'Buren' - INHOUDEN week 29

zondag 15 juli 2018

De Ronde van Frankrijk viert hoogtij op En. Ook 'Buren' supportert mee. Dat houdt in dat ze voorlopig enkel op rustdagen laten meekijken in de bezorgdheden van hun dagelijkse leven. Maandag rusten de Tour-renners, dus houden de Australische vrienden je op de hoogte van hoe het met hen gaat.

 

 

Maandag 16 juli - aflevering 7623
Een furieuze Finn dreigt ermee Piper te schorsen als ze haar protest niet stillegt. Haar reactie op deze chantage slaat Ben met verstomming. Elly heeft het gehad met de onverschilligheid tegenover de acties van Finn en besluit dan maar zelf het heft in handen te nemen. Finn doet wat hij kan om het studentenprotest te onderdrukken, maar wanneer een journalist lucht krijgt van het verhaal, komt hij in nauwe schoentjes terecht.

'Buren', maandag 16 juli om 17.40 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is d ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt n vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op En.

Dossiers