Donderdag in 'Hollandse Zaken': smachten naar de ware

woensdag 15 augustus 2018
Foto: © Hans Vink/Omroep MAX 2018

Aanstaande donderdag om 21.10 uur op NPO 2 in 'Hollandse Zaken' van MAX: het stijgend aantal alleenstaanden dat niet meer weet hoe ze de ware kunnen vinden.

Ze daten zich suf via apps en relatiesites, maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als ‘leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol’ presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamheid. En ergernis over al die mensen uit de omgeving die vragen of het ‘al gelukt is’.

Dus zweren die singles al dat daten af. Maar waar vind je dan een nieuwe liefde? In de komende aflevering van Hollandse Zaken: hoe vind je anno 2018 een nieuwe liefde? Blijven daten en misschien de hoge eisen wat bijstellen? Of toch hopen dat je ‘die ene’ tegenkomt op het schoolplein of bij de kassa in de supermarkt?

'Hollandse Zaken', donderdag 16 augustus rond 21.10 uur live bij MAX op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers