Birdy stelt nieuw album voor live in the Qube van Q-music

maandag 2 september 2013

Maandag 16 september nodigt Q-music Birdy uit in the Qube. Ze geeft een exclusief optreden en stelt er haar nieuwe album voor, aan een beperkt aantal Q-luisteraars.

Tickets kunnen vanaf volgende week gewonnen worden door te luisteren naar Q-music of via Q-music.be.

Birdy, geboren als Jasmine van den Bogaerde, leerde op zevenjarige leeftijd piano spelen en bracht in 2011 haar eerste album uit. De zeventienjarige Britse brak wereldwijd door met haar cover van Bon Ivers ‘Skinny Love’,maar ook het breekbare ‘People Help the People’ en haar nieuwe single ‘Wings’ doen het goed in de hitlijsten.

Op 20 september ligt haar tweede album ‘Fire Within’ in de winkel en dat komt ze exclusief voorstellen bij Q-music in the Qube. Wie er niet kan bij zijn op maandag 16 september kan the Qube ook live volgen op Q-music.be of via Kanaal 39 van Telenet.

'The Hunger Games' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Een filmtrilogie die op de verplichte must-see lijst moet staan van iedereen. We bevinden ons in de nabije toekomst, waar Noord-Amerika geteisterd wordt door natuurrampen en oorlog. Noord-Amerika staat onder leiding van president Snow, die 'Panem' zoals hij het heeft hernoemd, onderverdeelde in twaalf districten. Elk jaar worden uit elk district twee deelnemers uitgeloot om in een competitie de andere spelers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze wedstrijden te volgen, enerzijds voor vermaak, anderzijds ter intimidatie. Katniss, die haar al langer stoort aan het beleid van 'haar' president, neemt vrijwillig deel om de plaats van haar zusje, die geselecteerd was, over te nemen.

Met o.a. Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ea.

'The Hunger Games', om 20.35 uur op Q2.