NTR draagt serie 'DREAM SCHOOL' op aan overleden leerling

woensdag 11 januari 2017

De NTR zal de serie 'DREAM SCHOOL', die woensdag om 21.20 uur van start gaat op NPO 3, beginnen met een speciaal eerbetoon aan een van de leerlingen.

Deze leerling, Donilio, overleed in de nacht van 9 op 10 januari onverwacht in zijn slaap.

In 'DREAM SCHOOL', geproduceerd door No Pictures Please, worden 16 schoolverlaters door Lucia Rijker, Eric van 't Zelfde en diverse BN'ers geïnspireerd om zichzelf te ontwikkelen. Donilio is een van deze 16 jongeren.

In goed overleg met de familie is besloten om de serie uit te zenden in zijn oorspronkelijke vorm, met daarin ook de rol van Donilio zoals deze was.

De gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Donilio. De NTR en het betrokken team van No Pictures Please wensen hen veel sterkte met dit enorme verlies.

logo Canvas logo

Op zekere dag krijgen negen verschillende personen in en rond San Fernando Valley, CaliforniŽ, door een samenloop van omstandigheden met elkaar te maken. Toeval, een gemeenschappelijk verleden, specifieke keuzes, de goddelijke voorzienigheid: dat alles draagt ertoe bij dat hun levens met elkaar verweven raken en dat de dag voor elk van hen eindigt met een climax...

Drama van Paul Thomas Anderson.

'Magnolia' (in het kader van Cinema Canvas), om 22.15 uur op Canvas.