Het Geluid is terug op Q-music

zondag 6 januari 2013

Maandagochtend gaat Het Geluid opnieuw van start op Q-music. Sven Ornelis & Krt Rogiers laten voor de eerste keer het nieuwe geluid horen. Hiermee wordt het startschot gegeven van een nieuwe zenuwslopende zoektocht op de radio.

Wie kan raden wat Het Geluid is, wint een geldbedrag dat elk uur en bij elk foutief antwoord groter wordt.

Luisteraars kunnen tussen 7.00 en 20.00 uur elk uur meespelen met Het Geluid op Q-music. Wie Het Geluid hoort en denkt het antwoord te weten, kan bellen naar het gratis nummer 0800/96025. De tiende beller die binnen raakt mag zijn of haar kans wagen. Het startbedrag van Het Geluid is € 2.500, bij elk fout antwoord komt daar € 100 bij. Alle foutieve antwoorden kunnen geraadpleegd worden op Q-music.be.

Recordbedrag Het Geluid
Vorig jaar had Q-luisteraar Andy Devos uit Poperinge veertig dagen en vijf tips nodig om te raden dat het mysterieuze geluid 'de houder waar je een tv-scherm kan inplaatsen' was. Dit leverde hem € 54.500 op.

De prijzenpot van Het Geluid bevatte in 2007 een recordbedrag. Veerle Jaspers uit Oosteeklo was de gelukkige die na meer dan een maand het geluid van 'een zeepbakje van een wasmachine' herkende en won hiermee maar liefst € 80.800.

Club Brugge (foto:  Sporting Telenet 2014)

Dat Club Brugge niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen is met een nederlaag tegen AA Gent in de Supercup en een 2-1-nederlaag tegen Sint-Truiden, is het minste wat we kunnen zeggen. Hopelijk kunnen ze vanavond Europees wel aanknopen met een zege. Ze nemen het op verplaatsing op tegen het Griekse Panathinaikos. Met een goede uitgangspositie proberen ze volgende week de klus te klaren en door te gaan naar de tweede voorronde van de UEFA Champions League. Moedig de mannen van Michel Preudhomme aan vanuit je zetel en geniet van hopelijk een goede pot voetbal.

'UEFA Champions League: Panathinaikos - Club Brugge', om 19.45 uur bij 2BE.