'Familie' - INHOUDEN week 8

De werken in het huis van Zjef en Rudi lopen vertraging op, vooral tot wanhoop van Mieke. Louise beseft dat ze te ver is gegaan en het afbetalingsplan van Guido wordt afgewezen. Evy hoort niets meer (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 8

Judith heeft zorgen en Frank is zenuwachtig. Emma krijgt liefdesadvies, Olivia voelt dat er wat gaande is in haar omgeving. Waldek heeft het moeilijk en Tom uit zijn frustraties tegen de verkeerden. (...)

Lees meer

'Home and Away' - INHOUDEN week 8

In deze winterse tijd een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand n mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor (...)

Lees meer
TVV Sturm der Liebe 2018 Sepp Schauer (Alfons) en Bojana Golenac (Melli) in 'Sturm der Liebe' op Vitaya (foto: Vitaya -  MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 8

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer
Merijn Casteleyn (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

De Vestingcross in Hulst zondag bij VTM

Het veldritseizoen loopt op zijn einde. In totaal zagen dit seizoen gemiddeld maar liefst 332.000 kijkers Wout Van Aert en co door de modder ploeteren tijdens de Brico Cross.

Lees meer
logo stubru logo studio brussel logo

'Mia' van Gorki opnieuw beste Belgische nummer op Studio Brussel

De luisteraars van Studio Brussel hebben 'Mia' van Gorki voor het vierde jaar op rij verkozen tot het beste Belgische nummer. Het nummer staat op 1 in 'De 100 van Eigen Kweek'.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 15 februari 2018

'Van Algemeen Nut' blijft op donderdag het best bekeken programma na het uitgebreide vooravondblok, inclusief de soaps. De nieuwe Nederlandse dramareeks 'KLEM' start goed. 'Tegen de Sterren Op' en 'Ex-Gangster' trekken meer kijkers.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'#FOREVER' (foto:  AVROTROS 2018)

Ketnet-reeks '4eVeR' krijgt remake in Nederland

De populaire reeks '4eVeR' die al sinds het voorjaar van 2016 op Ketnet te zien is, krijgt een remake in Nederland op de kinderzender NPO Zapp. '4eVeR' is, na 'D5R', al de tweede realistische fictiereeks op Ketnet die met succes moeilijke thema's bespreekbaar maakt bij kinderen en jongeren.

Proximus

Be tv beschikbaar op Proximus TV

Proximus en Be tv zijn verheugd hun partnerschap te melden voor de distributie van premium inhoud van Be tv door Proximus. Uitstekend nieuws voor de liefhebbers van nooit eerder vertoonde films en exclusieve series!

logo Netflix logo

'The Defiant Ones': award-winnende muziekdocumentaire vanaf 23 maart op Netflix

'The Defiant Ones' vertelt het verhaal van Jimmy Iovine en Dr. Dre - de ene zoon van een havenarbeider uit Brooklyn, de andere straight out of Compton. De reeks zoomt in op hun onwaarschijnlijke samenwerking en verrassende bijdrage aan onze hedendaagse popcultuur.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De filmplannen van Vitaya

Op woensdag 21 februari brengt Vitaya om 20.35 uur het romantisch drama 'The Fault in Our Stars' met 'Divergent'-acteurs Shailene Woodley en Ansel Elgort.

'Belgium's Got Talent' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

De start van 'Belgium's Got Talent' bij VTM

Op zaterdag 17 februari is er de tv-premire van 'Eddie The Eagle', het biografische drama over Olympir Eddie Edwards, met in de hoofdrollen Hugh Jackman en Kingsman-acteur Taron Egerton.

logo Q2 logo

De 'Brit Awards 2018' op Q2

Op dinsdag 20 februari staat om 20.15 uur de wedstrijd tussen Chelsea en Barcelona in de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Een dag later, op woensdag 21 februari, is het om 20.15 uur de beurt aan Sevilla en Manchester United.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
logo n logo En logo

En zoekt druktemakers en stresskonijnen!

En is op zoek naar mensen die het dolle maar drukke leven vandaag soms wat veel vinden. Krijg jij bijvoorbeeld je hectisch gezinsleven nauwelijks georganiseerd? Of slaag je er vaak niet in te kiezen tussen de talloze vakantiebestemmingen, studierichtingen of soorten shampoo?

Lees meer
Astrid Coppens in 'Boxing Stars' op VTM

Reserveer jouw plaats naast de ring van 'Boxing Stars'

Zestien BVs nemen binnenkort letterlijk de handschoen op en gaan elkaar bekampen in het gloednieuwe VTM-programma 'Boxing Stars'. En jij kan het meemaken, vlak naast de ring! Reserveer nu jouw plaats!

Lees meer
logo Canvas logo

OPROEP Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Voor een nieuwe documentairereeks die dit najaar wordt uitgezonden, is Canvas op zoek naar mensen die voor en na 1960 in Congo gewoond, gewerkt en geleefd hebben.

Lees meer

Kijktip van de dag

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM -  VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/02)