'Culture Club' op Radio 1 voortaan op vrijdag met Annelies Moons

dinsdag 20 februari 2018

Annelies Moons opent vanaf deze week het weekend met 'Culture Club' op Radio 1. Annelies was de vorige weken de vaste vervangster van Sofie Lemaire. Sofie gaf zelf aan tijd te willen maken voor nieuwe projecten bij de VRT, maar zal nog wel geregeld als expert te gast zijn in de uitzending.

De redactie zal de pool van cultuurexperten ook nog uitbreiden.

Met 'Culture Club' op vrijdag wil Radio 1 beter aansluiten bij de culturele agenda. Daarnaast biedt een uitzendslot op vrijdag de mogelijkheid om live aanwezig te zijn op de opening van grote culturele evenementen. Zo zal 'Culture Club' vrijdag 23 februari live aanwezig zijn op de tentoonstelling 'Spanish Still Life' in Bozar, op 16 maart op de  tentoonstelling 'Hugo Claus. Achter vele maskers' in het Letterhuis in Antwerpen en op 30 maart op Beaufort 2018 in Oostende.

De uitzending zal telkens twee uur duren, van 18.00 tot 20.00 uur.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Telefacts Zomer neemt je mee in de wereld van luxueuze megajachten. Hier geldt: hoe groter, hoe beter. Als je boot geen vijftig meer lang is, dan tel je niet in deze wereld. The place to be voor de superrijken is niet langer een of ander Caraďbisch eiland, maar de poolstreken. De nieuwste hype onder de megajachten zijn dan ook de expeditiejachten.

'Telefacts Zomer', om 21.55 uur op VTM.