15e Foute Party met Vengaboys, 5ive, Christoff, Def Dames Dope, Get Ready! en Sylver

vrijdag 21 april 2017

'Om binnenkort de zomer goed in te zetten, organiseren we opnieuw het zotste en plezantste feestje van het jaar: de Foute Party. Op vrijdag 30 juni zijn we weer met z'n allen 'proud to be fout' en mag iedereen losgehen op heerlijk foute muziek!', vertelden Qmusic-dj's Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen vrijdagochtend.

Sam en Heidi maakten de line-up bekend: de Vengaboys, 5ive, Christoff, Def Dames Dope, Get Ready! en Sylver zullen Flanders Expo Gent helemaal ombouwen tot de foutste locatie van België. Het is ondertussen al de 15de editie van de Foute Party, die dit jaar doorgaat op vrijdag 30 juni. Iedereen kan tickets bestellen via Qmusic.be.

Voor deze speciale editie trekken de Vengaboys hun foutste kostuum aan en laten ze iedereen luidkeels meezingen met hun bekende hits 'Boom, Boom, Boom, Boom', 'We Like to Party' en 'We're Going to Ibiza'. Daarnaast zorgen boybands 5ive en Get Ready! voor heel wat sfeer en ambiance op het podium. De zusjes Larissa en Axana Ceulemans geven het beste van zichzelf met Def Dames Dope, de Belgische groep die in de jaren negentig scoorde met onder andere 'Don't be silly'. De Vlaamse schlagerzanger Christoff en dancegroep Sylver maken het foutste feest van het jaar compleet.

Luisteraars die niet kunnen wachten tot juni, kunnen voor non-stop foute muziek afstemmen op het online radiostation 'Foute Radio' op Qmusic.be en via de Q-app. Qmusic lanceert ook de hashtag #Proudtobefout, waarmee de zender luisteraars oproept om hun foutste outfit en dansmoves te delen via sociale media.

'De Foute Party'
Vrijdag 30 juni 2017 in Flanders Expo Gent
Tickets bestellen kan via Qmusic.be
Online radiostation 'Foute Radio' op Qmusic.be en via de Q-app

'The Hunger Games' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Een filmtrilogie die op de verplichte must-see lijst moet staan van iedereen. We bevinden ons in de nabije toekomst, waar Noord-Amerika geteisterd wordt door natuurrampen en oorlog. Noord-Amerika staat onder leiding van president Snow, die 'Panem' zoals hij het heeft hernoemd, onderverdeelde in twaalf districten. Elk jaar worden uit elk district twee deelnemers uitgeloot om in een competitie de andere spelers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze wedstrijden te volgen, enerzijds voor vermaak, anderzijds ter intimidatie. Katniss, die haar al langer stoort aan het beleid van 'haar' president, neemt vrijwillig deel om de plaats van haar zusje, die geselecteerd was, over te nemen.

Met o.a. Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ea.

'The Hunger Games', om 20.35 uur op Q2.