MAX-programma's op NPO Radio 5 in teken van 10e 'Evergreen Top 1000'

vrijdag 24 november 2017

Een bijzondere week voor NPO Radio 5 staat op het punt van beginnen. Het is namelijk voor de tiende keer Evergreen Week! Van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december staan de MAX-programma's op NPO Radio 5 in het teken van de 'Evergreen Top 1000'.

De hele week wordt toegewerkt naar Het Dorp van Wim Sonneveld, dat voor de zevende keer op nummer één staat.

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' bereidt Jan zich voor op de 'Evergreen Top 1000'. Hij gaat kriskras door de lijst en heeft het met Henkjan Smits over de 'Evergreen Top 1000' op televisie!

'Wekker-Wakker!', 'Tijd voor MAX Radio' en 'RietmanShow' staan van maandag tot en met vrijdag volledig in het teken van de NPO Radio 5 'Evergreen Top 1000'. De lijst met duizend platen is begin november bepaald door luisteraars tijdens de Evergreen Stemweek. Het Dorp van Wim Sonneveld is ook dit jaar weer op de eerste plaats geëindigd. Het ontroerende nummer van Claudia de Breij, Mag ik dan bij jou, staat dit jaar voor het eerst in de top 10.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Tijdens een van de optredens van Jef en Ida komt een man het caf binnen, die zich kenbaar maakt als Sjaak, de oudste zoon van Emmaatje, van de familietak uit Amsterdam. Hij overspoelt de familie met verhalen over de oorlogskampen en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Lisa is meteen in de weer om de ongelukkige Sjaak, zolang als nodig, onderdak te verschaffen. Pierre en Rik zijn echter minder overtuigd van de eerlijkheid van de Hollandse gast.

'Lili en Marleen', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers