MAX-programma's op NPO Radio 5 in teken van 10e 'Evergreen Top 1000'

vrijdag 24 november 2017

Een bijzondere week voor NPO Radio 5 staat op het punt van beginnen. Het is namelijk voor de tiende keer Evergreen Week! Van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december staan de MAX-programma's op NPO Radio 5 in het teken van de 'Evergreen Top 1000'.

De hele week wordt toegewerkt naar Het Dorp van Wim Sonneveld, dat voor de zevende keer op nummer één staat.

In 'Wekker-Wakker-Weekend!' bereidt Jan zich voor op de 'Evergreen Top 1000'. Hij gaat kriskras door de lijst en heeft het met Henkjan Smits over de 'Evergreen Top 1000' op televisie!

'Wekker-Wakker!', 'Tijd voor MAX Radio' en 'RietmanShow' staan van maandag tot en met vrijdag volledig in het teken van de NPO Radio 5 'Evergreen Top 1000'. De lijst met duizend platen is begin november bepaald door luisteraars tijdens de Evergreen Stemweek. Het Dorp van Wim Sonneveld is ook dit jaar weer op de eerste plaats geëindigd. Het ontroerende nummer van Claudia de Breij, Mag ik dan bij jou, staat dit jaar voor het eerst in de top 10.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Dokter Manning bekommert zich om een jonge kankerpatiënt die door een administratieve fout zijn chemokuur niet heeft kunnen volgen. Tot haar grote verbazing heeft dit ervoor gezorgd dat het immuunsysteem van de jongen sterk genoeg is geworden om de kanker zelf te bestrijden. Halstead krijgt te maken met een vrouw die aan een hartaandoening lijdt, maar iedere behandeling weigert. Choi, Charles en Reese behandelen een vrouw met een ongewone persoonlijkheidsstoornis. Rhodes en Latham voeren in een ander ziekenhuis een delicate operatie uit.

'Chicago Med', om 22.55 uur bij VTM.

Dossiers