Tim Verheyden (vtm) met iPhone vanuit Egypte

woensdag 2 februari 2011

vtm-journalist Tim Verheyden bevindt zich momenteel in Caïro van waaruit hij de gebeurtenissen in Egypte op de voet volgt. Maar het is daar niet makkelijk werken. Zo moest Verheyden dinsdag noodgedwongen de toevlucht tot zijn iPhone nemen om zijn beelden in Vlaanderen op het scherm te krijgen.

Bij aankomst in Egypte namen de Egyptische ordediensten de camera en satellietzender van de vtm-ploeg in beslag. Volgens de autoriteiten had de ploeg niet de juiste vergunningen. Zonder apparatuur is het natuurlijk moeilijk werken, maar gelukkig leven we in tijden van smartphones allerhande. Tim Verheyden besloot daarom beelden te maken met zijn iPhone en deze door te sturen.

Tijdens het late nieuws werd dinsdag trouwens duidelijk dat westerse cameraploegen op de voet gevolgd worden. Tim Verheyden zat live in de uitzending maar stopte zijn bijdrage toen bleek dat hij door enkele veiligheidsagenten in de gaten werd gehouden.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers