Tim Verheyden (vtm) met iPhone vanuit Egypte

woensdag 2 februari 2011

vtm-journalist Tim Verheyden bevindt zich momenteel in Caïro van waaruit hij de gebeurtenissen in Egypte op de voet volgt. Maar het is daar niet makkelijk werken. Zo moest Verheyden dinsdag noodgedwongen de toevlucht tot zijn iPhone nemen om zijn beelden in Vlaanderen op het scherm te krijgen.

Bij aankomst in Egypte namen de Egyptische ordediensten de camera en satellietzender van de vtm-ploeg in beslag. Volgens de autoriteiten had de ploeg niet de juiste vergunningen. Zonder apparatuur is het natuurlijk moeilijk werken, maar gelukkig leven we in tijden van smartphones allerhande. Tim Verheyden besloot daarom beelden te maken met zijn iPhone en deze door te sturen.

Tijdens het late nieuws werd dinsdag trouwens duidelijk dat westerse cameraploegen op de voet gevolgd worden. Tim Verheyden zat live in de uitzending maar stopte zijn bijdrage toen bleek dat hij door enkele veiligheidsagenten in de gaten werd gehouden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers