Het Geluid is terug op Q-music

zondag 6 januari 2013

Maandagochtend gaat Het Geluid opnieuw van start op Q-music. Sven Ornelis & Krt Rogiers laten voor de eerste keer het nieuwe geluid horen. Hiermee wordt het startschot gegeven van een nieuwe zenuwslopende zoektocht op de radio.

Wie kan raden wat Het Geluid is, wint een geldbedrag dat elk uur en bij elk foutief antwoord groter wordt.

Luisteraars kunnen tussen 7.00 en 20.00 uur elk uur meespelen met Het Geluid op Q-music. Wie Het Geluid hoort en denkt het antwoord te weten, kan bellen naar het gratis nummer 0800/96025. De tiende beller die binnen raakt mag zijn of haar kans wagen. Het startbedrag van Het Geluid is € 2.500, bij elk fout antwoord komt daar € 100 bij. Alle foutieve antwoorden kunnen geraadpleegd worden op Q-music.be.

Recordbedrag Het Geluid
Vorig jaar had Q-luisteraar Andy Devos uit Poperinge veertig dagen en vijf tips nodig om te raden dat het mysterieuze geluid 'de houder waar je een tv-scherm kan inplaatsen' was. Dit leverde hem € 54.500 op.

De prijzenpot van Het Geluid bevatte in 2007 een recordbedrag. Veerle Jaspers uit Oosteeklo was de gelukkige die na meer dan een maand het geluid van 'een zeepbakje van een wasmachine' herkende en won hiermee maar liefst € 80.800.

'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Na de verrassende uitschakeling van vorige week van Veerle Dobbelaere en haar man Alain, is het aan de overblijvende vier koppels om zich opnieuw te bewijzen op de dansvloer. Voor het eerst wordt er aan 'partnerruil' gedaan, wat niet evident is in combinatie met een moeilijke choreografie, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende BV's zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.