Annemie Struyf wil niet meer in jury van 'Slimste Mens'

maandag 23 oktober 2017
Foto: Eén - © VRT 2013

Annemie Struyf zal niet meer te zien zijn in de jury van het populaire spelprogramma 'De Slimste Mens ter Wereld'. Die beslissing heeft ze al eventjes geleden genomen. Ze had het steeds moeilijker met de seksistische opmerkingen.

Struyf heeft er naar eigen zeggen geen zin meer in om een uur lang seksistische opmerkingen te moeten slikken. Dat verduidelijkt ze in een interview met de krant De Zondag. 'Ik kreeg voortdurend opmerkingen over mijn leeftijd en stem. Tijdens een opname besefte ik plots dat ik ermee lachte, omdat ik geen seut wilde zijn. Die dag ben ik ermee gestopt', zo verduidelijkt ze in het vraaggesprek.

Struyf zegt ook nog dat niet alleen in 'De Slimste Mens ter Wereld' seksisme zit. Ook in andere programma's gebeurt dat. Maar Struyf kiest ervoor, om persoonlijke redenen, om geen concrete voorbeelden aan te halen.

Bron: De ZondagTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers