TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
01:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Mounir Toub voor een gerecht uit de wereldkeuken. Hij doet zijn Arabische roots alle eer aan en maakt hotdogs van kipmerguez en muhammara.
«
»
02:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van Alain Indria in de keuken. Alain tovert een boerenkool om tot een lekker gezonde boerenkoolpuree. Hij bakt een stuk vleesvervanger tempeh erbij. Snel en gezond.
«
»
02:50 De Gezonde Goesting
Gezond eten wil ook zeggen je lichaam trakteren op lekkers: gezondigen. Healthy foodie Steffi maakt daarom vandaag onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten. Ze smaken lekker zoet en zijn toch gezond.
«
»
03:15 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
03:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
04:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken. Even in de oven, en een heerlijk dessert is geboren.
«
»
04:50 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
05:15 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
05:40 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
06:20 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
07:00 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»
07:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Mounir Toub voor een gerecht uit de wereldkeuken. Hij doet zijn Arabische roots alle eer aan en maakt hotdogs van kipmerguez en muhammara.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Christer Elfving een vleesgerecht op ons weekmenu. Hij gaat voor een stukje Belgisch witblauw rund. Vlees van bij ons dus, dat hij serveert met kaas en spinazie.
«
»
08:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst bakt vandaag met bakmeester Roger van Damme. 'De peer' krijgt een waar eerbetoon in combinatie met een heerlijke amandelcrème om duimen en vingers bij af te likken. Even in de oven, en een heerlijk dessert is geboren.
«
»
09:05 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
09:30 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
10:00 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
10:45 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
11:35 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
12:20 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
13:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag in het weekmenu gaat Wim Ballieu voor een makkelijk gerecht met vlees. Hij maakt een pasta met balletjes van gehakt en heel wat groenten. Het is weer snel, makkelijk en vooral ook lekker.
«
»
13:40 De Gezonde Goesting
Gezond eten wil ook zeggen je lichaam trakteren op lekkers: gezondigen. Healthy foodie Steffi maakt daarom vandaag onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten. Ze smaken lekker zoet en zijn toch gezond.
«
»
14:05 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
14:50 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
15:15 De Dagschotel
Italiaanse chef Peppe Giazomazza maakt een papillot van zwaardvis klaar.
«
»
15:25 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
15:50 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
16:20 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
17:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kaviaar.
«
»
17:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst heeft deze keer de jonge chef Michaël Vrijmoed op bezoek. Ze vertrekken op een figuurlijke kooktrip die hen langs de Oosterse en Mediterrane keuken leidt. Het resultaat is een kruidige wrap met kip.
«
»
18:10 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
19:00 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
19:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met Johan Segers. Van een handvol garnalenkoppen kan Johan een heerlijke saus maken. Er komt geen kip aan te pas bij de vol-au-vent met zeetong en garnalen die hij na een halfuur op tafel zet.
«
»
21:15 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
22:05 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme draagt een heerlijk dessert op aan de professionele snowboarder Seppe Smits.
«
»
22:30 De Dagschotel
Vandaag maakt Njam!-chef Chiara Van Emrik het stoofgerecht Giouvetsi met een Griekse salade.
«
»
22:40 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree. Maar eerst maakt hij nog een heerlijk nostalgisch appelgebakje met marsepein klaar, die heel simpel te bereiden is.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met chef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je een huisgemaakt worstenbrood op tafel tovert. Hij serveert er een frisse salade van witte kool bij. Klaar binnen een half uur.
«
»
23:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
23:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers