Dit is nieuw bij Streamz in mei

zaterdag 27 april 2024
Foto: © Streamz 2024

In mei verschijnt de gloednieuwe jongerenreeks 'Kameleon' en laat Jeroen Verdick je lachen met zijn nieuwe stand-up comedy show 'Alleen'.

Er blijven ook wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen van 'The Sympathizer', het tweede seizoen van 'Pretty Little Liars: Summer School, het derde seizoen van 'Alex Rider' en 'Ex on the Beach Double Dutch: All Stars'. Maar blijf zeker Streamz in de gaten houden, want we kondigen nog meer titels aan voor mei. We geven je alvast een sneak peek van enkele series en films uit ons aanbod.


'Honest Thief'
Vanaf 2 mei op Streamz

Tom Dolan (Liam Neeson) is een beruchte bankovervaller. Maar hier komt verandering in wanneer hij de liefde van zijn leven ontmoet: Annie (Kate Walsh). Zij werkt als receptioniste bij het bedrijf waar Tom gestolen geld heeft opgeborgen. Al snel besluit hij zichzelf aan te geven en het geld in te leveren, want hij wil zijn naam zuiveren en een eerlijk leven leiden voor Annie. Maar dan wordt de zaak aan een corrupte FBI-agent overgedragen. Opeens valt Tom's plan in duigen.

'De Grâce'
Vanaf 2 mei op Streamz

Pierre Leprieur (Olivier Gourmet) is geboren in Le Havre, met olie en zout in zijn bloed. Door zijn politiek- en vakbondsengagement is hij een gerespecteerde figuur geworden onder de dokwerkers. Maar op zijn zestigste verjaardag stort alles in elkaar. Zijn jongste zoon, Simon (Panayotis Pascot), wordt gearresteerd terwijl hij achter het stuur zit van een auto die zijn broer Jean (Pierre Lottin), een dealer, hem voor de avond heeft geleend. Er wordt een kilo cocaïne in het chassis gevonden.

'The Man Who Fell to Earth'
Vanaf 9 mei op Streamz

Een alien (Chiwetel Ejiofor) strijkt neer in de olievelden van New Mexico met een missie: hij moet leren wat het betekent om mens te zijn en hij moet de briljante wetenschapper Justin Falls (Naomie Harris) vinden. Zij is namelijk de enige vrouw op aarde die kan helpen zijn soort te redden. Samen ontdekken ze dat om zijn wereld te redden, ze eerst haar wereld moeten redden.

'Ramy Youssef: More Feelings'
Vanaf 16 mei op Streamz

In de comedy special 'More Feelings' gaat Ramy Youssef ('Poor Things') in op grote en kleine onderwerpen. Hij kijkt naar zijn eigen rol als moslimberoemdheid en naar de Amerikaanse reactie op het conflict in het Midden-Oosten, maar ook het belang van bidden en een boekverslag uit zijn jeugd dat de loop van zijn leven veranderde. In zijn kenmerkende relaxte en vriendelijke stijl, zet Ramy Youssef ons aan tot denken om onze verdeelde wereld te begrijpen… op een grappige manier.

'Bridget Jones' Diary'
Vanaf 16 mei op Streamz

Bridget Jones (Renée Zellweger) is tweeëndertig, rookt als een schoorsteen, drinkt naar lieve lust en haar liefdesleven is niets om over naar huis te schrijven. Ze is vrijgezel "op leeftijd" en wordt daar ook voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Bridget wil hier verandering in brengen en stelt enkele goede voornemens: drastisch afvallen en op zoek gaan naar een lieve man. ​ Haar oog valt op haar baas Daniel Cleaver (Hugh Grant), maar is het een goed idee om een relatie met hem aan te gaan… Ze schrijft alles in haar dagboek.

'Definitely, Maybe'
Vanaf 23 mei op Streamz

Will Hayes (Ryan Reynolds) zit midden in een echtscheiding en zijn dochtertje (Abigail Breslin) wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily (Elizabeth Banks) zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April (Isla Fisher)? Of de vrijgevochten journaliste Summer (Rachel Weisz)?

'Mayor of Kingstown' - S1 & S2
Vanaf 23 mei op Streamz

De reeks speelt zich af in een klein stadje in Michigan waar gevangenissen de enige overgebleven vorm van een bloeiende industrie zijn. Jeremy Renner is advocaat voor die gevangenissen, maar helpt ook de gevangenen en hun families bij het uitzitten van hun straf. Dit plaatst hem in het midden van een steeds heftiger wordend conflict tussen de ordehandhavers van Kingstown en de gevangenen. Toch is hij de enige persoon die alle partijen kunnen vertrouwen en zijn verantwoordelijkheid voor het bewaren van de vrede in Kingstown heeft hem de bijnaam 'Mayor' opgeleverd. In afwachting van seizoen 3, zijn seizoen 1 en 2 al te bingen op Streamz.

'Shot in the Dark' - S2
Vanaf 30 mei op Streamz

Geblinddoekte singles worden met de beste wing(wo)man aan hun zijde losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfect match. De ultieme blind date of een onmogelijke opdracht?

'The Three Musketeers: Part I D'Artagnan'
Vanaf 2 mei op Streamz Premium+

Nadat hij voor dood werd achtergelaten, arriveert D'Artagnan (François Civil) in Parijs om zijn aanvallers te vinden. Deze zoektocht leidt hem naar een echte oorlog waar de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Hij sluit zich aan bij Athos (Vincent Cassel), Porthos (Pio Marmaï) en Aramis (Romain Duris), drie musketiers van de koning.

'What's Love Got to Do with It'
Vanaf 9 mei op Streamz Premium+

De documentairemaker Zoe (Lily James) is al een tijdje aan het online daten zonder veel succes, en tot grote ontsteltenis van haar moeder Cath (Emma Thompson). Haar jeugdvriend en buurman Kaz (Shazad Latif) volgt het pad van zijn ouders en zal met een Pakistaanse bruid trouwen in een gearrangeerd huwelijk. Zoe zal zijn reis vanuit Londen op beeld vastleggen en leert onderweg veel bij over het thema.

'Sympathy for the Devil'
Vanaf 23 mei op Streamz Premium+

Nadat een man (Joel Kinnaman) een mysterieuze passagier (Nicolas Cage) oppikt, wordt hij onder schot gehouden. De twee mannen komen in een kat-en-muisspel te zitten. Tijdens de rit is niets echter wat het lijkt.

'Greatest Days'
Vanaf 23 mei op Streamz Premium+

Gebaseerd op de populaire liedjes van Take That, brengt de film 'The Greatest Days' een hartverwarmende verhaal. Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Inmiddels zijn hun levens echt totaal verschillend, maar als één van hen kaarten wint voor een reunieconcert, hoeft ze niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in blazen.

'Back on the Strip'
Vanaf 30 mei op Streamz Premium+

Nadat hij de vrouw van zijn dromen heeft verloren, verhuist Merlin (Spence Moore II) naar Las Vegas om als goochelaar aan de slag te gaan. Daar wordt hij ingehuurd voor de revival van de Chocolate Chips, een act van beruchte zwarte mannelijke strippers. Onder leiding van Luther (Wesley Snipes) zetten de oude Chocolate Chips vroegere conflicten opzij en herenigen zich om het hotel te redden waar ze vroeger optraden. Ondertussen trachten ze Merlin te helpen zijn geliefde terug te winnen.

'Expend4bles'
Vanaf 30 mei op Streamz Premium+

Op een vrachtschip worden er kernwapens gestolen door terroristen. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham) en de andere leden van de Expendables ingeschakeld. Als 's werelds laatste verdedigingslinie trachten ze hier een stokje voor te steken met nieuwe teamleden die andere stijlen en tactieken toepassen.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 14:45
    Sporza: Croky Cup
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 15:15
    Sporza: Circuit de Wallonie
    07:30
    Ketnet Junior
  • 16:30
    Nachtwacht
    04:50
    Geen uitzending
  • 16:35
    Aspe
    05:25
    Geen uitzending
  • 16:00
    De Vuilste Jobs VIPS
    03:10
    Geen uitzending
  • 16:35
    The Goldbergs
    09:05
    Geen uitzending
  • 15:55
    All New Traffic Cops
    09:55
    Geen uitzending
  • 16:15
    Baywatch
    15:45
    JAG
  • 16:45
    Nonkel Jef
    06:00
    Joe
  • 16:25
    De Tafel van Gert
    04:50
    Geen uitzending
  • 16:10
    CSI: Miami
    02:10
    ER
  • 16:20
    Scorpion
    02:55
    Border Security: America's Front Line
  • 16:20
    Paramedics
    02:30
    Geen uitzending
  • 16:40
    World's Most Evil Killers
  • 15:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 16:47
    Mijn tuin
    06:00
    Lovely Day
  • 16:10
    Het Weekmenu
    02:25
    Tot op het Bot: Het Varken
  • 16:35
    Europa & Conference League Magazine
    03:25
    Wordt aangekondigd
  • 16:05
    Midsomer Murders
    02:20
    Scott & Bailey
  • 15:57
    Op1
    02:14
    EenVandaag
  • 16:34
    Ik mis je
    07:00
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 16:31
    Peperbollen
    02:23
    Podium Zwart Unplugged