'Onze Man in Deventer' is weer terug bij BNNVARA op NPO Radio 1

zaterdag 16 juni 2018
Foto: BNNVARA - © Jeroen Nieuwhuis 2017

Na een succesvolle eerste reeks gaat schrijver en columnist Özcan Akyol weer aan de slag als interviewer voor BNNVARA op NPO Radio 1.

In de maanden juni en juli presenteert hij iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer, met uitzicht op het bruisende horecaplein in het centrum van zijn woonplaats. 'Onze Man in Deventer' is te horen op 16, 23 en 30 juni en op 7, 14 en 21 juli. Het programma wordt uitgezonden van 00.00 uur tot 01.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, op NPO Radio 1.

Özcan Akyol is verheugd zijn gasten weer bij hem thuis op de bank te mogen ontvangen: 'Het is fantastisch dat dit unieke concept terugkomt op de radio. Het is deze keer in de zomer, dus het plein zal levendiger zijn dan afgelopen winter. Dat geeft het programma een oorspronkelijke sfeer.'

De eerste gast is Marcel van Roosmalen. Eus ontvangt later ook onder andere collega-schrijvers Adriaan van Dis en Murat Isik en SP-kamerlid Sadet Karabulut: 'Ik ben niet op zoek naar harde nieuwsverhalen, maar wil de drijfveren en toewijding van mijn gasten beter leren begrijpen.'

De andere gasten worden later bekendgemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers