TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Op het platteland van Oxfordshire ontmoeten Simon Parfett en zijn team Asiyla en haar familie. Het team helpt haar met het ombouwen van een oude zeilboot tot een unieke glamping-accommodatie.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Scarlett wordt vergezeld door drie alleenstaande dames die een date hopen te krijgen met Iffy uit Londen. Het is aan de meiden om Iffy te overtuigen met een heerlijk menu.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Cherie krijgt een turnster over de vloer die vreest dat haar hartkloppingen een voorbode zijn voor een fatale hartaanval. Dr. Morris geeft raad aan tachtigers Ken en Joan.
«
»
14:30 Ambulance
Bijna zeventig procent van het ziekenhuispersoneel heeft hun vaccinatie voor het coronavirus ontvangen. Een noodoproep van een dertienjarige patiënt onderbreekt de rustige start van de nachtdienst. Ze zit vast in de bus en haar knie is uit de kom.
«
»
15:40 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Beecraft heeft een afspraak met Iain, een verstokte roker die inmiddels de longziekte COPD heeft opgelopen. Iain lijkt maar niet in te zien dat hij alleen beter kan worden als hij stopt met roken.
«
»
16:40 Pech Onderweg
Het reilen en zeilen van een aantal Vlaamse wegenwachters. Van De Panne tot Maaseik zijn zij de rijdende engelen die trouwe vierwielers te hulp schieten bij pech. Deze bonte bende van autotechniekers weet nooit wat hen te wachten staat.
«
»
17:40 MasterChef Australië
Naast de tomaten uit de mystery box, worden de vijf koks vrijgelaten in hun ingrediënten en kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten, mits ze verse producten uit de tuin gebruiken.
«
»
18:40 Home and Away
Kirby ontdekt dat de CEO van Stunning Organics enkele weken voor de explosie is gevraagd om af te treden en trekt met haar bevindingen naar het politiekantoor.
«
»
19:10 Blind getrouwd: Australië
Nu de Biechtweek ten einde loopt, worden de koppels geconfronteerd met de volgende fase van het experiment: de eerste verbintenisceremonie. Maar Natalie twijfelt nog steeds aan de authenticiteit van Collins, en de experts zijn geschokt.
«
»
20:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John en het klusteam zijn in het Zuid-Hollandse Heinenoord. Anneke en Ruud kopen in 2007 samen een klushuis. Nadat Ruud een paar jaar later getroffen wordt door meerdere herseninfarcten, klust hij niet of nauwelijks meer en is het huis een puinhoop.
«
»
22:00 André Hazes: The Next Chapter
André gaat op familievakantie naar Amerika. De relatie met zowel Monique als zijn zoon is beter dan ooit. De tijd die ze samen spenderen is dan ook erg waardevol.
«
»
23:00 9-1-1
Een vrachtwagen is ingereden op een homecoming-parade van een middelbare school. Athena en Michael proberen Harry te helpen in de nasleep van zijn ontvoering. May wordt geïntimideerd door een terugkerende callcenterlegende.
«
»
23:55 Socials, Seks & Centen
Ferry Doedens neemt ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste social mediahype: Platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar Ferry zelf pas onlangs is toegetreden, maar al succesvol is.
«
»
00:55 Blind getrouwd: Australië
Nu de Biechtweek ten einde loopt, worden de koppels geconfronteerd met de volgende fase van het experiment: de eerste verbintenisceremonie. Maar Natalie twijfelt nog steeds aan de authenticiteit van Collins, en de experts zijn geschokt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers