Sunset Concert met Niels Destadsbader aan het Q-Beach House

maandag 9 juli 2018
Foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2018

Het Q-Beach House is geopend en dat betekent dat er deze zomer opnieuw heel wat Sunset Concerten zijn met straffe artiesten. Op vrijdag 13 juli geeft Niels Destadsbader de aftrap aan het Q-Beach House in Oostende.

Niels brengt er live enkele van zijn grootste hits en daar horen ongetwijfeld ook covers uit het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' bij.

Het Sunset Concert met Niels meepikken? Dat kan, kom vrijdag 13 juli om 19.45 uur naar het Q-Beach House op het strand van Oostende.

logo één logo V3 één V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op Eén.