TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
In de Cotswolds ontmoet Simon Parfett en zijn team Tammy en Colin. Omdat ze als gezin meer tijd met elkaar wilden doorbrengen en extra inkomsten willen genereren, besluiten ze een paardentrailer te kopen en deze te verhuren aan festivalgangers.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Na een rampzalige eerste poging in de keuken, is de 23-jarige Mike uit Birmingham terug om te testen of zijn kookkunsten voldoende zijn verbeterd om hem een date te bezorgen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Beecraft heeft een afspraak met Iain, een verstokte roker die inmiddels de longziekte COPD heeft opgelopen. Iain lijkt maar niet in te zien dat hij alleen beter kan worden als hij stopt met roken.
«
»
14:40 Blind getrouwd: Australië
Nu de Biechtweek ten einde loopt, worden de koppels geconfronteerd met de volgende fase van het experiment: de eerste verbintenisceremonie. Maar Natalie twijfelt nog steeds aan de authenticiteit van Collins, en de experts zijn geschokt.
«
»
16:00 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Watson behandelt Eric, een uitgeputte Fransman die last heeft van duizelingen en 's nachts niet kan slapen doordat zijn rug voortdurend jeukt. Dr. Watson laat hem testen op bloedarmoede.
«
»
16:55 Eenmaal Andermaal
De laatste kans om elkaar te overtroeven krijgen Jacques en Axel op de rommelmarkt van Lille. Jacques gaat samen met weervrouw Sabine Hagedoren op speurtocht. Axel krijgt hulp van acteur Ben Segers.
«
»
18:10 MasterChef Australië
De koks reizen naar All Saints Estate, een van de oudste wijnmakers van Australië, voor een klassieker: de tijdveiling. In ruil voor tijd kunnen de koks ingrediënten 'kopen'.
«
»
19:15 Home and Away
Kirby verontschuldigt zich bij Rose voor haar rol in de gebeurtenissen die hebben geleid tot de explosie. Theo installeert camera's rondom het huis, maar Leah vreest dat dit de paranoia van Andrew alleen maar erger zal maken.
«
»
19:45 Blind getrouwd: Australië
De schokkende onthullingen tijdens de eerste Commitment Ceremony hebben zeker een aantal veren in de war gebracht. Ondertussen worden Natalie en Collins de volgende ochtend wakker in aparte appartementen.
«
»
21:00 Villa Zuid-Afrika
Zangeres Kathleen Aerts woont sinds 2015 in Zuid-Afrika, waar ze samen met haar man Steven een reisbureau runt. Nu droomt ze ervan om een luxueus en idylissch guesthouse te kunnen openen.
«
»
22:05 Alles Mag Weg
Yannic en Preben proberen via een online veiling een nieuwe thuis te vinden voor 25 paarden. Voor Michaël is het een emotionele dag. Hij mag de inboedel van het appartement van zijn oma verkopen.
«
»
23:10 Huis gesmaakt
Bart betreedt een prachtig gerenoveerde hoeve en voelt meteen: hier woont een tv-legende. Tussen kunstwerken, ezels en verborgen kelders gaat Bart op zoek naar het gezicht achter deze unieke mix.
«
»
00:15 Drone Cops
Het team gaat op zoek naar een vrouw die een afscheidsbrief heeft achtergelaten en is verdwenen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers