Doe mee aan 'Mijn Pop-uprestaurant 2017' - SCHRIJF JE IN

Wil jij samen met een vriend, familielid, collega of kennis een eigen pop-up uit de grond stampen? Heb je een origineel idee? Kortom, heb je goesting in een onvergetelijk culinair avontuur?

Vul (...)

Lees meer
Herman Brusselmans in 'De Idioten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

'De Idioten' pakken de rookverslaving van Herman Brusselmans aan

Deze week stelt schrijver Herman Brusselmans 'De Idioten' op de proef. Herman vraagt zich af of je je eigen eten kan meenemen op restaurant, om het vervolgens terug te sturen naar de keuken en het te laten vervangen door iets beters.

Lees meer
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

De Wegpolitie slaat dealers in de boeien en ontdekt middelen om cocaïne te versnijden

Op donderdag 27 oktober rijdt Luk Alloo opnieuw mee met de speciale eenheid van de Federale Politie, de Cel Patrouille en Toezicht of CPT. De agenten halen een wagen uit het verkeer voor onderzoek.

Lees meer
'Qdoc: Manny' (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2016)

Het verhaal achter de achtvoudige wereldkampioen Manny Pacquiao in 'Qdoc'

Donderdag 27 oktober volgt 'Qdoc' Manny 'The Destroyer' Pacquiao vanaf zijn armoedige jeugd tot zijn gloriedagen als één van de meest gevreesde en gerespecteerde boksers ooit.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 25 oktober 2016

VIER beleeft een goed najaar. 'De Slimste Mens ter Wereld' pronkt dinsdag op plaats twee in de dag top 10 en daarnaast scoort ook 'De Rechtbank' weer goed. Bij VTM blijft 'Familie' de sterkhouder. Op Eén haalt 'Het Goeie Leven' een mooi cijfer.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Carine uit Melle in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Woensdag in 'Komen Eten': Carine uit Melle

Carine (49) uit Melle houdt van dansen en muziek en dat mag de hele wereld weten. In 'Komen Eten' wil ze vanavond uitpakken met een enorme verrassing.

Kristel Verbeke in 'Generatie K' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

'Generatie K' met Kristel Verbeke nieuw op Ketnet

'Generatie K' is een nieuw Ketnet-magazine met Kristel Verbeke over kinderen die opkomen voor zichzelf en anderen. Het magazine zet kinderen aan te denken over zichzelf, over de maatschappij en over rechtvaardigheid.

TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 40 & 41 (2016) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Wallonië? Het antwoord krijg je in de officiële top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

'Nieuwe Buren' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2016)

Karen en James nemen afscheid van de Stephensonstraat

Karen en James brengen hun laatste twee dagen door in de Stephensonstraat. Voordat ze terugkeren naar hun luxelevens, krijgen ze de opdracht om de inboedel van hun huis te verkopen en de opbrengst aan een goed doel naar keuze te schenken.

Eurosport

Eurosport en Topcompetitie 4 jaar samen door

'Home of cycling' Eurosport en de Nederlandse Topcompetitie zijn een vierjarige samenwerking overeengekomen. De Topcompetitie is hierdoor ook de komende 4 jaargangen in Nederland en België exclusief te volgen op Eurosport 1.

Faroek Özgünes (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Hulp van kijkers gevraagd in 'FAROEK'

De moeder en de beste vriendin van Didier Bartholomeus doen een ultieme oproep om te weten te komen wat er met hem is gebeurd. Didier verdween op 25 september, na een feestje voor zijn verjaardag, en werd enkele dagen later dood teruggevonden in het water van 't Dokske in Merksem.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De 16' - Jan Hammenecker - (foto: Canvas - © Eric de Mildt 2016)

Nieuw op Canvas: 'De 16' - comedy in de Wetstraat

'De 16' is een zesdelige comedy over het leven op het kabinet van een vicepremier en de machtsspelletjes in de coulissen van de Wetstraat. De reeks werd geschreven en geregisseerd door Willem Wallyn, naar een idee van politiek journalist Wouter Verschelden.

Lees meer
'Belgium's Got Talent' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

VTM stelt vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' voor

Het vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' zit vol nieuwigheden. In de jury zetelen nieuwe gezichten, er is een fonkelnieuw presentatieduo en een verse lading talenten.

Lees meer
Acht logo V3

Acht neemt op geheel eigen wijze afscheid van de kijkers

Een tijd geleden kocht MEDIALAAN de digitale zender Acht. Die wordt vanaf zaterdag 1 oktober omgedoopt tot CAZ. Het wordt een mannenzender met stoere series, filmklassiekers, comedyseries en populaire Engelstalige talkshows.

Lees meer

Kijktip van de dag

'4 X 7' (Canvas)

De documentairereeks '4 X 7' is een reeks waarbij mensen altijd een persoonlijke statement mogen maken in zeven minuten. Dat is de tijd die ze krijgen om een aanklacht, verhaal, bezorgdheid,... te uiten. Het levert telkens unieke televisie op, waarbij de stijlen soms volledig door elkaar lopen. Vandaag zijn de documentaires 'FB Molenbeek Girls' (Dorothée Van Den Berghe), 'Kids van het Kids' (Stijn Coninx), 'Onze straat is ons dorp' (Ann Mulders) en 'Pure Waanzin' (Lander Haverals).

'4 X 7', om 21.50 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (25/10)