NTR draagt serie 'DREAM SCHOOL' op aan overleden leerling

woensdag 11 januari 2017

De NTR zal de serie 'DREAM SCHOOL', die woensdag om 21.20 uur van start gaat op NPO 3, beginnen met een speciaal eerbetoon aan een van de leerlingen.

Deze leerling, Donilio, overleed in de nacht van 9 op 10 januari onverwacht in zijn slaap.

In 'DREAM SCHOOL', geproduceerd door No Pictures Please, worden 16 schoolverlaters door Lucia Rijker, Eric van 't Zelfde en diverse BN'ers geïnspireerd om zichzelf te ontwikkelen. Donilio is een van deze 16 jongeren.

In goed overleg met de familie is besloten om de serie uit te zenden in zijn oorspronkelijke vorm, met daarin ook de rol van Donilio zoals deze was.

De gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Donilio. De NTR en het betrokken team van No Pictures Please wensen hen veel sterkte met dit enorme verlies.

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.