VIER bestelt nieuw seizoen van 'Auwch_'

donderdag 3 maart 2016
Foto: VIER - © SBS Belgium 2016

Er komt, nog binnen het jaar, een nieuw seizoen van de absurde comedyreeks 'Auwch_' op VIER. Het programma haalt wekelijks een half miljoen kijkers en wordt daar dus voor beloond.

In 'Auwch_' spelen acteurs Ben Segers en Axel Daeseleire een uitvergrote versie van zichzelf. Ze runnen, met ups en downs, een eigen productiehuis. Gastrollen werden de voorbije weken al vertolkt door onder anderen Gert Verhulst en Jan Verheyen, ook als 'zichzelf'.

Niet iedereen kan de humor in 'Auwch_' smaken, maar toch haalt de serie, mede dankzij 'De Mol', wekelijks bijna een half miljoen kijkers. VIER is zodanig tevreden over de reeks dat het een nieuw seizoen besteld heeft. 'Een eigenzinnige serie als 'Auwch_' past binnen het profiel dat wij voor ogen hebben voor VIER', zegt programmamanager Klaas Cockx.

De tweede reeks van 'Auwch_' zou nog dit jaar op het scherm komen.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers