TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:35 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:00 Onze continenten
Noord-Amerika is het continent dat tussen ijs en vuur ligt. De natuurlijke omstandigheden hebben er altijd al de levens en cultuur van de inwoners bepaald.
«
»
17:55 Sheryl
Dit is het portret van een unieke vertelster die alles heeft meegemaakt en gezien, maar nooit alles heeft verteld. Tot nu. Van een bescheiden begin tot uitverkochte wereldtournees, het leven van Sheryl Crow is op z'n minst buitengewoon te noemen.
«
»
19:30 Vranckx
Amerikaanse universiteiten halen de afgelopen weken het wereldnieuws. Er zijn protesten aan de gang tegen de oorlog in Gaza. De sfeer wordt alsmaar grimmiger en ondertussen zijn ook honderden studenten opgepakt.
«
»
20:00 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Avonturier Ben Fogle reist naar de Black Mountains in Wales en logeert er bij Keith en Em Powell en hun vier jonge zonen. Ze ruilden hun carrières als dierenartsen in voor een geïsoleerd bestaan in een verborgen vallei.
«
»
20:50 Voices of Liberation
De veeleisende geallieerde strijd om België te bevrijden, wordt duidelijk door een radioboodschap van Eisenhower en een krantenartikel.
«
»
21:45 My Brilliant Friend
Elena komt op voor de feministische zaak en dat valt niet in goede aarde bij Pietro. Pasquale en Nadia staan plots voor Elena's deur in Florence. Ze zijn vuil en onbeschoft en Pasquale beledigt Pietro.
«
»
22:40 My Brilliant Friend
Op reis heeft Lila's zoon Gennaro regelmatig ruzie met Elena's dochters. Ze ziet het gekibbel door de vingers, tot ze te weten komt dat ze doktertje hebben zitten spelen. Lila laat Elena weten dat haar zus Elisa een relatie heeft met Marcello Solara.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers