Sunset Concert met Niels Destadsbader aan het Q-Beach House

maandag 9 juli 2018
Foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2018

Het Q-Beach House is geopend en dat betekent dat er deze zomer opnieuw heel wat Sunset Concerten zijn met straffe artiesten. Op vrijdag 13 juli geeft Niels Destadsbader de aftrap aan het Q-Beach House in Oostende.

Niels brengt er live enkele van zijn grootste hits en daar horen ongetwijfeld ook covers uit het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' bij.

Het Sunset Concert met Niels meepikken? Dat kan, kom vrijdag 13 juli om 19.45 uur naar het Q-Beach House op het strand van Oostende.

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.