Donderdag in 'Hollandse Zaken': smachten naar de ware

woensdag 15 augustus 2018
Foto: © Hans Vink/Omroep MAX 2018

Aanstaande donderdag om 21.10 uur op NPO 2 in 'Hollandse Zaken' van MAX: het stijgend aantal alleenstaanden dat niet meer weet hoe ze de ware kunnen vinden.

Ze daten zich suf via apps en relatiesites, maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als ‘leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol’ presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamheid. En ergernis over al die mensen uit de omgeving die vragen of het ‘al gelukt is’.

Dus zweren die singles al dat daten af. Maar waar vind je dan een nieuwe liefde? In de komende aflevering van Hollandse Zaken: hoe vind je anno 2018 een nieuwe liefde? Blijven daten en misschien de hoge eisen wat bijstellen? Of toch hopen dat je ‘die ene’ tegenkomt op het schoolplein of bij de kassa in de supermarkt?

'Hollandse Zaken', donderdag 16 augustus rond 21.10 uur live bij MAX op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers