Nieuw op VTM: 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

In 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' doen meesterlijke vertellers hun meest verrassende verhaal uit de doeken. 17 bekende Vlamingen pakken week na week uit met een persoonlijke waargebeurde en vooral (...)

Lees meer

Nieuw op Canvas: 'Strafpleiters' met Gilles De Coster

'Strafpleiters' is een zesdelige human-interest reeks waarin acht strafpleiters openhartig vertellen over hun vak en hoe ze proberen overeind te blijven in een alsmaar radicaler klimaat van terreur, (...)

Lees meer
Sepp uit Hasselt in 'Komen Eten' (foto: VIER - SBS Belgium 2017)

Dinsdag in 'Komen Eten': Sepp uit Hasselt

De 25-jarige Sepp uit Hasselt is een echte nachtraaf, ingeschreven door zijn vrienden uit het nachtleven. Sepp woont sinds een jaar alleen in Hasselt en leert sinds kort zijn plan trekken in de keuken.

Lees meer
'FAROEK' - De Bende van Nijvel (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

WIJZIGING: Extra 'FAROEK' over Bende van Nijvel in plaats van 'Telefacts'

'Mijn moeder zei: 'loop weg David!'. Dat was alles. Mijn vader heeft niks meer kunnen zeggen. Behalve de kreet van pijn die hij uitsloeg. En mijn zus zei nog: 'Stop! Niet schieten! Dit is mijn vader!'. Dat is het laatste wat ik me nog herinner van hen.'

Lees meer
Marcel Vanthilt in 'Die Huis' (foto: En - VRT 2017)

'Die Huis' dinsdag met Marcel Vanthilt

Hyperactief bezoek dinsdagavond in 'Die Huis': Eric Goens ontvangt er Marcel Vanthilt. Marcel is nog geen minuut geland in Zuid-Afrika, of het showbeest komt al boven: 'Goeiendag! Belgium is here!' Marcel lijkt constant bezig.

Lees meer
'The Wall' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Schatten broer en zus mekaar goed genoeg in in 'The Wall'?

Groot gejuich vorige week in 'The Wall'. Meer dan een half miljoen kijkers zagen hoe schoonzussen Brigitte en Chantal naar huis gingen met maar liefst 147.714 euro. Het hoogste eindbedrag in 'The Wall' tot nu toe.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Annemie Struyf in 'Via Annemie' (foto: En - VRT 2013)

Annemie Struyf wil niet meer in jury van 'Slimste Mens'

Annemie Struyf zal niet meer te zien zijn in de jury van het populaire spelprogramma 'De Slimste Mens ter Wereld'. Die beslissing heeft ze al eventjes geleden genomen. Ze had het steeds moeilijker met de seksistische opmerkingen.

logo Radio 1 logo radio1

Jo Leemans op Radio 1

Volgende week verzorgt de vroegere BRT-coryfee Jo Leemans het 'Middagjournaal' van 'Nieuwe Feiten' op Radio 1. 'Het Middagjournaal' is het gesproken dagboek dat het programma van Lieven Vandenhaute afsluit net voor 13.00 uur.

'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 43

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Ella Leyers in 'Spitsbroers' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Ella Leyers heeft dramatisch nieuws in 'Spitsbroers'

Aflevering 8 is d party-aflevering van 'Spitsbroers'. Bij Dennis Moerman (Oscar Willems) slaan alle stoppen door als hij samen met Andy Fonck (Manuel Broekman) en Ibi (Gokhan Girginol) naar Marbella reist.

'Open Keuken met Sandra Bekkari' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Sandra Bekkari geeft vitamineboost voor herfstdagen

Na de laatste zomerse najaarsdagen, steekt de herfst opnieuw de kop op. Hoog tijd dus om ons lichaam een vitamineboost te geven.

'Hoe Zal Ik Het Zeggen' (foto: VTM - MEDIALAAN 2017)

Walter Grootaers zet zingende Nicolas van 'Blind Getrouwd' op zijn plaats

672.000 kijkers (live +2) waren tijdens de tweede aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' getuige van hoe Jens Dendoncker op een weinig discrete manier boodschappen overbracht aan nietsvermoedende slachtoffers, wat een marktaandeel van 31,3% (VVA 18-54) betekent.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Gilles De Coster in 'Strafpleiters' (foto: Canvas - VRT 2017)

Nieuw op Canvas: 'Strafpleiters' met Gilles De Coster

'Strafpleiters' is een zesdelige human-interest reeks waarin acht strafpleiters openhartig vertellen over hun vak en hoe ze proberen overeind te blijven in een alsmaar radicaler klimaat van terreur, hypermedia en spektakelprocessen.

Lees meer
'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2017)

Nieuw op VTM: 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

In 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' doen meesterlijke vertellers hun meest verrassende verhaal uit de doeken. 17 bekende Vlamingen pakken week na week uit met een persoonlijke waargebeurde en vooral straffe gebeurtenis die ze zelf hebben meegemaakt.

Lees meer
'Het Gezin' (foto: En - VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op En

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer

Kijktip van de dag

Jim Levenstein heeft eindelijk al zijn moed bij elkaar geraapt om zijn vriendin Michelle ten huwelijk te vragen. Ze zegt toe, maar Jim ontdekt al snel dat er hem een nog grotere uitdaging wacht: een goede indruk maken op zijn aanstaande schoonouders. Terwijl Jim er alles aan wil doen om de ouders van Michelle te imponeren, bewegen Finch en Stifler hemel en aarde om haar jongere zus in bed te krijgen. En dan is er ook nog Jims vrijgezellenavond, dat een onvergetelijk gebeuren belooft te worden.

Met: Jason Biggs (Jim Levenstein), Seann William Scott (Steve Stifler), Alyson Hannigan (Michelle Flaherty), Eddie Kaye Thomas (Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers).

'American Pie: The Wedding', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/10)