'Charles Aznavour in Concert' bij MAX

vrijdag 21 april 2017

Op zaterdag 22 april en 6 mei om 16.05 kunt u kijken naar 'Charles Aznavour in Concert' op NPO 2. De Franse chansonnier heeft inmiddels de leeftijd bereikt van 92 jaar en trekt wereldwijd nog steeds volle zalen.

Eind 2015 trad de Franse grootmeester op in een uitverkocht Palais des Sports in Parijs.

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire, zoals Les Émigrants, Je Voyage, Mes Emmerdes, Hier Encore, La Bohème, Emmenez moi en Non Je n’ai rien oublié.

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de internationale podia.

Aznavour wordt vaak gezien als de 'Frank Sinatra van Frankrijk'. Hij heeft maar liefst een duizendtal liederen geschreven en bracht meer dan 100 albums uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben nog steeds niets aan kracht ingeboet en duizenden fans weten de muziek en optredens van Aznavour nog steeds te waarderen.

'Charles Aznavour in Concert', zaterdag 22 april en 6 mei om 16.05 uur op NPO 2.

'De 3 Wijzen' (foto: En -  VRT 2017)

Speciaal voor Iedereen tegen kanker ontvangt presentator Kobe Ilsen d originele 3 Wijzen in deze aflevering. Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers voelen zich meteen weer als een vis in het water. Ze spelden maar wat graag de kandidaten de meest gekke verhalen op de mouw. En die kandidaten zijn MNM-dj's Julie Van den Steen en Aster Nzeyimana. Het doel is duidelijk: zo veel mogelijk geld vergaren voor de strijd tegen kanker.

'De 3 Wijzen', om 20.25 uur op En.