'Dagelijkse Zomerkost' zoekt de Spaanse zon op

'Dagelijkse Kost' doet de hele zomer torea-door. En-kok Jeroen Meus kiest voor 100% zon en trekt van zijn keuken in Leuven over het Vlaamse speelplein naar Spanje, een van de favoriete (...)

Lees meer
'Met Vier in Bed' - Atelier 84 in Maaseik (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Driemaal Limburg en een chalet in Durbuy in 'Met Vier in Bed'

'Met Vier in Bed' strijkt vanaf maandag 16 juli maar liefst drie keer neer in Limburg: zo komen de bruisende stad Maaseik, het groene Borgloon en Kanne, vlakbij de Nederlandse grens, aan bod.

Lees meer
logo Neighbours logo Neighbours 2017 logo Buren logo

'Buren' - INHOUDEN week 29

De Ronde van Frankrijk viert hoogtij op En. Ook 'Buren' supportert mee. Dat houdt in dat ze voorlopig enkel op rustdagen laten meekijken in de bezorgdheden van hun dagelijkse leven. Maandag rusten de Tour-renners, dus houden de Australische vrienden je op de hoogte van hoe het met hen gaat.

Lees meer
TVV Sturm der Liebe 2018 Alexander Milz (William) en Jeannine Michle Wacker (Clara) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya -  MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 29

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer
MTV logo V3 MTV

Terugblikken in (helaas) allerlaatste aflevering van MTV's 'Ex on the Beach Double Dutch'

Afgelopen zondag was alweer de laatste reguliere aflevering van 'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' en aanstaande zondag blikken we terug met de deelnemers.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo E! logo

E! presenteert nieuwe docuserie 'Very Cavallari' over Kristin Cavallari

E! presenteert op 15 juli om 22.00 uur 'Very Cavallari', een nieuwe docuserie met celebrity ondernemer en reality superster, Kristin Cavallari in de hoofdrol.

Sunset Concert van Niels Destadsbader bij Qmusic

Meer dan 15.000 Qmusic-luisteraars op eerste Sunset Concert van Niels Destadsbader

Meer dan 15.000 Qmusic-luisteraars hebben vanavond, vrijdag 13 juli, op het strand van Oostende kunnen genieten van een Sunset Concert van Niels Destadsbader, het eerste van een reeks optredens van diverse artiesten deze zomer aan het Q-Beach House.

Radio 2 Zomerhit 2018

Het startschot voor Radio 2 Zomerhit 2018 is gegeven

De stemming voor de 44ste editie van Radio 2 Zomerhit is gestart. Zonet maakten Vanessa Van Hove en Showbizz Bart de tien kanshebbers bekend vanop De Pier in Blankenberge.

logo VTM logo VTM

VTM bedankt de Rode Duivels

Een belangrijke programmawijziging: zondag 15 juli start bij VTM om 11.55 uur 'BEDANKT DUIVELS!', een speciale uitzending van VTM NIEUWS rond de feestelijke intocht van de Rode Duivels in Brussel.

Karl Vannieuwkerke (foto:  VRT Sofie Silbermann 2018)

Bijzondere 'Villa Sporza' zondag met huldiging Rode Duivels live op En

Zaterdag 14 juli strijden onze Rode Duivels in Sint-Petersburg nog tegen Engeland om de derde plaats op het WK. Zondag worden de spelers alweer verwacht in Belgi, want dan worden ze gehuldigd voor hun prachtige prestaties in Rusland.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 12 juli 2018

Geen voetbal op tv en dus ook geen miljoenentoppers meer. De kijkcijfers plooien zich terug op zomerse gemiddelden. Het overzicht van de resultaten van donderdag 12 juli vind je hier.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Bruno Wyndaele (foto: En -  VRT/Geert Van Hoeymissen 2018)

Bruno Wyndaele zoekt publiek - OPROEP

Deze zomer geniet je op En van een zomers praatprogramma dat gepresenteerd zal worden door Bruno Wyndaele: 'Het Zomert met...'. Elke dag nodigt Bruno een bijzondere gast uit om te praten over het leven, zoals je op een mooie zomeravond wel eens doet.

Lees meer
Mathias Coppens (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

Mathias Coppens helpt je zoeken op VTM - VIDEO

Mathias Coppens werkt met zijn productiehuis Roses Are Blue aan een nieuw VTM-programma. Daarin gaat hij op zoek naar personen die uit het leven van iemand zijn verdwenen. Coppens roept in een video mensen op om zich in te schrijven.

Lees meer
'Holland-Belgi' (foto: RTL 4 -  RTL Nederland 2016)

Kom naar een opname van 'Holland-Belgi'

In het najaar van 2016 zond VTM de eenmalige humoristische panelshow 'Holland-Belgi' uit. En nu plant de zender nieuwe afleveringen van de grappigste clash der Lage Landen.

Lees meer

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: En -  VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (12/07)