TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Sturm der Liebe
Michael voelt zich ongemakkelijk wanneer hij beseft dat Nicole hem nog altijd berichten stuurt. Nicole denkt echter dat Robert achter de berichten zit en ze probeert hem dit subtiel duidelijk te maken.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 Hidden Family Secrets
Joyce Hollingsworth is een ambitieuze zakenvrouw die er alles voor over heeft om de reputatie van haar cosmeticabedrijf te beschermen. Dan ontdekt ze dat haar tienerdochter zwanger is van diens vriendje. Joyce wil dat het kind geadopteerd wordt.
«
»
16:30 The Goldbergs
Barry's lidmaatschap van JTP is in gevaar wanneer Matt zich bij de groep voegt. Een gezinsvloekpot wordt gemaakt nadat Adam een vloekwoord gebruikt.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Giles is ondanks zijn krachten niet bij machte om Willow tegen te houden, nadat haar wraakzucht leidt tot een campagne om de wereld te vernietigen. De zoektocht van Spike brengt hem in een confrontatie met een gruwelijke demon.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Barney wil Patrice ten huwelijk vragen en Ted weet niet of hij dat Robin moet vertellen. Ted vraagt Robin mee als date naar het openingsgala. Marshall en Lily hebben een avond zonder Marvin en willen geen moment verspillen.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry doet onderzoek naar de beste universiteiten. Lainey voegt zich bij een mode-programma zonder medische opleiding. Barry besluit daarom zijn droom aan te passen zodat hij samen met Lainey kan zijn.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer en Lisa besluiten de kerncentrale over te nemen na een `How to Succeed in Being You'-cursus. Homer zal de nieuwe baas worden.
«
»
19:15 The Simpsons
Een Britse filmmaker komt op bezoek om een documentaire te maken over de typische Amerikaanse school. Lisa voelt zich door het bezoek inadequaat en besluit astronoom te worden.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Raj' eerlijkheid werkt als een boemerang als Emily een hekel begint te krijgen aan Penny. Intussen overwegen de jongens om te investeren in de stripboekenwinkel van Stuart.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Amy en Bernadette betichten Penny ervan de sfeer te verpesten omdat ze met haar werk bezig is tijdens een weekendje weg naar Las Vegas. Intussen proberen de jongens iets te doen met enige wetenschappelijke relevantie.
«
»
20:35 Anna
De Russische Anna is werkzaam als verkoopster. Tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist evenwel een duister geheim. Ze kan een van de meest gevreesde huurmoordenaars worden.
«
»
22:45 Magnum P.I.
Een borgsteller huurt Magnum en Higgins in om een vrouw op te sporen die haar borgsom van 250.000 dollar niet heeft betaald. TC en Katsumoto gaan samen op een emotionele zoektocht naar Cade's moeder.
«
»
23:40 Anoniem
Sylvia durft haar verhaal over Van Zetten niet te vertellen. Jurre ziet schokkende beelden en bij Saar lopen de emoties hoog op. Ella zoekt Mia, terwijl Boet een gemaskerd gezelschap bespioneert.
«
»
00:35 Mayans M.C.
Miguel krijgt verontrustende nieuwe informatie over de dood van zijn moeder.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers