TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Castle
Een vrouw geteisterd door schuldgevoel bekend een moord, maar tegenstrijdig bewijs maakt de zaak ietwat ingewikkelder. Het blijft trouwens ook niet bij deze ene bekentenis.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Death of a Vegas Showgirl
Twee enorm getalenteerde dansers, Jason 'Blu' Griffith en de showgirl Debbie Flores, raken verzeild in een stormachtige en obsessieve relatie die op verschrikkelijke wijze ontspoort.
«
»
09:30 Poisoned Love: The Stacey Castor Story
Stacey komt in de problemen als haar vriend David dood aangetroffen wordt. Uit het onderzoek blijkt dat het om zelfmoord gaat, maar een rechercheur heeft twijfels. Zij denkt dat Stacey hem heeft vermoord.
«
»
11:00 Gestalkt
Manon (30) heeft slechts zeven maanden met haar ex gedate, maar hij weet haar nu al anderhalf jaar lang te stalken. Niets is hem te gek. Zo laat hij GPS-trackers onder haar auto plaatsen.
«
»
11:45 Gestalkt
Een terugblik op een aantal van de heftigste cases van de afgelopen seizoenen. We zien hoe het leven van de slachtoffers na het programma is veranderd en hoe het nu met hen gaat.
«
»
12:30 Snapped
Verpleger Charles Cullen is een van Amerika's productiefste seriemoordenaars. De politie zegt dat hij misschien 400 mensen heeft vermoord. Cullen zegt dat hij barmhartig was en een einde maakte aan hun pijn. Een blik op zijn motieven.
«
»
13:15 Snapped
De politie gelooft dat verpleegster Kristen Gilbert zestig moorden heeft gepleegd in een ziekenhuis in Massachusetts. Sommigen zeggen dat een affaire Gilbert tot moord dreef, anderen denken dat haar narcisme de dood van deze patiënten veroorzaakte.
«
»
14:05 Snapped
In de jaren 1970 vermoordde Ted Bundy minstens 36 jonge vrouwen. Hij werd verheerlijkt als een knappe, goed opgeleide moordenaar die de wet te slim af was. Bundy was een kwade genius die het monster in hem in het volle zicht kon verbergen.
«
»
15:35 Snapped
Een jaloerse tiener's brutale daad van geweld en een schimmige affaire komt aan het licht. Het overlevende slachtoffer, Mary Jo Buttafuoco, belicht haar kant van het schandaal dat Amerika op zijn grondvesten deed schudden.
«
»
16:20 Snapped
Wanneer het lichaam van een geliefde vliegtuigmachinist in de kofferbak van zijn eigen auto wordt gevonden, volgen de rechercheurs een spoor van bedrog naar een manipulatieve moordenaar.
«
»
17:05 World's Most Evil Killers
De moordenaar Dayton Leroy Rogers richtte zich in de jaren 80 op vrouwen in de straten van Oregon voordat hij hun lichamen meenam naar het bos, waardoor hij bekend werd als 'The Molalla Forest Killer'.
«
»
17:55 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de beruchte moordenaar Arthur Shawcross, die tussen 1972 en 1989 ruim een dozijn slachtoffers vermoordde in een golf van terreur die hem de bijnaam 'The Genesee River Killer' opleverde.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Een profiel van Richard Roszkowski, de drievoudige moordenaar uit Connecticut die in 2006 zijn ex-vriendin, haar negenjarige dochter en een andere man vermoordde in een brute aanval.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Een profiel van Cesar Barone, de seriemoordenaar die in de jaren negentig minstens vier vrouwen van het leven beroofde in en rond de omgeving van Portland, Oregon, voordat hij de doodstraf kreeg.
«
»
20:30 I Am Elizabeth Smart
De veertienjarige Elizabeth Smart wordt in 2002 ontvoerd door Brian David Mitchell uit haar huis in Salt Lake City. Het duurt maanden voordat ze uiteindelijk een manier vindt om te ontsnappen.
«
»
22:00 Pretty Little Stalker
Een gekweld jong meisje raakt geobsedeerd door Lorna Sisco, de auteur van een reeks zelfhulpboeken over persoonlijke ontwikkeling. De auteur is onlangs naast het meisje komen wonen.
«
»
23:25 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Een medewerker van een pantserwagendepot gebruikt zijn voorkennis om een overval te plannen die hem, en de oude vrienden die hij rekruteert, meer dan 18 miljoen dollar in contanten kan opleveren.
«
»
00:15 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Zes mannen ontsnapten onder leiding van meesterbrein Nuno Pontes uit de Pittsburgh State Penitentiary door te graven onder de muur van de gevangenis. Ze bereikten Texas, maar werden betrapt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers