TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Plop en De Peppers hebben een nieuw liedje en zullen het spelen op hun volgende optreden. Maar Pol is bang dat hij het nummer nog niet zo goed kent. Pepijn heeft natuurlijk een middeltje om Pol te helpen.
«
»
06:10 Tip de Muis
Tip en zijn familie geven een verjaardagsfeestje voor zijn moeder. Tip wil haar het mooiste cadeau ter wereld geven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:20 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:30 Wickie de Viking
Halvar en de Vikings zijn op zoek naar schelpen met een mooie parel in voor Ylva. Tijdens hun zoektocht onder water komen ze oog in oog te staan met de Kraken, een afgrijselijk zeemonster. Wickie bedenkt een manier om de Kraken weg te jagen.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils valt van de rug van Martin en krijgt spontaan hoogtevrees. Akka hoopt hem te helpen.
«
»
06:55 K3 Kan Het!
Josje gaat deze keer Jutta en Suzanne aan de schoolpoort verrassen en wordt hun dansjuf. Karen duikt met Japser de geluidsstudio in om een stemmetje van 'Maya de Bij' in te spreken. En Kristel laat samen met Amélie een babyzeehond vrij in zee.
«
»
07:20 VLOGLAB Drama #Stories
Kamilla voelt zich niet veilig in België zo lang de verpleegster vrij rondloopt. Angela en Nadia confronteren samen Daan.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
De meiden organiseren een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco. K3 zit met de handen in het haar, want een tropisch feestje in koude temperaturen kan echt niet.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Dak, Winger, Burple en Aggro komen oog in oog te staan met een knorrige oude draak op een eiland.
«
»
09:00 Super Monsters
De supermosters maken een uitstapje naar Luigi's beroemde pizzeria. Daar zouden ze moeten leren hoe ze zelf een pizza kunnen bakken. Luigi krijgt echter een order voor twintig man en heeft hulp nodig.
«
»
09:10 Super Monsters
Lobo's vader komt naar school om over zijn baan als brandweerman te praten.
«
»
09:20 Bol & Smik
Smik heeft Bol een belofte gedaan. Daarom is Bol ongelukkig als Smik zijn belofte breekt.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Met een parfait van yoghurt, peer, ananas en zadenkoekjes kiest Sofie voor een gezond dessert.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de eigenaar. Robin en Tom jagen op een ontsnapte slang.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Inspecteurs Vince en Emma worden opgetrommeld wanneer de huwelijksringen van het 'Blind Getrouwd'-koppel Stijn en Nuria gestolen worden uit hun hotelkamer, terwijl ze genieten van een romantisch momentje.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Gloria probeert Peter een duwtje in de rug te geven om zijn professionele leven over een andere boeg te gooien. Brigitte doet hem een voorstel. Jelle liegt tegen Wout over zijn nieuw lief.
«
»
14:10 Wittekerke
Max zit in zak en as nu Caro de verlovingsring heeft geweigerd. Sam is nog niet gekalmeerd. Ze wil niet langer samenleven met een man die haar bedriegt.
«
»
15:15 The Good Doctor
Na een rampzalige date met Carly, stelt dr. Murphy een riskante operatie voor om een onlangs getrouwde vrouw te redden. Dr. Morgan Reznick en dr. Alex Park willen allebei dezelfde operatie uitvoeren.
«
»
16:15 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:35 Aspe
Eric Daelman, de coach van zwemster Wendy Cremers, wordt dood aangetroffen in het Olympiabad te Brugge. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar dan ontdekken de speurders dat Eric een conflict heeft gehad met de vader van een andere zwemster.
«
»
17:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een klein meisje verwittigt de politie omdat er een monster rond haar huis zou sluipen. Koen en Tineke gaan kijken wat er aan de hand is. Obi en Lotte starten een onderzoek nadat een vrouw 's nachts een gewapende man heeft zien rondlopen.
«
»
18:20 Milo
Milo heeft het moeilijk met de nieuwe foto-opdracht van Aron. Liam confronteert Lou met een filmpje.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Bij CoBrew stapelt het werk voor Mieke zich op. Samira heeft goed nieuws voor Benny. Lars weet ondertussen niet meer wat hij nog met Benny moet aanvangen.
«
»
20:40 Special Forces
Niet alle rekruten springen even nauwkeurig om met hun materiaal. De groep moet dan ook boeten voor de nonchalance van een kandidaat. Na de hoogtevrees worden de deelnemers geconfronteerd met hun volgende angst: claustrofobie.
«
»
22:05 Máxima
Als de pers weet krijgt van de nieuwe liefde van de kroonprins, wordt Máxima in New York achtervolgd door paparazzi. De situatie escaleert wanneer de media de geschiedenis van Máxima's vader in verband brengen met het moorddadige Videla-regime.
«
»
23:00 Chicago Fire
Boden, Severide en Casey proberen uit te zoeken wat het beste carrièrepad is voor Kidd, na haar promotie tot luitenant. Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
«
»
00:00 Familie
Bij CoBrew stapelt het werk voor Mieke zich op. Samira heeft goed nieuws voor Benny. Lars weet ondertussen niet meer wat hij nog met Benny moet aanvangen.
«
»
00:35 The Good Doctor
Na een rampzalige date met Carly, stelt dr. Murphy een riskante operatie voor om een onlangs getrouwde vrouw te redden. Dr. Morgan Reznick en dr. Alex Park willen allebei dezelfde operatie uitvoeren.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers