Steven Van Herreweghe geeft bijzondere tv-geschiedenis een tweede leven in 'Van Algemeen Nut'

In zijn nieuwe programma 'Van Algemeen Nut' nodigt Steven Van Herreweghe elke donderdag enkele bekende en minder bekende mensen uit. En ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op (...)

Lees meer

Krt Rogiers en Ellen Petri in nieuwe webserie 'Familie'

Een warme kop koffie of thee, dikke sokken, een dekentje en extra afleveringen van 'Familie'? Yes, laat de kerstvakantie maar al komen!

Na 'De Zaak Bart', 'Niko op de vlucht' en 'De jacht op Emma (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 13 december 2017

Vier miljoenentoppers! Onder de gelukkigen ook 'De Slimste Mens ter Wereld'. 'Familie' is een mooie vijfde. En de herhaling van 'Safety First' doet zelfs beter dan 'Helden van Hier'. 'Pano' verdient meer kijkers.

Lees meer
'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Wie worden de 4 finalisten van 'The Voice van Vlaanderen'?

'The Voice van Vlaanderen' nadert stilaan haar ontknoping. Op vrijdag 15 december staan de 8 overblijvende talenten in de halve finale. Daarin wordt de lat opnieuw een stuk hoger gelegd en moeten de kandidaten zich vastbijten in niet n, maar twee verschillende nummers: een solo-optreden en een duet.

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Beleef El Clasico Real Madrid - FC Barcelona live in Kinepolis

Op zaterdag 23 december kan je de langverwachte kraker tussen Real Madrid en Barcelona live volgen in de cinema! Kinepolis en Eleven Sports slaan namelijk opnieuw de handen in elkaar om de 175ste El Clsico in La Liga live uit te zenden op het witte doek.

Lees meer
'Temptation Island' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2017)

Google Year In Search: wat was in 2017 'hot' op tv?

Zoekmachine Google lanceert vandaag in Belgi de website yearinsearch.be. Dat is een weergave van welke onderwerpen in het bijna afgelopen jaar 'trending' waren op de zoekmachine. Bij TVvisie interesseert ons uiteraard vooral welke tv-programma's in 2017 'trending' zijn geweest op Google.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Danira Boukhriss en Peter Van de Veire presenteren 'Steracteur Sterartiest' op En (foto: En -  VRT Frederik Beyens 2017)

'Steracteur Sterartiest': de steracteurs zingen live samen met Clouseau

Morgenavond brengt En de kwartfinale van 'Steracteur Sterartiest'. Voor de liveshow kan losbarsten, moeten we echter eerst afscheid nemen van Bab of van Ianthe.

logo Play Sports logo

Topper Club Brugge - Anderlecht op Play Sports

In Belgi is het dit weekend uitkijken naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht, bij winst loopt Club al dertien punten uit op RSCA! De andere topper vindt plaats op zaterdag, wanneer Standard en KAA Gent elkaar treffen in de strijd voor een Play-Off 1 ticket.

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Luk Alloo benoemt nieuwe minister van mobiliteit in 'Alloo bij de Wegpolitie'

Deze week blikt Luk Alloo met ouderdomsdekens Francis en Patrick terug op drie seizoenen van 'Alloo bij de Wegpolitie'.

Sien Wynants (foto: Ketnet -  VRT 2017)

Ketnet-wrapper Sien Wynants verwacht eerste kindje

Ketnet-wrapper Sien Wynants had vandaag groot nieuws te vertellen aan de Ketnetters. Begin april verwacht ze samen met haar vriend Pieter-Jan hun eerste kindje.

'Zie Mij Graag: Team Kerstmis' (foto: En -  VRT 2017)

Ontdek de hartverwarmende eindejaarsprogramma's van En

Kerst staat voor de deur en dat wil zeggen dat En de ideale kerstprogrammas heeft klaarstaan. Tijdens deze periode worden de kijkers verwend met enkele gloednieuwe programmas en specials van populaire programmas uit 2017.

Sam, Heidi n Wim presenteren de ochtend van Qmusic (foto: Qmusic -  MEDIALAAN 2017)

Wim Oosterlinck presenteert vanaf januari mee de ochtendshow bij Qmusic

Vanaf januari 2018 krijgt Qmusic er een extra ochtend-dj bij: Wim Oosterlinck. Wim zal voortaan elke weekdag samen met zijn collegas Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen de ochtendshow presenteren tussen 6.00 en 9.00 uur.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Nathalie Meskens (2017)

Nathalie Meskens zoekt publiek voor nieuw seizoen 'Beste Kijkers'

Binnenkort gidst Nathalie Meskens de kijker weer langs de leukste, opvallendste en meest hilarische beelden nationaal, internationaal n viraal in een nieuw seizoen Beste Kijkers.

Lees meer
'Het Gezin' (foto: En -  VRT 2017)

Nieuw seizoen voor 'Het Gezin' - SCHRIJF JE IN!

En zoekt voor de tweede reeks van 'Het Gezin' families waar straks iets belangrijk gebeurt. Trouw of verbouw je, start je een nieuwe zaak, verhuis je of heb je andere grote of kleine plannen?

Lees meer
logo Canvas logo

Canvas zoekt kinderen van verzetslui die willen getuigen - OPROEP

Canvas werkt aan een opvolger voor de succesreeks 'Kinderen van de Collaboratie', die nog tot 19 december elke dinsdagavond loopt. Na de kinderen van collaborateurs wil Canvas met Kinderen van het verzet nu het verhaal vertellen van kinderen van verzetslui en nazi-slachtoffers.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Chicago Med' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Dokter Manning bekommert zich om een jonge kankerpatint die door een administratieve fout zijn chemokuur niet heeft kunnen volgen. Tot haar grote verbazing heeft dit ervoor gezorgd dat het immuunsysteem van de jongen sterk genoeg is geworden om de kanker zelf te bestrijden. Halstead krijgt te maken met een vrouw die aan een hartaandoening lijdt, maar iedere behandeling weigert. Choi, Charles en Reese behandelen een vrouw met een ongewone persoonlijkheidsstoornis. Rhodes en Latham voeren in een ander ziekenhuis een delicate operatie uit.

'Chicago Med', om 22.55 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (13/12)