TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Kinderen kunnen een spannende verkleedkist en een tovertrein verkennen, en toekijken hoe het Boekenmeisje een drumstel maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo helpt Tee uit nadat hij per ongeluk zijn stem verliest voor een dinosaurusfeest.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:25 Ollie
Als Ollie zich prikt, beslist hij om alle scherpe voorwerpen in het park van een kurk te voorzien.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het regent al dagen, wanneer komt de zomer dan? Meneer Papier knipt een zon, palmbomen en een hangmat. Zijn huis wordt een subtropisch paradijs. Poes springt enthousiast op al het nieuwe materiaal en de hele boel stort in.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren ontvangen een mysterieus pakketje van hun tante Claire in Frankrijk, om hen te bedanken voor de honing die ze haar hebben gestuurd.
«
»
06:40 Vos en Haas
Ever het zwijn heeft van zijn scooter een waar racemonster gemaakt waarmee hij verschrikkelijk hard kan rijden, maar ook vreselijk veel herrie maakt. Anderen vinden het geluid ondraaglijk, maar de Vos kan niet wachten om een ritje te maken.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Lou spelen in de tuin met hun speelgoedauto's met hun vriend Ferdinand, die zijn opwindbare sleepwagen heeft meegenomen. Als Ferdinand naar binnen moet besluit Simon het uit te proberen, maar hij maakt het per ongeluk kapot.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Maria is ziek thuis, dus maken Casper en Emma van de gelegenheid gebruik om dokter te spelen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil vanavond tijdens het optreden een special act doen. Ze heeft leren jongleren en wil het eens demonstreren. Wanneer Samson tijdens de jongleeract per ongeluk een tik tegen zijn hoofd krijgt, denkt hij dat hij een poes is.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
In het leven moet men snel, snel, snel gaan. En toch is het zo goed om de tijd te nemen, om het lieveheersbeestje dat voorbij wandelt te waarderen of te genieten van een lekkere jam.
«
»
07:40 Lou
Lou belooft Richard dat ze op zijn neefje Peppo zal passen, die in de stad op bezoek is. De twee zijn vrienden geworden tijdens hun skivakantie en Lou kijkt ernaar uit. Maar dan hoort ze dat Tristan haar moeder heeft uitgenodigd voor een rollenspel.
«
»
07:55 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
08:10 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
08:25 De Smurfen
Stormsmurf moet een supersmurfen-oppas worden als alle smurfen weer in baby's veranderen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Bij het bezorgen van een pizza bij de dorpsingenieur wordt Piu Piu geraakt door een laserstraal. Hij komt terecht in de enorme lappenpop waar de uitvinder aan heeft gewerkt.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Scottie gebruikt de krachtaandrijver van de tram om zijn step. Hij belandt op een strand.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Bekky hebben plezier in een grappige lift.
«
»
09:25 De Smurfen
Wanneer Gargamel Domme Smurf en Begonia ervan overtuigt dat hij aardig is, nodigen ze hem uit in het dorp voor een feestje.
«
»
09:35 De Smurfen
Boerensmurf en Hippe Smurf vinden een kist die een prachtig juweel bevat dat ongeluk brengt aan iedereen die het aanraakt.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Slippy, Ella en Madhu doen mee met een raadselrace, maar Ilo en Gem gooien roet in het eten door de punten te pakken van een hele grote ster. Slippy geeft het op, maar Ella gaat door en komt bij een superreus bijna in een supernova terecht.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan op zoek naar de verjaardagsster voor Priya. Ze proberen een saaie rode bol op te leuken, maar een flaire vernielt alles. Toch is Priya enorm blij, want haar vrienden weten zo goed wat ze leuk vindt.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Labienus vindt een mysterieus beeldje van de Egyptische godin Bastet. Het beeldje is magisch en geeft Monalisa de macht om iedereen te hypnotiseren. Monalisa hypnotiseert Vitamine onmiddellijk en gebruikt hem om Idefix in een val te lokken.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
De grootschalige productie van een parfum voor de Romeinse legioenen bedreigt alle maretakken in de streek. Met behulp van de kleine Vitamine probeert Idefix generaal Labienus van het parfum af te krijgen.
«
»
10:40 Berry Bees
Na het zien van een trailer voor een nieuwe film, beginnen de kinderen in Clover zich te gedragen als superhelden. Maar hun overdreven gedrag zorgt voor heel wat problemen, en dus stuurt mevrouw Berry de Berry Bees op een missie naar Hollywood.
«
»
10:50 Berry Bees
Een vreemde en bijzonder agressieve zwerm vogels valt de vliegers aan van de kinderen die deelnemen aan het windfestival in Clover. Zo ook de vlieger van de kleine Fed. Als de Berry Bees ter plaatse komen, merken ze meteen dat er iets mis is.
«
»
11:05 Squish
Peggy en Squish vinden dat Pod te weinig emoties toont. Pod besluit om een machine te bouwen die zijn emoties kan controleren op de juiste momenten.
«
»
11:15 Squish
Pod is van slag als hij zijn punt ziet op de toets van Mr Rotifer. Squish zegt dat het niet erg is.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Pull Oven, Dany's zus en Prinses van Verweggistan, arriveert in Toaster voor een geïmproviseerd bezoek. Het Galactisch Agentschap neemt haar mee op de reparatiemissies om haar de Wash-Mash Melkweg te laten zien.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een luie zomerdag in de Matongéwijk in Brussel. Een meisje probeert de tijd te doden terwijl ze in het kapsalon van haar tante de ene klant na de andere ziet passeren. Ze kijkt naar de voorbijgangers met de radiozender op de achtergrond.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Ik u ook
Moeke en vake zijn veertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Maar dan blijkt moeke ziek te zijn en kan het feest niet doorgaan. De familie gaat samen op zoek naar een oplossing om moeke en vake toch nog in de bloemetjes te zetten.
«
»
13:25 Squish
Squish wil de eigenaar van Microtopia overhalen om een amusementspark in Small Pond te bouwen.
«
»
13:40 Berry Bees
Niemand wil meer naar het historische pretpark van Clover, omdat het er plotseling lijkt te spoken. Mevrouw Berry gelooft dit verhaal niet en vraagt de Berry Bees een bezoek te brengen aan het inmiddels verlaten park.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Na een misverstand raakt Turbine ervan overtuigd dat Lentix, een bandiet uit Lutetia, haar lang verloren meester is. De boef, die eerst terughoudend is, besluit te profiteren van haar genegenheid wanneer hij haar spectaculaire snelheid ontdekt.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella morst spul op de oude foto's van pap en mam. Dan stelt ze voor om de oude herinneringen na te doen en nieuwe foto's te maken. Helaas mislukken de meeste foto's, maar ze hebben wel samen hele fijne nieuwe herinneringen gemaakt.
«
»
14:20 Prinsessia
Als Linde op Roos' nieuwe jurk moet passen, gaat het mis: de jurk wordt vies.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De lepel van Sushi-Mushi is gebroken, en daar is hij kapot van. Zo kapot dat hij nooit meer wil koken. De vraag is wie er dan voor de Zwammetjes kookt. Na dagen vol restjes besluiten Mush-Mush en zijn vriendjes een poging te wagen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een oude vlam van oma komt terug naar de stad, en verleidt alle vrouwen met zijn mooie spullen. De commissaris vertrouwt het niet, en besluit hem in de val te lokken door zich te verkleden als rijke weduwe.
«
»
15:20 Molang
Als beloning voor hun vrijgevigheid biedt een tovenaar Molang en Piu Piu een toverboon aan. De boon groeit tot in de hemel en ze ontdekken een gans die chocolade-eieren kan leggen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil de concurrentie aangaan met Samson en Marie. Wanneer Tarik er met een sjofele koelbak met ijsjes staat, blijkt dat de klanten zijn ijsjes niet willen. Hij besluit om het ijs van Samson en Marie slechter te maken.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Idefix is zeer verbaasd wanneer hij ontdekt dat Goudurix terugkeert naar Lutetia. Hij is een Gallische zanger die bekend heeft gestaan om zijn opstandige hymnen aan Rome. Hij lijkt de Romeinen en Labienus de rug toegekeerd te hebben.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Luilaksmurf leent een knuffel van Babysmurf, maar de knuffel komt onverwacht bij Gargamel terecht.
«
»
16:00 Lou
Lou had zich alles zo mooi voorgesteld. Ze gaat met haar beste vriendin Mina naar de EHBO-cursus in het park. Daar pakt ze haar crush Tristan vast en oefent mond-op-mondbeademing met hem. Maar helaas loopt het heel anders.
«
»
16:15 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
«
»
16:35 Rox
Twee valse agenten stelen de dure auto's van oude, rijke mensen. Team ROX moet uitzoeken wie deze agenten zijn en ze stoppen. De daders lijken echter hulp de krijgen van iemand bij de politie.
«
»
17:00 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Vleemink.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden voeren hun plan uit om de magneet uit te schakelen. Lukt het hen om hun dorp en het leven van Noor in de toekomst te redden?
«
»
17:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Sacha verandert in goud door één simpele aanraking van een mysterieus wezen. De Nachtwacht gaat op zoek naar het wezen. Zo komen ze te weten dat het wezen gebukt gaat onder een eeuwenoude vloek, en op zoek is naar Vega om haar te helpen.
«
»
18:35 De Hoppers
Geert voelt zich ziek, hij heeft de mannengriep. Jackie zal zijn taak overnemen, maar dan op haar manier: sneller en gevaarlijker. Arno en Mo maken Geert wijs dat de muntjes medicijnen zijn.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Gedreven door de droom om aan de danswedstrijd deel te nemen, is Jenny dicht bij haar doel. Maar ze is verzwakt door haar laatste chemo en haar ontslag uit het ziekenhuis wordt geweigerd. Jenny is echter nog niet klaar met vechten.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Er wordt getest hoe goed Ketnetters letters in een krant kunnen opsporen en daarmee een woord kunnen vormen. Elke deelnemer krijgt een krant waarin acht letters zijn aangeduid. Wie als laatste de letters vindt en het gezochte woord vormt, valt af.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers