Nieuwe VTM-serie '13 Geboden' op televisiefestival Séries Mania - VIDEO

De nieuwe VTM-fictiereeks '13 Geboden' is dit jaar opgenomen in de Internationale Selectie van het prestigieuze festival Séries Mania dat loopt van 13 tot 23 april.

De serie vertelt het verhaal (...)

Lees meer

'Tytgat Chocolat' geselecteerd voor Séries Mania

De nieuwe Eén-serie 'Tytgat Chocolat' van productiehuis De Mensen in samenwerking met Proximus, is geselecteerd voor de 8e editie van het internationale televisiefestival Séries Mania (13-23 april) (...)

Lees meer
Joyce uit Genoels-Elderen in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Donderdag in 'Komen Eten': Joyce uit Genoels-Elderen

Joyce woont in een kasteel op een prachtig wijndomein in Genoels-Elderen waar ze de oenologie bestudeert. Als wijnbouwwetenschapper proeft en test ze dagelijks wijn.

Lees meer
Play Sports

Formule 1-debuut Stoffel Vandoorne op Play Sports

Komend sportweekend staat volledig in het teken van de start van de Formule 1 en het debuutseizoen van Stoffel Vandoorne. Vrijdag zijn er al de vrije oefenritten, zaterdag de kwalificaties en op zondag is het tijd voor het echte werk.

Lees meer
World Fighting League op Spike (foto: Spike - © Viacom 2017)

K-1 legende Peter Aerts ambassadeur van 'Spike presents: World Fighting League'

The Dutch Lumberjack is back! (video) K-1 legende en gepensioneerd kickbokser Peter Aerts wordt de ambassadeur van 'Spike presents: World Fighting League'.

Lees meer
'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Bart Kaëll en Luc Appermont recenseren de pop-ups

Laure en Charlotte van Madam P. kropen door het oog van de naald en behouden hun pop-up in Antwerpen, ten koste van Het Vijfde Element van Emily en Bo. Na de tweede sluiting strijden de vier overgebleven pop-ups verder.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 21 maart 2017

'De Klas' doet het opnieuw uitstekend op Eén. 'Thuis' blijft de kop pakken en 'Familie' is het best bekeken VTM-programma van de avond. 'The Sky is the Limit' haalt de top 10 andermaal niet.

'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Luk Alloo keert terug naar gevaarlijke San Pedro-gevangenis

Twee jaar nadat hij Benjamin Feys bezocht in de Boliviaanse gevangenis, trekt Luk Alloo opnieuw naar La Paz om er een Vlaming te interviewen. Op donderdag 23 maart stapt hij door de poort van de San Pedro-gevangenis om er kennis te maken met Johan, die in voorhechtenis zit op verdenking van drugshandel.

'Sex Tape' (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2017)

Cameron Diaz gaat naakt met Jason Segel in tv-première 'Sex Tape'

Op 23 maart om 20.35 uur belooft het een stomende donderdagavond te worden bij Q2 met de tv-première van 'Sex Tape' van 'New Girl'-producer Jake Kasdan.

'Dorothy & The Wizard of Oz' (foto: © Boomerang 2017)

Boomerang keert terug naar Oz met splinternieuwe reeks 'Dorothy & The Wizard of Oz'

Turner International maakt vandaag bekend dat twee nieuwe, langverwachte animatiereeksen van Warner Bros. Animation, 'Dorothy & the Wizard of Oz' en 'Wacky Races' aan de hedendaagse line-up van internationaal kinderzender Boomerang worden toegevoegd.

Jaak Van Assche en Jan Van Looveren in 'De Zonen van Van As' (foto: vtm - © VMMa 2012)

Jan Van Looveren uit 'De Zonen van Van As'

Acteur Jan Van Looveren zal niet meer te zien zijn als Eddy Van As in het vierde seizoen van de populaire VTM-reeks 'De Zonen van Van As'. Dat heeft hij aan Het Nieuwsblad bevestigd.

Topcast voor nieuw gevangenisdrama VIER: 'Gent-West' (werktitel)

Nieuwe Vlaamse serie 'Gent-West' 1 april in première bij Telenet

Vanaf 1 april zal de nieuwe Vlaamse serie 'Gent-West' te bekijken zijn via Play en Play More van Telenet. 'Gent-West' vertelt het verhaal van Véronique die, na een mislukte aanslag op haar man na jaren van mishandeling in voorhechtenis terechtkomt in de gevangenis van Gent-West.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Ink Master' (foto: Spike - © Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Baul zoekt kandidaten voor nieuwe VTM-quiz!

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Baul later dit jaar zal presenteren bij VTM.

Lees meer
'Ons Eerste Huis' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Ons Eerste Huis'

Het opzet klinkt eenvoudiger dan het is: drie koppels verbouwen hun eigen huis, samen met hun (schoon-)ouders. Specialisten ter zake bepalen wie van hen de hoogste meerwaarde kan creëren en dus een fikse financiële duw in de rug krijgt, waarmee ze een groot deel van hun lening kunnen terugbetalen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/03)