TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Mystery 101
Amy Winslow, professor in de Engelse literatuur, onderzoekt de verdachte dood van een student en de vermissing van diens vriendin. Rechercheur Travis Burke is niet zo blij met haar bemoeienis, maar besluit uiteindelijk om te gaan samenwerken.
«
»
09:40 Killer at the Crime Scene
Op een warme zonnige dag in 2016 verlaat Scott zijn huis in Walton-on-Thames en vertrekt voor zijn jaarlijkse visreis op 'Donkey Island' in Surrey. Drie dagen later wordt zijn lichaam drijvend in de rivier de Theems gevonden.
«
»
10:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende neemt een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus.
«
»
11:10 Cold Case
Nadat een tanktop wordt ontdekt in de wielkast van een verlaten busje, heropenen Rush en het team de zaak uit 1998 van een vijftienjarig meisje dat dodelijk werd geslagen en gedeeltelijk gekleed werd aangetroffen.
«
»
12:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Samen met een gedupeerde die 230.000 euro verloor aan de handel in nepaandelen, gaat Kees op jacht naar de daders. Via het oude Oostblok volgen ze het spoor naar Malta, waarna een confrontatie volgt met de oplichters.
«
»
12:40 Circle of Deception
Een kleine eilandgemeenschap staat op zijn kop wanneer een van de inwoners dood wordt aangetroffen.
«
»
14:15 Killer at the Crime Scene
Op een warme zonnige dag in 2016 verlaat Scott zijn huis in Walton-on-Thames en vertrekt voor zijn jaarlijkse visreis op 'Donkey Island' in Surrey. Drie dagen later wordt zijn lichaam drijvend in de rivier de Theems gevonden.
«
»
15:05 Snapped
Wanneer een geliefde plastisch chirurg en zijn manager op het werk worden neergeschoten, volgen rechercheurs verschillende sporen tot ze één verdachte ontdekken die kwade bedoelingen verbergt.
«
»
15:45 The First 48
Een man wordt neergeschoten in Tulsa nadat een vreemdeling een kans ziet die te goed is om te laten gaan en in Atlanta loopt een ruzie uit op een dode man en een andere man in gevaar.
«
»
16:35 The First 48
Een vader verdwijnt plots en verschijnt dood in zijn huis nadat zijn poging om een andere huurder eruit te zetten uitliep in een ruzie en uiteindelijk een moorddadige confrontatie.
«
»
17:15 Britain's Deadliest Kids
William Cornick, een slim kind uit een liefdevol gezin, heeft Groot-Brittannië geschokt toen hij in 2014 zijn lerares Anne Maguire dood heeft gestoken. Een kijkje naar wat zijn pathologische haat heeft veroorzaakt.
«
»
18:05 Britain's Deadliest Kids
In 2009 zijn Rosalyn Hunt en Desmond vermoord door tiener Lorraine Thorpe en haar medeplichtige.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
De moord in 2002 op de 87-jarige gepensioneerde Gladys Godfrey in Mansfield. De moordenaar forceert midden in de nacht toegang tot haar bungalow en mishandelt en misbruikt Gladys voordat hij haar vermoordt.
«
»
19:45 Snapped
De zoektocht naar een vermiste schipper op het Coeur d'Alene-meer wordt luguber nadat een plaatselijke krant een schokkend verhaal onthult, waardoor de inwoners van het vredige stadje aan het meer hun buren anders gaan bekijken.
«
»
20:30 Cold Case Files
In 1983 worden vijf mensen uit een fastfoodrestaurant ontvoerd waarna ze op beestachtige wijze worden vermoord. De hoofdverdachte is een lokale man met goede connecties, totdat er nieuw bewijs boven water komt en de echte daders bekend worden.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Het verhaal van een kerkvoogd die in 2019 werd veroordeeld voor de moord op Peter Farquhar.
«
»
22:05 Cold Case
Nadat een zaak een jaar lang wegkwijnt in de Jane Doe-categorie, vraagt een meisje het team om hulp bij het vinden van haar oudere zus, een tiener Amish-meisje dat weken na het verlaten van haar huis verdween om naar Philadelphia te gaan.
«
»
22:50 CSI: Miami
Als een meisje wordt ontvoerd is de enige getuige een blinde man die de ontvoering gehoord heeft. Zijn getuigenis leidt het team naar een verdachte - maar de man die ze verdenken zit al opgesloten.
«
»
23:35 FBI
Nadat de politie de noodkreet van een wanhopige vader heeft genegeerd, ontvoert hij de dochter van een miljardair en houdt hij haar gegijzeld totdat zijn eigen vermiste kind terug is. Jubal stelt zijn onderhandelingsvaardigheden op de proef.
«
»
00:20 Castle
Een telefoontje van een mysterieuze vreemdeling zet een explosieve keten van gebeurtenissen in gang. Ondertussen wennen Castle en Beckett aan Becketts nieuwe carrière.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers