TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:50 The Earth Is Blue as an Orange
Alleenstaande moeder Anna en haar vier kinderen wonen aan het oorlogsfront van Donbas in Oekraïne. Om het trauma van het dagelijks bestaan in een oorlogsgebied te verwerken, besluit het gezin samen een film te maken over hun leven tijdens de oorlog.
«
»
19:05 Sporza: Europees voetbalmagazine
Samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League.
«
»
19:35 The Office
Michael, Dwight, Pam en Andy proberen indruk te maken op een potentiële klant die Dunder Mifflin bezoekt. Michael herinnert zich de goede tijden die ze op kantoor hadden.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak op vrijdag
Ivan De Vadder nodigt wekelijks één politicus en twee andere gasten uit. Samen overlopen zij de politieke actualiteit van de afgelopen week.
«
»
21:30 The Post
In 1971 zetten uitgever Katharine Graham en journalist Ben Bradlee van The Washington Post hun carrière en vrijheid op het spel om een doofpotaffaire bloot te leggen, die zich uitstrekt over drie decennia en vier Amerikaanse presidenten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers