Kotmadam' zoekt lachers!

Jeanne, Jef en de studenten hebben dertien gloednieuwe en super grappige afleveringen opgenomen. Maar ze zijn nog niet helemaal klaar. Wat nog ontbreekt is de lach van het publiek.

Lees meer
'Iedereen Beroemd' (foto: Eén - © VRT 2013)

OPROEP Eén: maak 3 minuten televisie voor 1 miljoen kijkers

Dit voorjaar schenkt 'Iedereen Beroemd' elke week drie minuten zendtijd weg aan onbekend creatief talent. 'Iedereen Beroemd' zoekt samen met Studio OpenVRT verfrissende en vernieuwende video's van telkens drie minuten.

Lees meer
Cath Luyten in 'Buurman, Wat Doet U Nu?' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Cath Luyten zoekt publiek!

Cath Luyten ging de voorbije weken op zoek naar mensen die in 2017 iets heel bijzonders - groot én klein - willen realiseren. Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, én dat plan voor 2017 willen delen met de rest van Vlaanderen in een nieuw programma.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Groeten Uit' - Herman Verbruggen (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Herman was 12 in 1975. Hij ging toen helemaal los op de tonen van 'Kung Fu Fighting' van Carl Douglas. Kinderen Roos en Billie ontdekken dat je in de 70s best wat moeite moest doen om naar je favoriete muziek te luisteren of om naar tv te kijken. Vrouw Petra wordt verbannen naar de keuken, de plek waar de vrouw in 1975 de meeste tijd doorbracht. Wat vinden Roos en Billie van de pekelharing die Herman met veel genot naar binnen speelt?

'Groeten Uit', om 20.35 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (07/12)