Joe-dj Anke Buckinx zwanger van tweede kindje - VIDEO

Joe-dj Anke Buckinx had vanmorgen leuk nieuws aan te kondigen: ze is samen met haar partner Tom zwanger van een tweede kindje.

Anke kondigde het nieuws niet zelf aan, het was dochtertje Lou die (...)

Lees meer
'Beste Kijkers' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De grappigste momenten uit de verkiezingsshows in 'Beste Kijkers'

Nathalie Meskens ontvangt in 'Beste Kijkers' één van de hardst werkende mannen uit showbizzland. Gert Verhulst heeft er pas zes weken 'Gert Late Night' én de première van de musical ’40-45’ opzitten.

Lees meer
'Bake Off Vlaanderen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

De finaleopdracht in 'Bake Off': 'Met zijn stomme chocoladebloem!'

Na acht weken zwoegen, zweten en bakken in een witte tent onder het oog van een hofleverancier en food historica is het zo ver. Een van de drie finalisten mag zich weldra Beste Thuisbakker van Vlaanderen noemen. Maar wie?

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dit zijn de 2 favoriete dames van Jan, Bjorn en Jeroen

Na enkele leuke dagen met hun drie favoriete dames op de boerderij, stonden boeren Jan, Bjorn en Jeroen op maandag 15 oktober voor een moeilijke keuze. Eén iemand moest afvallen en terug richting België.

Lees meer
'Dancing with the Stars' - jury (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

'Grande Dame' Leah Thys verrast in jury 'Dancing With The Stars'

Maandag 15 oktober, stonden niet de kandidaten van 'Dancing With The Stars', maar wel de juryleden in de spotlights in de dansstudio in Lint.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

De Rode Neuzen Dag Top 1000 (foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2018)

Qmusic zamelt met ‘Rode Neuzen Dag Top 1000’ geld in voor goeddoelactie

Vandaag, maandag 15 oktober, gaf Rode Neuzen Dag-ambassadrice Birgit Van Mol bij Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe het startschot van de 'Rode Neuzen Dag Top 1000'. Qmusic organiseert van 21 tot 30 november deze Top ten voordele van Rode Neuzen Dag.

De Lach van Joe - Sam Gooris

De lach van Sam Gooris brengt 800 euro op voor Joe-luisteraar Ruth uit Dudzele

Joe-luisteraar Ruth uit Dudzele wint 800 euro dankzij de lach van Sam Gooris. Vanaf vandaag, maandag 15 oktober, kunnen de Joe-luisteraars elke dag tussen 7.00 en 19.00 uur meespelen met 'De Lach van Joe' en raden naar een typische, unieke lach van een bekende Vlaming.

logo VIER logo

Dinsdag in 'Huizenjagers': Zanne en Younes

Het koppel Zanne en Younes zoeken een eigen stek waar veel licht en ruimte is. Zanne is juwelenontwerpster en wil daarom graag een atelier aan huis.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 12, 13 en 14 oktober 2018

Het is een onverwacht nazomers weekend geworden. En daar heeft Vlaanderen van geprofiteerd. Zondag was het dan weer overal verkiezingsnieuws wat de klok sloeg. De kleine zenders pikten een graantje mee als alternatief voor de informatiestroom.

logo Joe logo

Wie is 'De Lach van Joe'?

Iedereen lacht anders: de één giechelt als een puber en de ander schatert het uit. Daarom speelt Joe vanaf vandaag, maandag 15 oktober, elke dag 'De Lach van Joe'.

STEM 18 - VTM NIEUWS (foto: VTM NIEUWS - © MEDIALAAN 2018)

Bijna 1,7 miljoen kijkers volgden 'STEM 2018' van VTM NIEUWS

Zowel op tv als online is VTM NIEUWS flink gegroeid met zijn verslaggeving rond de gemeenteraadsverkiezingen. Bijna 1,7 miljoen mensen* keken gisteren naar 'STEM 2018', de verkiezingsmarathon van VTM NIEUWS die om 08.00 uur startte en zowat de hele zondag duurde.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
James Cooke in 'Dancing With The Stars' op VIER

'Dancing with' James, Elodie, Fabrizio, Ian, Karen, Kat, Leen, Peter en Sien

Vanaf 19 oktober brengt VIER met 'Dancing with the Stars' de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen.

Lees meer
'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dries en Kat stellen hun hond voor in 'Beestig'

Gloednieuw bij VTM is 'Beestig', een magazine waarin dieren de hoofdrol spelen. Waarom gaan katten vaak in dozen zitten? Waarom kijken vogels zo graag in de spiegel? Waarom verstoppen honden dingen op de meest bizarre plaatsen?

Lees meer
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht.

Lees meer