'Culture Club' op Radio 1 voortaan op vrijdag met Annelies Moons

dinsdag 20 februari 2018

Annelies Moons opent vanaf deze week het weekend met 'Culture Club' op Radio 1. Annelies was de vorige weken de vaste vervangster van Sofie Lemaire. Sofie gaf zelf aan tijd te willen maken voor nieuwe projecten bij de VRT, maar zal nog wel geregeld als expert te gast zijn in de uitzending.

De redactie zal de pool van cultuurexperten ook nog uitbreiden.

Met 'Culture Club' op vrijdag wil Radio 1 beter aansluiten bij de culturele agenda. Daarnaast biedt een uitzendslot op vrijdag de mogelijkheid om live aanwezig te zijn op de opening van grote culturele evenementen. Zo zal 'Culture Club' vrijdag 23 februari live aanwezig zijn op de tentoonstelling 'Spanish Still Life' in Bozar, op 16 maart op de  tentoonstelling 'Hugo Claus. Achter vele maskers' in het Letterhuis in Antwerpen en op 30 maart op Beaufort 2018 in Oostende.

De uitzending zal telkens twee uur duren, van 18.00 tot 20.00 uur.

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.