Dit was de seizoensfinale van 'Thuis' - SPOILERS!

Op vrijdag 23 juni valt het doek over dit seizoen van 'Thuis'. Eén van de hamvragen daarbij is wat er met Waldek is gebeurd. De makers sturen de kijkers met deze en heel wat andere prangende vragen (...)

Lees meer
'Spring' (foto: Ketnet - © VRT 2017)

Ketnet strikt Spring voor #Throwback Thursday in het Sportpladijs

Cara Van der Auwera, Damian Corlazolli en Jelle Cleymans waren vandaag te gast bij Marathonradio op MNM en ze brachten goed nieuws mee.

Lees meer
Familie Planckaert maakt Tourtafel voor talkshow 'Vive le Vélo' (foto: Eén - © VRT/Karl Vannieuwkerke 2017)

Familie Planckaert maakt Tourtafel voor talkshow 'Vive le Vélo'

Op zaterdag 1 juli start de 104de Ronde van Frankrijk en een nieuwe reeks van de Eén-talkshow 'Vive le Vélo'. Karl Vannieuwkerke maakt drie weken lang de balans op van de afgelopen Tourdag.

Lees meer
'Marathonradio' (foto: MNM - © VRT 2017)

MNM maakte 443 uur Marathonradio voor studerend Vlaanderen

Exact 18 dagen geleden begonnen ze eraan. Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis stelden zichzelf volledig ter beschikking van studerend Vlaanderen. Vanavond om 19.00 uur, na 443 uur live radio maken, zit hun werk erop.

Lees meer
Samson & Gert en Peter Van de Veire (foto: © Studio 100, 2017)

Extra show #Throwback Thursday in het Sportpladijs

Vorige week deden Samson en Gert tijdens Marathonradio op MNM de aankondiging dat Ketnet 20 jaar wordt in december. Om deze verjaardag te vieren organiseert Ketnet een groots muzikaal verjaardagsfeest in het Sportpaleis: Throwback Thursday in het Sportpladijs.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo blue

Vlaamse senioren krijgen eigen tv-zender

Vanaf 15 juli is Vlaanderen weer een televisiezender rijker. Het gaat om Eclips TV dat zal uitzenden in het basispakket van Telenet en Proximus. De nieuwe zender presenteert een mix van eigen reportages, een spelprogramma en tv-klassiekers.

'Temptation Island' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2017)

VIJF zoekt koppels voor 'Temptation Island'

Vermoedelijk komt er ook volgend jaar een reeks afleveringen van 'Temptation Island' op VIJF. De zender is alvast de zoektocht naar kandidaten (lees: koppels) begonnen.

logo Q2 logo

De zomer van Q2 in het teken van 'Miami Beach'

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het Q-Beach House van Qmusic op 1 juli terug zijn deuren opent in Oostende. Het Q-Beach House staat dit jaar volledig in het teken van 'Miami Beach' en ook Q2 volgt deze zomer dat thema.

'Younger' seizoen 1 bij Vitaya Sutton Foster (Liza) en Hilary Duff (Kelsey Peters) (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017)

'Younger' deze zomer in de vooravond van Vitaya

Vanaf maandag 26 juni is om 19.25 uur het eerste seizoen van de romantische dramareeks 'Younger' aan het schema toegevoegd. 'Younger' zal in hetzelfde tijdslot komen te staan als 'Home and Away' gedurende de zomerstop.

logo CAZ logo

CAZ herdenkt Michael Jackson

Op zaterdag 24 juni brengt CAZ ter nagedachtenis van Michael Jackson om 20.40 uur de documentaire 'Michael Jackson's This Is it'.

TVV Familie 2017 Sandrine André (Véronique), Peter Bulckaen (Mathias) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Volgende week seizoensfinale van 'Familie' bij VTM

Voor Mathias en Véronique breekt op vrijdag 30 juni de grote dag aan in de seizoensfinale van 'Familie'. Zijn ze klaar om in het huwelijksbootje te stappen? Ook voor Rudi en Zjef is het grote moment daar om elkaar eeuwige trouw te beloven.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
logo Canvas logo

Nu al voorgesteld: het najaar van Canvas

Het gaat goed met Canvas. De lineaire kijk- en waarderingscijfers zijn al een tijdje aan het stijgen. Uitgesteld en digitaal kijken zorgen voor een extra boost in het bereik.

Lees meer
Herman Verbruggen is de nieuwe stem van 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2015)

VIER kiest nieuwe stem voor 'Komen Eten'

Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van 'FC De Kampioenen', keert dit najaar niet terug als de stem van het VIER-programma 'Komen Eten'. Na 5 seizoenen komt er een einde aan de samenwerking.

Lees meer
Sandra Bekkari (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Sandra Bekkari dit najaar in plaats van Sofie Dumont bij VTM

De populaire gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari is hot. Ze staat al meer dan twee jaar onafgebroken in de boekentop 10 met haar Nooit Meer Diëten-reeks. En wordt gesmaakt door Vlaanderen omwille van haar toegankelijke keuken waar iedereen, ook kinderen, van houden.

Lees meer