Allerbeste chefs stomen BN'ers klaar in 'Superstar Chef'

maandag 23 april 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Acht bekende Nederlanders staan, met de crème de la crème van de Nederlandse chefkoks aan hun zijde, met het mes tussen de tanden in een keiharde culinaire strijd in 'Superstar Chef'.

Wekelijks krijgen alle duo's twee opdrachten en hebben de chefs de zware taak om de BN’ers hiervoor klaar te stomen. Dat kost bloed, zweet, tranen en fikse snijwonden.

Lukt het Ruben van der Meer, onder leiding van Freek van Noortwijk, om duo Ronald de Boer en Jaimie van Heije op culinair topniveau te verslaan? Of gaat Jan de Hoop, die bij aanvang van het programma nog geen ei kon bakken, er met de eer vandoor? En wat bakt Kaj Gorgels, een graag geziene gast in sterrenrestaurants, onder leiding van André Gerrits ervan?

Monique Smit vormt een enthousiast team met Peter Lute, en Jelka van Houten gaat met volle overgave aan de slag met Lucas Rive. Goedele Liekens wordt klaargestoomd in de restaurantkeuken van Ricardo van Ede en Anouk Hoogendijk hoopt zo veel mogelijk te leren van coach Joris Bijdendijk.

Onder leiding van presentator Tijl Beckand bereiden de duo’s de opdrachten. Aanvankelijk doen ze dit samen, maar al snel moet de BN’er het doen met slechts aanwijzingen van de chef en nog later staan ze er helemaal alleen voor.

De vakkundige juryleden, drie-sterren chef Sergio Herman, twee-sterren chef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen, beoordelen de teams. Welke BN’er lukt het om na acht weken zelfstandig op sterrenniveau te koken? Welke BN’er wordt onder begeleiding van een topchef, de eerste Superstar Chef?

‘Superstar Chef’ is een productie van TIN CAN.

'Superstar Chef', vanaf dinsdag 24 april om 20.30 uur bij RTL 4.

logo Canvas logo

Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken, nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.

'Advokaten', om 20.40 uur op Canvas.