Tim Verheyden (vtm) met iPhone vanuit Egypte

woensdag 2 februari 2011

vtm-journalist Tim Verheyden bevindt zich momenteel in Caïro van waaruit hij de gebeurtenissen in Egypte op de voet volgt. Maar het is daar niet makkelijk werken. Zo moest Verheyden dinsdag noodgedwongen de toevlucht tot zijn iPhone nemen om zijn beelden in Vlaanderen op het scherm te krijgen.

Bij aankomst in Egypte namen de Egyptische ordediensten de camera en satellietzender van de vtm-ploeg in beslag. Volgens de autoriteiten had de ploeg niet de juiste vergunningen. Zonder apparatuur is het natuurlijk moeilijk werken, maar gelukkig leven we in tijden van smartphones allerhande. Tim Verheyden besloot daarom beelden te maken met zijn iPhone en deze door te sturen.

Tijdens het late nieuws werd dinsdag trouwens duidelijk dat westerse cameraploegen op de voet gevolgd worden. Tim Verheyden zat live in de uitzending maar stopte zijn bijdrage toen bleek dat hij door enkele veiligheidsagenten in de gaten werd gehouden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Dokter Manning bekommert zich om een jonge kankerpatiënt die door een administratieve fout zijn chemokuur niet heeft kunnen volgen. Tot haar grote verbazing heeft dit ervoor gezorgd dat het immuunsysteem van de jongen sterk genoeg is geworden om de kanker zelf te bestrijden. Halstead krijgt te maken met een vrouw die aan een hartaandoening lijdt, maar iedere behandeling weigert. Choi, Charles en Reese behandelen een vrouw met een ongewone persoonlijkheidsstoornis. Rhodes en Latham voeren in een ander ziekenhuis een delicate operatie uit.

'Chicago Med', om 22.55 uur bij VTM.

Dossiers