TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 JAG
Mac grijpt weer naar de fles door de terreur van haar stalker en de moord op haar ex-vriend.
«
»
03:20 JAG
Annie is bang wanneer ze verneemt dat het marinefregat waarop Harm en zijn zoon een zeilweekend doorbrengen, door Cubaanse terroristen is gekaapt.
«
»
04:00 JAG
Mac komt erachter dat de voormalige vriendin van Harm, een luitenant van de marine, vermoord is.
«
»
04:45 JAG
Een moordenaar zorgt dat Harm niet naar de rechtbank kan en tracht de verdediger te vermoorden.
«
»
05:30 JAG
Het J.A.G.-team roept de hulp van een patholoog in om te verifiëren of de overblijfselen van een strijder uit de Tweede Wereldoorlog zijn.
«
»
06:15 JAG
Harm en Mac krijgen de opdracht om een ongeluk te onderzoeken dat plaats heeft gevonden in Italië.
«
»
07:00 JAG
Nu zijn huwelijk dichterbij komt, wordt Bud Roberts steeds zenuwachtiger. Zo erg dat hij zich afvraagt of hij wel zou huwen.
«
»
07:45 Beverly Hills, 90210
In een wanhopige poging om Brenda en Dylan uit elkaar te houden, verkondigt Jim dat Dylan niet langer welkom is bij hen thuis.
«
»
08:35 Beverly Hills, 90210
Brandon gaat tijdens de zomervakantie weer aan het werk in de Beverly Hills Beach Club en ontdekt dat zijn ouders er nu ook lid zijn zijn en dat Andrea er werkt als supervisor van de kinderopvang.
«
»
09:25 Beverly Hills, 90210
Brenda ontdekt dat het leven met Dylan niet is wat ze ervan had verwacht. Jim dreigt de maandelijkse betalingen van Dylan uit zijn trustfonds te bevriezen.
«
»
10:10 Beverly Hills, 90210
Brandon wordt jaloers op Andrea's nieuwe vriend Jay, die haar uitnodigt om samen met hem naar Houston te reizen voor een Republikeinse conventie.
«
»
10:55 Beverly Hills, 90210
Brandon en Steve hebben allebei een oogje op een volleyballspeelster genaamd Brooke Alexander.
«
»
11:45 Beverly Hills, 90210
Brandon, die nu met Brooke uitgaat, maakt zich zorgen over een dakloze man genaamd Jack Canner. Dylan en Kelly beginnen een romantische affaire.
«
»
12:35 Beverly Hills, 90210
Dylan en Kelly besluiten hun romantische relatie geheim te houden als Brenda en Donna terugkeren uit Parijs. Tijdens het welkomstfeestje vertrouwt Brenda haar schuldgevoelens aan Kelly toe.
«
»
13:25 Beverly Hills, 90210
Terwijl de vrienden van West Beverly aan hun laatste jaar beginnen, beschuldigt Andrea de nieuwe faculteitsadviseur van de Blaze, Gil Meyers, van seksisme.
«
»
14:20 Beverly Hills, 90210
Tijdens de SAT-week probeert Brenda wanhopig te stoppen met de rookgewoonte die ze tijdens haar verblijf in Parijs heeft opgedaan.
«
»
15:05 Beverly Hills, 90210
De vriendengroep moet nadenken over hun toekomst en ontmoet hun begeleidingsadviseur. Kelly en Dylan zijn het erover eens zijn dat studeren niet voor iedereen is weggelegd.
«
»
15:50 The X-Files
Herenigd zetten Mulder en Scully in het geheim het onderzoek voort. Ze leren de waarheid over de ouders van Mulder en ontdekken de ware aard van Skinner.
«
»
16:40 The X-Files
Mulder en Scully denken dat een tiener de oorzaak is van een stel bliksemgerelateerde sterfgevallen.
«
»
17:20 The X-Files
In St. Paul in Minnesota worden verscheidene mediums dood aangetroffen. Er zijn geen aanwijzingen. Als de politie een beroemd medium bij de zaak betrekt, zijn Mulder en Scully sceptisch.
«
»
18:10 The X-Files
Niemand besteedt er veel aandacht aan als een veroordeelde man in de elektrische stoel belooft terug te komen uit de dood en vijf mannen te doden die hem tijdens zijn gevangenschap mishandelden, totdat een bewaker op mysterieuze wijze wordt vermoord.
«
»
19:00 The X-Files
Mulder en Scully volgen een seriemoordenaar wiens gruwelijke werkwijze inhoudt dat hij veel slachtoffers maar weinig aanwijzingen achterlaat.
«
»
19:55 The X-Files
Mulder en Scully onderzoeken een man wiens verwondingen het gevolg zouden zijn van zelfmoordpogingen, maar ze lijken te wijzen op iets sinisters.
«
»
20:45 The X-Files
Mulder zoekt de hulp van een vrouw die volgens hem een speciale band heeft met een jong meisje dat onlangs is ontvoerd door dezelfde man die haar vele jaren eerder gevangen hield.
«
»
21:35 The X-Files
Een onderzoek naar een video van een autopsie op een buitenaards wezen plaatst Mulder en Scully midden in een samenzwering waarbij Japanse wetenschappers uit de Tweede Wereldoorlog naar Amerika zijn gebracht om hun experimenten voort te zetten.
«
»
22:25 The X-Files
De situatie van Scully en Mulder wordt steeds gevaarlijker wanneer een mysterieuze vreemdeling in beeld komt.
«
»
23:15 The X-Files
Mulder en Scully proberen een kind te beschermen dat mogelijk wordt bedreigd door een religieus gemotiveerde moordenaar.
«
»
00:05 Baywatch
Elk jaar vindt de Randenburg Cup Competition plaats in Californië. De speedboten-race is vernoemd naar de Europese koninklijke familie Randenburg.
«
»
00:50 Baywatch
Tijdens een missie om piraten te vangen, doen Mitch en Stephanie zich voor als geliefden. De twee voelen zich echter wel tot elkaar aangetrokken in hun rol als jonggehuwden.
«
»
01:30 Baywatch
Mitch en Stephanie vinden het lichaam van Tito Washburn, een bekende basketbalspeler. Er wordt echter een grote hoeveelheid cocaïne in zijn bloed aangetroffen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers