Rudi vraagt Zjef ten huwelijk in 'Familie' - VIDEO

donderdag 18 mei 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

In de aflevering van 'Familie' laaide donderdag de romantiek hoog op. Rudi (Werner De Smedt) vraagt zijn grote liefde Zjef (Jan Van den Bosch) op een verrassende manier ten huwelijk. Hij organiseert een grote flashmob in de Foodbar, de lunchzaak waar Zjef werkt.

Twee dansgroepen uit het Leuvense werkten mee aan de flashmob. En ook Emma (Bab Buelens) en Rudi (Werner De Smedt) zelf dansen mee.

Bekijk meer video's van Familie op vtm.be

Het aanzoek van Rudi komt als een verrassing voor de kijkers. Vorige week waren de rollen nog omgedraaid en bleef Rudi het antwoord schuldig toen Zjef hem vroeg om in het huwelijksbootje te stappen. Een harde klap. Zjef vermoedde echter niet dat Rudi hem zélf een aanzoek wou doen.

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.