Nieuw seizoen 'A Place to Call Home' bij MAX

woensdag 15 augustus 2018

Vanaf donderdag 16 augustus zendt MAX elke werkdag om 17.50 uur op NPO 2 het vijfde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama 'A Place to Call Home' uit.

In het vijfde seizoen van de succesvolle Australische dramaserie 'A Place to Call Home' staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales.

Het is 1958. Er is in vier jaar veel veranderd in de Australische samenleving: traditionele waarden staan onder druk, jongeren beginnen zich te roeren en de rijke families zien hun maatschappelijke positie afkalven. Daarnaast heeft een onzichtbare vijand het gemunt op de bewoners van Ash Park. Te midden van dit tumult lijkt alleen de liefde voor Sarah en de familie Bligh nog houvast te bieden.

'A Place to Call Home' seizoen 5 (12 afleveringen), vanaf donderdag 16 augustus elke werkdag om 17.50 uur op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers