De highlights van Vitaya

vrijdag 19 mei 2017

Op maandag 22 mei staat om 20.40 uur de romantische komedie 'Friends With Money' bij Vitaya op het programma met Golden Globe-winnares Jennifer Aniston (Olivia), Oscarwinnares Frances McDormand, (Jane) Catherine Keener (Christine) en Joan Cusack (Franny) in de hoofdrollen.

De drie welgestelde vriendinnen Jane, Christine en Franny maken zich zorgen om hun vriendin Oliva. Ze heeft het financieel moeilijker nadat ze is gestopt met lesgeven en schoonmaakster is geworden. Maar ook het leven van de drie andere vriendinnen verandert op korte tijd. Zo heeft Jane huwelijksproblemen, Franny heeft thuis problemen met het opvoeden van haar kinderen en Christine werkt samen met haar man wat spanningen veroorzaakt. Zal hun vriendschap deze spanningen overleven?

Op woensdag 24 mei is om 20.40 uur de film 'Playing the Field' te zien met Gerard Butler, Jessica Biel en Dennis Quaid in de hoofdrollen. Gerard Butler speelt de rol van George, een professionele voetballer. George zijn gloriejaren zijn voorbij en keert terug naar zijn ex-vrouw en zoon die hij jarenlang verwaarloosde. Om het goed te maken met zijn zoon wordt hij coach van zijn voetbalteam.

Op 26 mei wordt de vrijdagavond spannend ingezet met om 20.40 uur de tv-première 'Sugar Daddies' met Taylor Black en Golden Globe-genomineerde acteur Peter Strauss in de hoofdrollen. Taylor Black vertolkt de rol van Kara. Kara studeert rechten en heeft een bijbaan als serveerster om haar school te betalen. Als ze een prestigieuze stage krijgt aangeboden, moet ze op zoek gaan naar een andere manier om alles te financieren. Ze wordt door een vriendin geïntroduceerd bij een rijke oude minnaar die haar wel financieel wil ondersteunen en ze is niet de enige die zo aan geld komt. Makkelijk geld komt echter tegen een hoge prijs, want al snel raakt een van de andere meisjes vermist en is ook haar eigen leven in gevaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Melanie Parker, architecte en moeder van Sammy, en Jack Taylor, columnist voor een krant en vader van Maggie, zijn allebei gescheiden. Wanneer hun twee kinderen door een misverstand hun schoolreis missen, zit het viertal met elkaar opgescheept. Aanvankelijk vlot het niet tussen Melanie en Jack, aangezien de twee hun negatieve ervaringen uit het verleden op elkaar projecteren, maar langzaam lijken ze toch naar elkaar toe te groeien.

'One Fine Day', film met oa. George Clooney, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers