'Buren' - INHOUDEN week 29

zondag 15 juli 2018

De Ronde van Frankrijk viert hoogtij op En. Ook 'Buren' supportert mee. Dat houdt in dat ze voorlopig enkel op rustdagen laten meekijken in de bezorgdheden van hun dagelijkse leven. Maandag rusten de Tour-renners, dus houden de Australische vrienden je op de hoogte van hoe het met hen gaat.

Maandag 16 juli - aflevering 7623
Een furieuze Finn dreigt ermee Piper te schorsen als ze haar protest niet stillegt. Haar reactie op deze chantage slaat Ben met verstomming. Elly heeft het gehad met de onverschilligheid tegenover de acties van Finn en besluit dan maar zelf het heft in handen te nemen. Finn doet wat hij kan om het studentenprotest te onderdrukken, maar wanneer een journalist lucht krijgt van het verhaal, komt hij in nauwe schoentjes terecht.

'Buren', maandag 16 juli om 17.40 uur op Eén.

Koen De Bouw in 'Professor T.' (foto: En -  VRT 2016)

Een juwelier wordt aangereden wanneer hij gehaast de straat oversteekt met in zijn tas een collectie zeer waardevolle diamanten. De speurders vermoeden dat er meer aan de hand is en bezoeken de familie van de diamantair. Na een pijnlijk ongeval in een openbaar zwembad - de zoveelste opdracht van dokter Gijselbrecht - komt T. in het ziekenhuis terecht. Annelies heeft de knoop doorgehakt en laat haar vader opnemen in een instelling. Na de schorsing van hoofdinspecteur Rabet neemt commissaris Flamant zijn taken over.

'Professor T.', om 22.35 uur op En.