Nieuw seizoen 'A Place to Call Home' bij MAX

woensdag 15 augustus 2018

Vanaf donderdag 16 augustus zendt MAX elke werkdag om 17.50 uur op NPO 2 het vijfde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama 'A Place to Call Home' uit.

In het vijfde seizoen van de succesvolle Australische dramaserie 'A Place to Call Home' staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales.

Het is 1958. Er is in vier jaar veel veranderd in de Australische samenleving: traditionele waarden staan onder druk, jongeren beginnen zich te roeren en de rijke families zien hun maatschappelijke positie afkalven. Daarnaast heeft een onzichtbare vijand het gemunt op de bewoners van Ash Park. Te midden van dit tumult lijkt alleen de liefde voor Sarah en de familie Bligh nog houvast te bieden.

'A Place to Call Home' seizoen 5 (12 afleveringen), vanaf donderdag 16 augustus elke werkdag om 17.50 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers