Kris Wauters krijgt radioprogramma op Joe

maandag 20 maart 2017

Kris Wauters van Clouseau zal vanaf 22 april op zaterdag een radioprogramma op Joe presenteren. Het is de eerste keer dat Kris een eigen programma zal presenteren.

In het nieuwe programma ontvangt Kris Wauters wekelijks een gast om te praten over zijn of haar favoriete muziek. Tom Waes is al zeker een van hen. Het programma zal 'Zot Gedraaid' heten en wordt uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. De show zal wel op voorhand worden opgenomen.

Bron: hln.be

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.