Editors For Life brengt 124.309 euro op voor Oxfam-Solidariteit vzw

maandag 18 september 2017

De Britse band Editors geeft maandagavond een exclusief benefietconcert in de Ancienne Belgique voor De Warmste Week van Music For Life.

Met dit concert zamelde de band en haar fans geld in voor Oxfam-Solidariteit vzw, één van de meer dan duizend goede doelen van Music For Life.
Tickets voor Editors For Life kon men enkel bemachtigen door het goede doel van Editors te steunen met een sms’je ter waarde van 1 euro. Dat hebben de luisteraars massaal gedaan want in totaal bracht Editors For Life maar liefst 124.309  euro op voor Oxfam-Solidariteit vzw.
De leden van Editors zijn bijzonder en aangenaam verrast voor de massale steun van hun fans.
Tom Smith, frontman van Editors: "We're so greatful for the support...We couldn’t have done this without the amazing support of our fans."
Ook Oxfam-Solidariteit vzw was natuurlijk bijzonder opgetogen met de opbrengst van Editors For Life.
Stefaan Declercq, algemeen directeur van Oxfam-Solidariteit vzw: "Wat een resultaat! ... We willen alle luisteraars bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook Editors voor dit fantastisch initiatief."

Tom Smith, frontman van Editors: 'We're so greatful for the support...We couldn’t have done this without the amazing support of our fans.'

Stefaan Declercq, algemeen directeur van Oxfam-Solidariteit vzw: 'Wat een resultaat! ... We willen alle luisteraars bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk ook Editors voor dit fantastisch initiatief.'

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.