Saartje Vandendriessche maakt nieuw programma voor En

donderdag 20 april 2017
Foto: En - VRT 2017

Vandaag stond Saartje Vandendriessche met angszweet onderaan de oude kerncentrale van Kalkar (Duitsland) voor opnames van haar nieuwe programma 'Op de Man Af'.

Dat maakte ze bekend via haar Twitterkanaal met de tweet:

'Dit jaar wordt een jaar vol sportieve uitdagingen waar ik mij helemaal in kan uitleven en zeker als ik het tegen een man mag opnemen @een #opdemanaf'

Bijhorende foto van Saartje die in de lucht bengelt, doet vermoeden dat ze dit jaar ver zal gaan voor haar programma. In 'Op de Man Af' neemt Saartje het elke week op tegen een man in een sportieve uitdaging. Voor het programma had ze al zware trainingen en opnames voor de schaatsdiscipline 'Crashed ice', en oefent ze nu voor het klimmen.

Saartje Vandendriessche: 'Het wordt een heerlijk jaar, met een hele rits uitdagingen waar ik echt voor uit m'n pijp moet komen, zowel mentaal als fysiek. Het is hard afzien, maar tegelijkertijd vind ik het geweldig. Ik wil tonen dat ik een uitdaging tegenover een man zeker aankan als vrouw.'

Van Saartjes gevaarlijke pogingen op het ijs kan je vanaf nu op syndicatie een video vinden via de titel Saartje oefent voor de schaatsdiscipline 'Crashed ice'.

'Op de Man Af' is ten vroegste in 2018 te zien op Eén.

'The Hunger Games' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Een filmtrilogie die op de verplichte must-see lijst moet staan van iedereen. We bevinden ons in de nabije toekomst, waar Noord-Amerika geteisterd wordt door natuurrampen en oorlog. Noord-Amerika staat onder leiding van president Snow, die 'Panem' zoals hij het heeft hernoemd, onderverdeelde in twaalf districten. Elk jaar worden uit elk district twee deelnemers uitgeloot om in een competitie de andere spelers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze wedstrijden te volgen, enerzijds voor vermaak, anderzijds ter intimidatie. Katniss, die haar al langer stoort aan het beleid van 'haar' president, neemt vrijwillig deel om de plaats van haar zusje, die geselecteerd was, over te nemen.

Met o.a. Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ea.

'The Hunger Games', om 20.35 uur op Q2.