Birdy stelt nieuw album voor live in the Qube van Q-music

maandag 2 september 2013

Maandag 16 september nodigt Q-music Birdy uit in the Qube. Ze geeft een exclusief optreden en stelt er haar nieuwe album voor, aan een beperkt aantal Q-luisteraars.

Tickets kunnen vanaf volgende week gewonnen worden door te luisteren naar Q-music of via Q-music.be.

Birdy, geboren als Jasmine van den Bogaerde, leerde op zevenjarige leeftijd piano spelen en bracht in 2011 haar eerste album uit. De zeventienjarige Britse brak wereldwijd door met haar cover van Bon Ivers ‘Skinny Love’,maar ook het breekbare ‘People Help the People’ en haar nieuwe single ‘Wings’ doen het goed in de hitlijsten.

Op 20 september ligt haar tweede album ‘Fire Within’ in de winkel en dat komt ze exclusief voorstellen bij Q-music in the Qube. Wie er niet kan bij zijn op maandag 16 september kan the Qube ook live volgen op Q-music.be of via Kanaal 39 van Telenet.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Bart Peeters en Geena Lisa op Zomerhit 2012

Live-uitzending van de 40ste editie van de 'Radio 2 Zomerhit', die voor het eerst in 14 jaar opnieuw in Blankenberge plaatsvindt. Naast de 'Radio 2 Zomerhit'-trofee worden nog prijzen in zeven categorien uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste performance, beste ambiance, beste doorbraak, beste Nederlandstalige lied en - nieuw dit jaar - beste groep.

'Radio 2 Zomerhit', om 20.10 uur op En.

Dossiers