Netflix onthult releasedatum 'Marvel's The Punisher' - VIDEO

donderdag 19 oktober 2017
Foto: © Coopr/Netflix 2017

Netflix releast de tweede trailer voor de Netflix Original serie 'Marvel's The Punisher'. Naast veel nieuwe beelden, wordt voor het eerst ook de releasedatum bekendgemaakt: 17 november 2017.

In 'Marvel's The Punisher' staat Frank Castle, gespeeld door Jon Bernthal, centraal. Tijdens zijn wraakactie op de moordenaars van zijn vrouw en kinderen, stoot hij op een complot dat veel verder reikt dan de criminele onderwereld van New York. Als 'The Punisher' - zo kent de stad hem sinds zijn vergeldingsacties - wil hij het onrecht dat zijn familie en anderen is aangedaan aan het licht brengen.

De serie is geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios voor Netflix. De showrunner van 'Marvel's The Punisher' is Steve Lightfoot ('Hannibal'). De executive producers zijn bekenden in het Marvel-universum: Jim Chory en Jeph Loeb, die eerder ook 'Marvel's Daredevil', 'Marvel's Jessica Jones', 'Marvel's Luke Cage' produceerden. Loeb is tevens Marvel's Head of Television.

De cast bestaat naast Jon Bernthal uit Ebon Moss-Bachrach, Deborah Ann Woll, Ben Barnes, Amber Rose Revah en Michael Nathanson.

Alle afleveringen van 'Marvel's The Punisher' zijn vanaf 17 november exclusief en wereldwijd beschikbaar voor Netflix abonnees.

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.