Tim Verheyden (vtm) met iPhone vanuit Egypte

woensdag 2 februari 2011

vtm-journalist Tim Verheyden bevindt zich momenteel in Caro van waaruit hij de gebeurtenissen in Egypte op de voet volgt. Maar het is daar niet makkelijk werken. Zo moest Verheyden dinsdag noodgedwongen de toevlucht tot zijn iPhone nemen om zijn beelden in Vlaanderen op het scherm te krijgen.

Bij aankomst in Egypte namen de Egyptische ordediensten de camera en satellietzender van de vtm-ploeg in beslag. Volgens de autoriteiten had de ploeg niet de juiste vergunningen. Zonder apparatuur is het natuurlijk moeilijk werken, maar gelukkig leven we in tijden van smartphones allerhande. Tim Verheyden besloot daarom beelden te maken met zijn iPhone en deze door te sturen.

Tijdens het late nieuws werd dinsdag trouwens duidelijk dat westerse cameraploegen op de voet gevolgd worden. Tim Verheyden zat live in de uitzending maar stopte zijn bijdrage toen bleek dat hij door enkele veiligheidsagenten in de gaten werd gehouden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers