'Charles Aznavour in Concert' bij MAX

vrijdag 21 april 2017

Op zaterdag 22 april en 6 mei om 16.05 kunt u kijken naar 'Charles Aznavour in Concert' op NPO 2. De Franse chansonnier heeft inmiddels de leeftijd bereikt van 92 jaar en trekt wereldwijd nog steeds volle zalen.

Eind 2015 trad de Franse grootmeester op in een uitverkocht Palais des Sports in Parijs.

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire, zoals Les Émigrants, Je Voyage, Mes Emmerdes, Hier Encore, La Bohème, Emmenez moi en Non Je n’ai rien oublié.

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de internationale podia.

Aznavour wordt vaak gezien als de 'Frank Sinatra van Frankrijk'. Hij heeft maar liefst een duizendtal liederen geschreven en bracht meer dan 100 albums uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben nog steeds niets aan kracht ingeboet en duizenden fans weten de muziek en optredens van Aznavour nog steeds te waarderen.

'Charles Aznavour in Concert', zaterdag 22 april en 6 mei om 16.05 uur op NPO 2.

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM - © VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.