Marathonradio trekt opnieuw naar Marathonradiohuis in Leuven - VIDEO

vrijdag 4 mei 2018

Van zondag 3 tot en met vrijdag 22 juni is er opnieuw Marathonradio op MNM. Drie weken aan één stuk presenteren MNM-dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Brahim Attaeb een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten een hart onder de riem te steken.

Voor het tweede jaar op rij wordt de hele periode live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven. Marathonradio steunt studenten, en om alle studenten in alle hoeken van Vlaanderen optimaal te kunnen steunen trekken dit jaar maar liefst twee Marathonradio Rescue Teams op pad. Tom De Cock, Dorianne Aussems, Laura Govaerts en Sander Gillis snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp bij diverse problemen. Vanmiddag staan de dj's op 6 verschillende plaatsen om samen radio te maken én de eerste Marathonradiomarkeerstiften uit te delen.


Rino Ver Eecke, nethoofd MNM: 'Het is hartverwarmend om te merken dat MNM het verschil kan maken in een periode waarin alle jonge luisteraars de strijd aangaan met blokken en examens. Daarom willen we nog méér steunen. En dat samen met ouders, familie, leerkrachten,... Kortom: met iedereen. Daarom breiden we het Marathonradio Rescue Team uit en zal ook de MNM-app een belangrijke rol spelen. Die moet je zeker op je smartphone installeren. Ik wens niet alleen het MNM-team veel succes, maar uiteraard ook alle studenten. Met een schitterend rapport voor een eindeloze vakantie! Yes, we can!'

Net zoals vorig jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten. MNM-dj's Tom De Cock, Dorianne Aussems, Laura Govaerts en Sander Gillis nemen de opdracht 'studenten steunen' wel heel letterlijk, en trekken in tandem eropuit om studenten in heel Vlaanderen fysiek én mentaal te steunen. Studenten kunnen hun hulp vragen bij ál hun problemen. Dat kan gaan van ijsjes trakteren op een warme blokdag tot als een vip naar het meest gevreesde examen gaan of een favoriete artiest van een student op kot laten optreden. Daarnaast krijgen de studenten bloktips en waardevolle tips van de slaapexpert. Voor de studenten zonder voedsel in huis zorgt het Rescue Team voor gezonde, energierijke voeding zodat ze die laatste herhaling 's avonds nog aankunnen. Onder leiding van MNM-dj Dorianne gezamenlijk gaan joggen en een frisse neus halen vlak voor het weekend, of de juiste ademtechnieken aanleren vlak voor een examen? Alles kan.

Marathonradio is er voor iedereen en op elk moment. Via de - gratis te downloaden - MNM app kan iedereen overal naar Marathonradio luisteren, alles live volgen én beleven.

Ook dit jaar is het Marathonradiohuis in Leuven het decor van Marathonradio en het centraal ontmoetingspunt voor studenten. Studenten kunnen er op gerichte tijdstippen elkaar ontmoeten en tijdens hun blokpauzes een exclusief optreden meepikken bij Marathonradio Live. Marathonradio Live garandeert de hele periode lang elke dag de nodige ontspanning. De line-up van artiesten die de blokkende studenten een muzikaal hart onder de riem zullen steken wordt binnenkort bekendgemaakt.

Marathonradio Rescue Teams vrijdag al op de baan
MNM-dj Tom De Cock deelt 's ochtends de eerste Marathonradiomarkeerstiften uit bij GO! Atheneum Aalst, kersvers bekroond winnaar van De Strafste School 2018. Hij blikt zo terug op het feest en kijkt vooruit naar de examens. Tussen 16.00 en 19.00 uur geven de andere Marathonradio-dj's de studenten al een eerste duwtje in de rug. Ze trekken naar verschillende publieke plaatsen om Marathonradiomarkeerstiften uit te delen. Want, een gehighlighte cursus is er twee waard!

'Marathonradio', van zondag 3 tot en met vrijdag 22 juni op MNM, met Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Brahim Attaeb, Tom De Cock, Dorianne Aussems, Laura Govaerts en Sander Gillis.




marathonradio

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Vive le Vélo, Leve de Ronde' - Karl Vannieuwkerke (Eén)

Dagelijks ontvangt Karl drie gasten aan zijn tafel in de Vlaamse Ardennen om te praten over hun passie voor de koers en 'Vlaanderens mooiste'. Sammy Neyrinck duikt in de sfeer van de Ronde voor dagverse reportages uit het peloton. En iedere dag is er ook een portret van een spilfiguur uit de rijke Ronde-geschiedenis.

'Vive le vélo, leve de Ronde', om 22.10 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:10
    Dagelijkse kost
    00:55
    VRT NWS laat
  • 17:55
    Het Proces dat Niemand wou
    23:50
    Nachtlus
  • 18:10
    Nachtwacht
    21:00
    Geen uitzending
  • 17:45
    Echte Verhalen: De Buurtpolitie
    01:10
    Geen uitzending
  • 17:45
    Help, Mijn Man Is Klusser
    01:30
    Geen uitzending
  • 17:55
    How I Met Your Mother
    02:00
    The Big Bang Theory
  • 17:50
    Airwolf
    01:15
    Stargate SG-1
  • 17:55
    Strong Medicine
    00:50
    Offspring
  • 17:55
    Sturm der Liebe
    00:55
    Geen uitzending
  • 17:55
    Celebrity MasterChef Vlaanderen
    00:25
    De Tafel van Gert
  • 18:00
    FBI
    01:00
    Friends
  • 17:55
    Pawn Stars: Best Of
    00:20
    Hawaii Five-0
  • 18:05
    Masterchef USA
    00:35
    The Block NZ: On Point
  • 17:25
    Death of a Vegas Showgirl
    00:40
    Castle
  • 18:00
    Z-Extra
    21:30
    Herhalingslus
  • 18:12
    Mijn tuin
    00:00
    Je Kijkt Naar De Sterren
  • 18:10
    Ainsley Eats The Streets
    00:55
    Ware Delicatessen
  • 17:15
    FIM Motocross World Championship
    22:00
    Wordt aangekondigd
  • 17:55
    Death in Paradise
    00:20
    Silent Witness
  • 18:00
    NOS Journaal 18.00 uur
    00:23
    De Avondshow met Arjen Lubach
  • 18:15
    NOS Journaal Regio
    00:17
    Nieuwsuur
  • 18:00
    Brainstorm
    00:53
    De Avondshow met Arjen Lubach