Donderdag in 'Met Vier in Bed': Chalet Interwood in Durbuy

woensdag 18 juli 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als één van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Wallonië omwille van de natuur, folklore en cultuur.

Elf jaar geleden besloten Nadine en Jurgen om in Barvaux, een deelgemeente van Durbuy, te investeren in een buitenverblijf. Ze zetten een chalet op hun favoriete stukje grond en toen ze beslisten om de chalet ook te verhuren, moesten ze niet lang nadenken over de naam: Interwood, een verwijzing naar de houten elementen in hun chalet. De vele faciliteiten zijn de grootste troef van het vakantieverblijf: er is een speeltuin voor de kinderen, een zwemspa en jacuzzi.

'Met Vier in Bed', donderdag 19 juli om 21.20 uur op VTM.

Koen De Bouw in 'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2016)

Een juwelier wordt aangereden wanneer hij gehaast de straat oversteekt met in zijn tas een collectie zeer waardevolle diamanten. De speurders vermoeden dat er meer aan de hand is en bezoeken de familie van de diamantair. Na een pijnlijk ongeval in een openbaar zwembad - de zoveelste opdracht van dokter Gijselbrecht - komt T. in het ziekenhuis terecht. Annelies heeft de knoop doorgehakt en laat haar vader opnemen in een instelling. Na de schorsing van hoofdinspecteur Rabet neemt commissaris Flamant zijn taken over.

'Professor T.', om 22.35 uur op Eén.