En schuift 'Die Huis' voor 'Bargoens'

dinsdag 12 september 2017
Foto: En - VRT 2017

Vanaf dinsdag 26 september kan Vlaanderen genieten van 'Die Huis' op En. Na de lovende kritieken en goede kijkcijfers voor 'Het Huis' - het tweede seizoen kon rekenen op gemiddeld 1.110.808 kijkers (live+7, +4) - trekken Eric Goens en zijn gasten dit keer naar Zuid-Afrika. Daar ontvangt hij elke week een interessante landgenoot.

De gasten die dachten vertrouwd te zijn met het huis uit de vorige seizoenen, komen terecht in het grote onbekende: Eric en zijn gasten verblijven op een betoverend en paradijselijk mooie, maar helemaal nieuwe plek. Zonder reddingsboeien, en nog veel verder weg van de bewoonde wereld.

'Die Huis' wordt voor de gast meer dan ooit een confrontatie met zichzelf, soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend. Maar altijd eerlijk, zonder maskers en zonder omwegen. Tien bekende en intrigerende Vlamingen laten 24 uur lang in hun ziel graven in Die huis. Eric ontvangt er Nafi Thiam, Kris Peeters, Steven Van Herreweghe, Marcel Vanthilt, Leah Thys, Wim De Vilder, Imke Courtois, Adriaan Van den Hoof, Josje Huisman, en Sabine Hagedoren, die de spits afbijt in de eerste aflevering.

'Bargoens' verschuift op dinsdag naar 21.30 uur
'Bargoens', dat momenteel te zien is op dinsdagavond om 20.40 uur, zal vanaf de start van 'Die Huis' te zien zijn om 21.30 uur, dinsdagavond.

Olivier Goris, netmanager Eén: 'Super dat we 'Die Huis' al nu kunnen aanbieden aan onze kijkers. Het was de voorbije jaren een van de meest geliefde programma's bij Eén. Samen met 'Bargoens' geeft dit binnenkort weer een boeiende tv-avond. 'Bargoens' is een prachtig programma, het brengt aangrijpende verhalen met passie gemaakt. Maar we geloven dat het programma beter tot zijn recht komt in het iets latere slot van 21.30 uur. Met de start van 'Die Huis' optimaliseren we ons schema, zo begint de avond met een topprogramma dat opnieuw een reeks verrassende gesprekken brengt met bekende gezichten die zich helemaal blootgeven.'

'Die Huis', vanaf 26 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM -  VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.

Dossiers