TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Mystery 101: Dead Talk
Amy geeft een lezing in Seattle. Een van de andere sprekers ontwikkelt software die misdaden kan helpen oplossen. Niet veel later wordt de man dood aangetroffen. De lokale politie sluit Amy buiten, dus gaat ze samen met Travis op zoek naar de dader.
«
»
09:30 Killer at the Crime Scene
De moord in 2002 op de 87-jarige gepensioneerde Gladys Godfrey in Mansfield. De moordenaar forceert midden in de nacht toegang tot haar bungalow en mishandelt en misbruikt Gladys voordat hij haar vermoordt.
«
»
10:15 Criminal Confessions
De enige hoop van een moeder om haar vermiste 20-jarige dochter te vinden, ligt in de handen van een ervaren rechercheur van het OM, die haar zaak na zeven jaar heropent en op zich neemt.
«
»
11:05 Cold Case
Nadat een zaak een jaar lang wegkwijnt in de Jane Doe-categorie, vraagt een meisje het team om hulp bij het vinden van haar oudere zus, een tiener Amish-meisje dat weken na het verlaten van haar huis verdween om naar Philadelphia te gaan.
«
»
11:55 World's Most Evil Killers
Het verhaal van een kerkvoogd die in 2019 werd veroordeeld voor de moord op Peter Farquhar.
«
»
12:45 A House on Fire
Een briljante arts en moeder Deborah Green hadden het toppunt van een perfect leven met twee kinderen, een aanbiddende echtgenoot en een prachtig huis in een weelderige buurt.
«
»
14:15 Killer at the Crime Scene
De moord in 2002 op de 87-jarige gepensioneerde Gladys Godfrey in Mansfield. De moordenaar forceert midden in de nacht toegang tot haar bungalow en mishandelt en misbruikt Gladys voordat hij haar vermoordt.
«
»
15:05 Snapped
De zoektocht naar een vermiste schipper op het Coeur d'Alene-meer wordt luguber nadat een plaatselijke krant een schokkend verhaal onthult, waardoor de inwoners van het vredige stadje aan het meer hun buren anders gaan bekijken.
«
»
15:50 Cold Case Files
In 1983 worden vijf mensen uit een fastfoodrestaurant ontvoerd waarna ze op beestachtige wijze worden vermoord. De hoofdverdachte is een lokale man met goede connecties, totdat er nieuw bewijs boven water komt en de echte daders bekend worden.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Het verhaal van een kerkvoogd die in 2019 werd veroordeeld voor de moord op Peter Farquhar.
«
»
17:25 A Bride's Nightmare
Leah wordt op haar trouwdag ontvoerd door Kayla, de ex-vriendin van haar verloofde die nogal last van waanideeën lijkt te hebben. Leah probeert te ontsnappen, maar begint zich vervolgens af te vragen of Faith eigenlijk haar leven probeerde te redden.
«
»
18:55 Killer at the Crime Scene
Nadat een student dood in zijn auto wordt aangetroffen, proberen rechercheurs een smerig en dodelijk familiecomplot rond het slachtoffer en zijn vriendin te ontrafelen.
«
»
19:45 Snapped
Een mysterieuze sms zorgt ervoor dat de familie van een vermiste jongeman wanhopig op zoek gaat. Rechercheurs uit Chicago werken aan meerdere theorieën en komen uiteindelijk achter de schokkende waarheid achter zijn plotselinge verdwijning.
«
»
20:30 Cold Case Files
Als de zesendertigjarige computerprogrammeur Lisa Valdez niet op haar werk verschijnt, wordt ze door de manager van haar appartement dood gevonden. Haar lichaam is doorzeefd met steekwonden en de muren zijn bedekt met bloed.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Een nachtmerrie voor een familie wordt werkelijkheid wanneer de zestienjarige Becky Watts vermist raakt en enkele dagen later dood wordt aangetroffen, vermoord door haar eigen stiefbroer.
«
»
22:05 Cold Case
Wanneer nieuw bewijs suggereert dat hij niet is vermoord op de plek waar zijn lichaam werd gevonden, heropent het team de moordzaak uit 1953 van een negentienjarige ambitieuze rock-'n-roller.
«
»
22:50 CSI: Miami
De man die Horatio's vrouw vermoord heeft ontsnapt uit de gevangenis. Meteen begint hij aan een wraakactie die veel slachtoffers achterlaat. Het team probeert ondertussen te achterhalen waar hij op uit is.
«
»
23:35 FBI
Wanneer het team naar het plaats delict wordt geroepen, vermoeden ze al snel dat het om een politieke reden gaat. Wanneer er opnieuw een moord plaatsvindt, proberen ze de rode draad te ontdekken voordat er meer lichamen worden gevonden.
«
»
00:20 Castle
Beckett ontvangt een mysterieuze tip en wordt in een levensgevaarlijke situatie gedreven. Ondertussen probeert Castle te achterhalen waarom zijn vrouw op de vlucht is.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers