TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Gastentafel
Peppe Giacomazza bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
09:40 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Linde Merckpoel. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
13:35 Hollyfood
Eddie maakt crème montenau.
«
»
13:50 NJAM! ZOEKT FOODIE!
Njam! gaat op zoek naar gepassioneerde foodies, kokende influencers en hobbykoks die niet cameraschuw zijn. Koken op sterrenniveau is geen vereiste, maar lekkere en haalbare all-round gerechten bedenken en deze op vlotte wijze presenteren is dat wel.
«
»
14:15 Peppe's Sicilië
Peppe spreekt af met de notaris van Siculiana, Giuseppe Fanara. Een drukbezette man, maar op zijn landgoed Borgo Giallonardo komt hij tot rust. Peppe ook. Daar aangekomen bereidt hij heerlijke artisjok met wilde venkel.
«
»
14:40 Man With a Plan
Adam en Andi verkeren in een lichte shock wanneer ze Jen, de vrouw van Lowell, eindelijk ontmoeten. Dit is niet wat ze verwacht hadden.
«
»
15:00 Man With a Plan
Adam overtuigt zijn vader eindelijk om naar de huisarts te gaan, hierdoor leert hij een aantal dingen die zijn vader eigenlijk geheim wil houden.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Alan en Lyndsey zijn vastberaden om hun relatie, met wat meer pit in bed, een nieuw leven in te blazen. Het boek `50 Shades of Grey' bracht Alan alvast op ideeën.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Walden krijgt bezoek van de knappe Missi, de dochter van één van zijn vrienden. Walden en Alan zijn blij met haar aanwezigheid, maar Walden maakt zich zorgen over zijn leeftijd. Dat wordt nog erger wanneer de zoon van Alan een bezoek aflegt.
«
»
16:10 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
17:00 De Mol
Blaffende honden bijten niet. De finalisten nemen hun intrek in een weelderige villa in Palermo, en maken zich klaar voor de grote finale. Wie wordt de winnaar van het spel? En wie is de mol?
«
»
18:25 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
18:55 Friends
Ross krijgt een prestigieuze paleontologiebeurs aangeboden, op voorwaarde dat hij het uitmaakt met Charlie. Intussen probeert Phoebe een afzichtelijk kunstwerk aan de niet erg enthousiaste Monica en Rachel te geven.
«
»
19:25 Friends
Monica en Chandler ontdekken dat de medewerker van het adoptiebureau, die moet bepalen of ze geschikte ouders zijn, ooit een romance heeft gehad met Joey en dat hij haar nooit heeft teruggebeld.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Bompa Bockie
Bockie De Repper worstelt hard met de angst voor de dood. Daarom vraagt hij zich af: hoe is het om oud te zijn? Nieuwsgierig naar de ups en downs van het ouder worden duikt Bompa Bockie als bewoner een woonzorgcentrum in.
«
»
22:05 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels heeft het over hobby's die hij graag doet (op café gaan) en over hobby's die hij minder graag doet (al de rest). Tijdens zijn verhaal en dat van zijn Belgen komt u alles te weten over vissen, auto's tunen en ander tijdverdrijf.
«
»
22:55 Het Perfecte Plaatje
De kandidaten krijgen bekende gezichten voor hun lens, want voor opdracht 1 maken ze een portretfoto van een dierbare, al weten ze nog niet wie dat zal zijn. Voor de opdracht foodfotografie bereidt chef-kok Michaël Rewers de lekkerste gerechten.
«
»
00:10 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers