TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 All New Traffic Cops
Automobilisten onder invloed zijn een groot probleem in het VK, vooral als het om drugs gaat. De verkeerspolitie probeert een dealer te stoppen, terwijl Stuart een huiszoeking doet waarbij grote hoeveelheden cannabis worden gevonden.
«
»
15:05 All New Traffic Cops
Karl wordt gedwongen een elektrisch pistool te gebruiken wanneer een automobilist plotseling besluit aan te vallen. Als er versterking arriveert, is de politie in shock over wat zich in de auto blijkt te bevinden.
«
»
15:55 Walker, Texas Ranger
Wanneer een klein meisje ontvoerd wordt, start Trivette een onderzoek. De moeder vertrouwt op een helderziende om haar dochter terug te vinden.
«
»
16:55 Stargate Atlantis
Stargate-wetenschappers op Antarctica ontdekken na jarenlang onderzoek de precieze locatie van Atlantis, de Verloren Stad van de Ouderen. Die bevindt zich in het ver sterrenstelsel.
«
»
17:55 Police Interceptors
Hondengeleider Steve en het vuurwapenteam bevinden zich in een dramatische confrontatie voor de deur, waarbij een man iemand zou hebben aangevallen met een bijl en een machete.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
Vorig jaar waren er 42 mensen om het leven gekomen bij verkeersongevallen in Derbyshire. Een van de gevaarlijkste wegen van het land loopt door de stad en er komt een oproep binnen over een ernstig motorongeluk.
«
»
19:45 Top 20 Funniest
Ontdek hoe je kan weten of iemand je leuk vindt, leer de enige juiste manier om een 'high five' te geven en een blik op enkele trouwdagen die niet geheel volgens plan verlopen.
«
»
20:35 Best of the Best II
Travis Brikley, een lid van het Amerikaanse nationale taekwondoteam, wordt gedood tijdens een illegale vechtwedstrijd. Alex en Tommy, twee van zijn vrienden uit het team, gaan op onderzoek uit om de daders op te sporen en Brickley te wreken.
«
»
22:30 MythBusters
Brian en Jon proberen of de benzinetank van een auto ontploft als je er een brandende pijl in schiet. Daarna proberen ze een inwijdingsritueel dat er nogal gevaarlijk uitziet.
«
»
23:25 Road Wars
In Tiverton heeft hondengeleider Gareth de handen vol met enkele dronken Poolse jongemannen.
«
»
00:20 Walker, Texas Ranger
Wanneer een klein meisje ontvoerd wordt, start Trivette een onderzoek. De moeder vertrouwt op een helderziende om haar dochter terug te vinden.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers