TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er is een fanfare die een fornuis onthult en een spelletje memory met een maki. Boekenjongen maakt een bal door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje heeft het tevergeefs opgenomen tegen Arthur, een dwaze ridder die hem heeft vernederd. Arthur wilde een draak als goede ridder verslaan, omdat hij dacht dat hij gevaarlijk was, maar de situatie heeft zich tegen hem gekeerd.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:25 Rintje
De hondjes willen een taartje kopen, maar hebben niet genoeg geld. Rintje weet iets: ze gaan een klusje doen voor oma en daar vragen ze centjes voor. Oftewel een heitje voor een karweitje.
«
»
06:30 Dinostad
Tyra wil een populaire vlogger worden, maar niemand kijkt naar haar video's. Ricky wil helpen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu's familie proberen hun spullen op de rommelmarkt te verkopen, maar het lukt niet echt. Pingu besluit de spullen in kunstwerken te veranderen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die zijn konijn los heeft gelaten, omdat hij dat fijn vindt. Maar als er een grote hond langskomt, is het ook wel fijn om in een hok te zitten.
«
»
06:55 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard zijn met opa naar het bos gegaan om naar de kikkers te kijken. Ze zingen en kwaken, het is bijna alsof ze tegen de jongens praten, alsof het een geheime boodschap is. Dus stellen de jongens zich voor dat het een missie is.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft samen met Helpende Hand een pretpark gebouwd, maar hij is zo ongeduldig dat hij zijn vriendjes al binnenlaat zonder alles eerst goed af te maken. En dat zorgt voor de nodige problemen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een meisje komt met kapotte boemerang naar de Repair Shop. Saïd en Anna willen ook een boemerang en gaan op zoek naar voorwerpen in de vorm van een boemerang, maar komen alle voorwerpen ook terug?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson hoort op de radio dat er een gevaarlijke boef uit de gevangenis ontsnapt is. En dat net nu hij alleen in het busje is. Marie is even weg, Samson is bang. En juist dan hoort hij enge geluiden bij het busje.
«
»
07:30 Molang
Piu Piu en Molang leveren brood op een middeleeuwse dorpsmarkt. Alles staat klaar voor een schitterend riddertoernooi. Molang kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, en valt. Hij komt per ongeluk tussen de lansen terecht.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Truf heeft een ketting gevonden in het Donkerbos. De ketting geeft hem een vrij gevoel en alles wat hij doet, lijkt ineens beter te gaan. Mush-Mush en zijn vrienden herkennen de ketting en vertellen Truf dat de ketting van Starmush is.
«
»
07:50 Lou
Lou is verliefd op Tristan, haar buurman. Maar ze vraagt zich af of het allemaal wel klopt en of Tristan ooit hetzelfde voor haar zal voelen.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan is stapelverliefd op zijn nieuwe buurmeisje Leyla. Zijn vrienden helpen hem om een liefdesbrief te schrijven. Ikram ontdekt waar de jongens mee bezig zijn.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
08:30 De Smurfen
Bange Smurf is het beu om bang te zijn. Hij besluit een superheldenkostuum aan te trekken om zijn angst te overwinnen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Sinds Piya een klein spinnetje door haar slaapkamer zag kruipen, is de olifant bang voor het kleine beestje. Haar irrationele gedrag maakt het leven moeilijk voor Oggy en de kakkerlakken.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een jonge navigator die op zoek is naar een bemanning om de nieuwe wereld mee te ontdekken. De twee vrienden sluiten zich bij hem aan en beginnen aan een lange reis.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn herders. Kiki, hun kleine geit, heeft de drang om vrij rond te lopen. Als het haar plotseling lukt om uit het hok te ontsnappen, leidt de kleine geit hen naar een vreemd doolhof.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Bunbury de beer gaat in winterslaap en Zacki rijdt namens hem de trein. Maar aan het einde van de winter gebeuren er 's nachts vreemde dingen in de krater. De vrienden ontdekken echter waarom: Bunbury slaapwandelt.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De speldag op het kratereiland staat voor de deur, maar over de treinrit daarheen vinden al discussies plaats. Er wordt besloten dat Jonathan de Games Master wordt, omdat hij een behoorlijk goede selectie games heeft bedacht.
«
»
09:30 De Smurfen
Knutsel en Storm ontdekken Gargamels gemene nieuwe plan om Azraël te laten vliegen. Om hem tegen te houden moeten de twee hun eigen vliegmachines bouwen.
«
»
09:40 De Smurfen
Domme Smurf vindt een ei in het bos. Hij wilt graag 'mama' zijn en neemt het ei mee naar het dorp. Hij en de andere Smurfen moeten hun best doen om ouder te spelen. Het is tijd om Smurfie groot te brengen.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verdrietig vandaag en Oggy probeert haar op te vrolijken. De kakkerlakken hebben ondertussen een ander plan: ze gaan er alles aan doen om Piya af te leiden en de kat in een neerwaartse spiraal te sturen.
«
»
10:00 Tok Tok
Nu Rosie oud genoeg is om te leren zwemmen, neemt Fabrice het op zich om het haar te leren.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Iedereen in het kleine pinguïndorp hoopt dat hun twee kostbare bomen het Festival zullen winnen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah genieten van de rustige avond in het prachtige huis van Nimit en Pranit, totdat ze zich realiseren dat iemand het water uit het zwembad heeft gestolen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
De Grote Boze Wolf probeert zijn woede onder controle te krijgen zodat Paulo's vrienden niet meer bang voor hem zijn. Maar zijn geduld wordt op de proef gesteld als Paulo's vrienden naar hun huis komen om te spelen...
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir moeten paddenstoelen zoeken voor de heks, maar ze brengen de verkeerde mee terug en de heks verandert in een fee. Nu moeten ze zorgen dat niemand daar achter komt.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella probeert Mia op te vrolijken door te voorspellen dat haar team de komende voetbalwedstrijd zal winnen. De Koningsduif denkt dat Stella's voorgevoel duidelijke helderziendheid is.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella wil naar het skatepark, maar moet Molly meenemen. Wanneer Molly een skateboardgenie blijkt te zijn waar Mika respect voor heeft, wordt Stella's geduld op de proef gesteld.
«
»
11:10 Lou
Lou haat turnen en vraagt haar moeder om excuses. Ze stelt een wedstrijd voor: als Lou wint, krijgt ze haar excuses. Als ze verliest, terug naar de gymzaal voor de rest van het jaar.
«
»
11:25 Lou
Er is een nieuwe pizzeria geopend in de buurt. Voor Lou en haar moeder Emma is het vanzelfsprekend om daar niets te bestellen - ze zijn immers goed bevriend met Gino, de eigenaar van de al lang bestaande pizzeria.
«
»
11:35 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
11:45 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
12:50 Helden
De Helden willen een grote luchtbel maken.
«
»
13:05 DierenDetectives
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy heeft een afspraakje met Olivia en vertrouwt Jack de eer toe om op Piya te passen. De kakkerlakken, die zichzelf al als koningen van het huis zien, doen er alles aan om van de oppas af te komen.
«
»
13:40 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
13:50 Lou
Eindelijk is het geluk aan hun zijde: voor Valentijnsdag ontvangt Lou een uitnodiging van Tristan en haar moeder Emma ontvangt een uitnodiging van Richard. Tristan wil met Lou naar de bioscoop.
«
»
14:05 Royals Next Door
Wanneer Stella een gerucht hoort dat Bruno naar een andere school gaat, begint de geruchtenmolen te draaien. Al snel is iedereen behalve Bruno op de hoogte van haar aanstaande verhuizing.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah volgen Het Boek van Sinoe en dat brengt hen naar een prachtig strand.
«
»
14:30 Prinsessia
Iris heeft een slang op school binnengebracht om haar slangenbezweren te oefenen. Niet iedereen is daar even blij mee, vooral Linde niet. Wanneer de slang ontsnapt is iedereen in alle staten, zeker wanneer blijkt dat juf Flora bang is van slangen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er duikt een mysterieuze man op die een kermis opzet. Pinokikio en Bettina gaan op onderzoek uit.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een motorbende komt aan in het dorp, en bedreigt alle winkeleigenaren. Toby en de commissaris besluiten undercover te gaan om het probleem op te lossen, maar dat gaat niet helemaal goed.
«
»
15:20 Molang
Terwijl ridders druk bezig zijn een draak te bevechten, krijgen Molang en Piu Piu de opdracht om eten voor hen te bereiden. Maar voordat de twee vrienden aan de slag kunnen, moeten ze eerst het vuur zien aan te krijgen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgmeester installeert luidsprekers in het pop-upijssalon. Dat vinden Samson en Marie leuk, tot er loeiharde tirolermuziek weerklinkt. De klanten gaan lopen. Marie wil dat de Burgmeester ermee stopt, maar die heeft er geen oren naar.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vindt een stuk bliksemschors voor zijn verzameling, maar als hij het wil pakken zijn Fung en Miff hem al voor geweest. Omdat het Chep het zo graag wil, willen zij er niet vanaf.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz ontdekt de verborgen dimensie waar verloren sokken naartoe gaan. Hij vindt een machine uit om ze terug te brengen, maar wanneer ze verschijnen, gaan ze een eigen leven leiden en ontsnappen ze uit het Fizzlab.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil zo populair zijn als de kerstman, dus legt hij cadeautjes bij de voordeuren van zijn buren. Magoo heeft ondertussen een schoonmaakservice opgericht, en denkt dat de cadeaus rotzooi is.
«
»
16:00 Imago
De inwoners van Zélos zijn in ijsbeelden veranderd door Glacifer, een wilde imago die even schattig als gevaarlijk is. Kemi probeert haar vrienden te waarschuwen, maar komt te laat: ze zijn al bevroren door het hypnotiserende lied van de imago.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy neemt Piya mee naar het park. Ze speelt vredig met de kakkerlakken als Kevin haar vriendjes inpikt. Oggy adviseert Piya om haar vrienden te delen, maar ze eindigt alleen. Ze besluit wraak te nemen.
«
»
16:30 Rox
Eén voor één worden de spelers van de FC Tijgers het slachtoffer van spontane verlamming. Het team is zijn beste spelers kwijt. De finale staat op het punt plaats te vinden. Sportieve infiltratie voor Xavier, een missie met hoog risico voor Team Rox.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Nidal worden voorgesteld aan de Europese kreeft die met zijn scharen kan knijpen of snijden.
«
»
18:15 Nachtwacht
Een waarzegster strijkt neer op de kermis van Schemermeer. Wanneer Sacha bij haar langsgaat, voorspelt ze haar toekomst. Die is niet zo fijn als Sacha gehoopt had. Tot overmaat van ramp komt de voorspelling ook nog eens uit.
«
»
18:40 De Hoppers
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary laat een heleboel clips zien van huisdieren die allemaal behoorlijk goed kunnen vangen, terwijl Dora de hond een paar nieuwe trucjes uitvoert die haar beste vriend haar geleerd heeft.
«
»
19:40 Jenny
Bij haar vertrek uit het ziekenhuis realiseert Jenny zich hoe relatief tijd is. Die twaalf dagen lijken voor haar misschien een eeuwigheid, maar dat verschilt per persoon. Of het nu sneller gaat of stopt, tijd is even mysterieus als kostbaar.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zes kandidaten gaan op zoek naar een van hun ouders, die verstopt zit in een maf dierenkostuum.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers