Editors For Life brengt 124.309 euro op voor Oxfam-Solidariteit vzw

maandag 18 september 2017

De Britse band Editors geeft maandagavond een exclusief benefietconcert in de Ancienne Belgique voor De Warmste Week van Music For Life.

Met dit concert zamelde de band en haar fans geld in voor Oxfam-Solidariteit vzw, één van de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.
Tickets voor Editors For Life kon men enkel bemachtigen door het goede doel van Editors te steunen met een sms’je ter waarde van 1 euro. Dat hebben de luisteraars massaal gedaan want in totaal bracht Editors For Life maar liefst 124.309  euro op voor Oxfam-Solidariteit vzw.
De leden van Editors zijn bijzonder en aangenaam verrast voor de massale steun van hun fans.
Tom Smith, frontman van Editors: "We're so greatful for the support...We couldn’t have done this without the amazing support of our fans."
Ook Oxfam-Solidariteit vzw was natuurlijk bijzonder opgetogen met de opbrengst van Editors For Life.
Stefaan Declercq, algemeen directeur van Oxfam-Solidariteit vzw: "Wat een resultaat! ... We willen alle luisteraars bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook Editors voor dit fantastisch initiatief."

Tom Smith, frontman van Editors: 'We're so greatful for the support...We couldn’t have done this without the amazing support of our fans.'

Stefaan Declercq, algemeen directeur van Oxfam-Solidariteit vzw: 'Wat een resultaat! ... We willen alle luisteraars bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook Editors voor dit fantastisch initiatief.'

Jim Levenstein heeft eindelijk al zijn moed bij elkaar geraapt om zijn vriendin Michelle ten huwelijk te vragen. Ze zegt toe, maar Jim ontdekt al snel dat er hem een nog grotere uitdaging wacht: een goede indruk maken op zijn aanstaande schoonouders. Terwijl Jim er alles aan wil doen om de ouders van Michelle te imponeren, bewegen Finch en Stifler hemel en aarde om haar jongere zus in bed te krijgen. En dan is er ook nog Jims vrijgezellenavond, dat een onvergetelijk gebeuren belooft te worden.

Met: Jason Biggs (Jim Levenstein), Seann William Scott (Steve Stifler), Alyson Hannigan (Michelle Flaherty), Eddie Kaye Thomas (Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers).

'American Pie: The Wedding', om 20.40 uur op CAZ.