Birdy stelt nieuw album voor live in the Qube van Q-music

maandag 2 september 2013

Maandag 16 september nodigt Q-music Birdy uit in the Qube. Ze geeft een exclusief optreden en stelt er haar nieuwe album voor, aan een beperkt aantal Q-luisteraars.

Tickets kunnen vanaf volgende week gewonnen worden door te luisteren naar Q-music of via Q-music.be.

Birdy, geboren als Jasmine van den Bogaerde, leerde op zevenjarige leeftijd piano spelen en bracht in 2011 haar eerste album uit. De zeventienjarige Britse brak wereldwijd door met haar cover van Bon Ivers ‘Skinny Love’,maar ook het breekbare ‘People Help the People’ en haar nieuwe single ‘Wings’ doen het goed in de hitlijsten.

Op 20 september ligt haar tweede album ‘Fire Within’ in de winkel en dat komt ze exclusief voorstellen bij Q-music in the Qube. Wie er niet kan bij zijn op maandag 16 september kan the Qube ook live volgen op Q-music.be of via Kanaal 39 van Telenet.

Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

In deze halve finale strijden Sean & Allison, Kevin & Josje en Bieke & Erik voor een felbegeerd stekje in de finale. De drie duo's tonen het beste van zichzelf in maar liefst twee choreografien, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft weer een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende koppels zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.