TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Timmy tijd
Timmy heeft een grote nieuwe stuitervriend die maar voor ongelukken blijft zorgen.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Olly, het kleine witte busje
Stan speelt een golfwedstrijd tegen de belangrijke zakenman Sir Ronald Grump. Olly mag Stan's golfkar zijn, dus hij blijft de hele weg aan Stan's zijde en helpt hem zijn zenuwen te overwinnen.
«
»
05:45 Ziggy en de Zootram
Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Badou, Zawadi en Munroe gaan naar de Windwaai Kloof om daar te kijken naar de miljoenen jaren oude rotstekeningen. Maar als ze daar aankomen, zien ze dat Prospero bezig is om een rotstekening te stelen.
«
»
06:08 Vos en Haas
Wanneer Bernard aan Boubou uitlegt dat Lola zijn beste vriend is, besluit Boubou ook een beste vriend te hebben. Op een ochtend verschijnt er een rode ballon in zijn boom. Hij wordt de nieuwe beste vriend van Boubou.
«
»
06:19 Charlie en Lola
Lola wil meedoen aan het toneelstuk en wil de zon zijn. Geel is haar favoriete kleur en daarom is ze ervan overtuigd dat zij de rol zal krijgen. Ze ontdekt echter dat ze een herfstblad zal zijn.
«
»
06:30 Peppa Pig
Er komt een nieuw kindje in de klas van Peppa, Lottie Lama. Ze praat in een andere taal en dat vinden de kinderen natuurlijk reuze interessant.
«
»
06:35 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden leren van meneer Wolf hoe ze een houten bouwwerk kunnen maken in het bos.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Seymour kan niet stoppen met het lezen van zijn nieuwe stripboek, 'Mevrouw Miezemuis gaat op onderzoek'. Hij kan niet wachten op deel twee, dat per post aan zal komen. Splat voelt zich in de steek gelaten en verstopt het pakketje zodra het binnen is.
«
»
06:51 Lucas de spin
Findley denkt dat het huis een gevaarlijke plek voor hem is nadat hij bijna in een vliegenval loopt.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
Papa en mama gaan met Ellen en Katy kamperen. Terwijl hun ouders zich met het eten bezighouden, gaan de meiden op zoek naar dieren en planten voor hun natuurproject van school. Onderweg komen zij Finn en Sjors tegen.
«
»
07:21 Waffel de wonderhond
De kamer van Dirk wordt geverfd en Waffel probeert te helpen, maar veroorzaakt een ramp met de verf en rent naar het huis van de buurvrouw.
«
»
07:32 Dropje
Dropje helpt Matis om groot te zijn, maar de grote broer van Matis is juist blij met zijn 'kleine' broertje.
«
»
07:39 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:47 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:03 Zappelin Brigade
Robin de roodborst neemt je mee naar het Zappelin Brigade feest waar we de vogels helpen. We testen vogelkennis, duiken in een sprookje, knutselen en dansen. We sluiten het feest af met een optreden.
«
»
08:20 Kindertijd
Kleuters laten zien welke maaltijd ze lekker vinden en waarom deze zo speciaal voor hun is.
«
»
08:29 Studio Snugger
IJsberensnuit, Staand eten, Zakkenrollerbord, Wegloopwekker, Wonen bij een vulkaan en Triangel.
«
»
08:45 Zappsport Kantine
Het is de beurt aan Feyenoord om het Latjetrapseizoen af te sluiten. Theo en Gerda handelen in de nieuwste voetbalplaatjes en Nathan Rutjes reikt de Latjetrapschaal uit aan de winnaars van seizoen 2023-2024.
«
»
09:05 Hotel de grote L
Kos en zijn zussen doen alles om de schulden van hun vader af te betalen om het hotel van de familie te redden. Een van de zussen besluit mee te doen aan een missverkiezing, maar als zij gewond raakt, komt Kos in actie.
«
»
10:24 Wilde buren
Puber Norah gaat naar school in Workum. Doordat er dassen onder het spoor zitten, moet ze met de bus en doet ze er veel langer over. Dat betekent nóg vroeger opstaan. Hoe gaat Wildebras dit oplossen?
«
»
10:40 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Brabantse Isabel verhuist met haar broertje en ouders naar Jordanië in het Midden-Oosten. Ze gaan in de enorm grote hoofdstad Amman wonen. Hoe is het om van de polder in de chaos van een drukke wereldstad terecht te komen?
«
»
11:05 Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten.
«
»
11:26 Rachel en Elbert passen op
Rachel en Elbert maken kennis met boer Paul en zijn gezin, de boerderij en alle dieren. Ze mogen meteen aan de slag. Het worden korte nachten en dat in combinatie met heel hard werken.
«
»
11:52 Taart
De achtjarige Kadir en zijn vader Umut vinden na een verdrietige gebeurtenis weer plezier in het leven. Kadir weet alles over pinguïns en heeft een onverwoestbaar doorzettingsvermogen. En zijn vader Umut is de beste banketbakker van de wereld.
«
»
11:53 Taart
Kadir en Umut vieren voor de eerste keer met zijn tweeën moederdag. Ze hebben er geen zin in maar moederdag is net als Kerstmis en Sinterklaas: als het er is, dan is het overal. Het gemopper van de baas van Umut maakt het niet eenvoudiger.
«
»
12:17 Taart
Kadir en Umut gaan op zoek naar nieuw werk voor Umut. Het geld raakt op en de huisbazin wil geen dag langer op de huur wachten. Kadirs vriendin weet misschien een baan. Daarvoor zouden ze dan wel van de stad naar een dorp moeten verhuizen.
«
»
12:38 Taart
Kadir en Umut zoeken hun weg in het dorp. De bewoners hebben allemaal iets eigenaardigs en sommige van hen bekijken de nieuwkomers met argwaan. Kadir is gefascineerd door Lot, een meisje in zijn klas en haar Poolhond Alaska.
«
»
12:59 Taart
Umut maakt brood met de machine en verveelt zich. Kadir vindt dat hij weer taart moet gaan bakken. Umut begint met een tarte Tatin voor Lot en een paar petitfours. Die kosten drie euro vijftig per stuk. Dat vindt supermarkt-eigenaresse Fiene te veel.
«
»
13:22 Checkpoint
Wie bouwt het beste amfibievoertuig van materiaal van de schroothoop? Oftewel: wie kunnen er het best recyclen, de jongens of de meiden? Rachel en haar testteam zoeken het in deze special voor je uit.
«
»
13:49 Alles flex
Tijdens de bandrepetitie wordt Pinar heel boos op Anne, omdat hij het op zo'n lullige manier heeft uitgemaakt. Ze dreigt uit de band te stappen, maar Anne is haar voor: hij stapt zelf wel uit de band.
«
»
14:05 De Eindmusical
Groep 8 van basisschool De Wegwijzer uit Zierikzee gaat op musicalkamp om hun musical in te studeren. De klas wordt daarbij begeleid door musical experts Maurice Wijnen en Carline Brouwer.
«
»
14:20 Theodosia
Theo weet zichzelf te dupliceren en hoopt zo het oog van Horus terug te krijgen.
«
»
14:45 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Weekoverzicht van het programma 'Bon Dia Brugklas!'.
«
»
15:37 Dancing Queen
De wereld van de twaalfjarige Mina staat op z'n kop wanneer een beroemde danser naar haar stad verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd en schrijft zich in voor zijn dansaudities, terwijl ze eigenlijk helemaal niet kan dansen.
«
»
17:02 Tussen Kop en Staart
Rachel Rosier en Elbert Smelt ontdekken hoe uniek dieren zijn gemaakt aan de hand van allerlei weetjes.
«
»
17:18 Freeks wilde wereld
Als Freek over de savanne in Namibië rijdt, ziet hij een gevaarlijke Kaapse cobra. 's Nachts helpt Freek mee om een Kaaps schubdier een nieuwe zender te geven. Zo is ze beter beschermd tegen stropers.
«
»
17:30 Topdoks
Rachel en Elbert nemen de schoonmaak van een patiëntenkamer in het ziekenhuis over. Hierbij worden ze op de vingers gekeken door een deskundige patiëntenjury. Riyad is geboren met een spierziekte en gamet op zijn eigen manier.
«
»
17:52 De dikke data show
Tegenwoordig kun je niet alleen bekend worden via een talentenjacht of YouTube, maar is ook TikTok dé plek om door te breken als zanger. Quinty gaat op onderzoek uit en probeert zelf een TikTok-hit te maken.
«
»
18:13 Rachel valt binnen
Compilatie van de afleveringen met de Dienst Speciale Interventie (DSI), Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB), de reddingsactie met de politiehelikopter en een dienst met agent Stijn.
«
»
18:34 Welkom in de jaren 20 en 30
Albert Einstein is de hoofdgast. Hij vertelt over de nieuwe uitvindingen zoals de telefooncel, de quantummechanica en de atoombom. Met o.a. De afsluitdijk, De stewardess en De kerngeleerden.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Hoofdzaken
Julia brengt onder woorden wat geluid voor haar betekent en Jip wil later onderzoek doen om zijn eigen dokters te helpen. Joep houdt van avonturen en heeft er al veel beleefd.
«
»
19:42 3 Op Reis
Sahil maakt een roadtrip door Tunesië. Waar veel mensen kiezen voor een van de resorts aan de kust, laat Sahil juist zien wat het land nog meer te bieden heeft. Daarnaast bezoekt hij filmlocaties van Star Wars.
«
»
20:18 Kiespijn, De Europese Verkiezingen
Team Rechts met captain Rutger Castricum: Wouter de Winther en Iris van Lunenburg. Team Links met captain Hanneke Groenteman: Dolf Jansen en Agnes Jongerius.
«
»
21:11 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:45 Top 2000: The Untold Stories
De aflevering staat bijna helemaal in het teken van die twee keer in 1967 dat Jimi Hendrix naar Nederland kwam. Hendrix maakte grote indruk op het Nederlands publiek, zoals we horen van presentatrice Judith Bosch.
«
»
22:30 Louis Theroux Interviews
Louis Theroux ontmoet actrice Dame Judi Dench in haar huis in Surrey en ze bespreken haar leven en liefde voor het theater. Samen bezoeken ze West End en brengen ze tijd door met haar familie.
«
»
23:23 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
00:17 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»
01:15 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers