Winnaar 'Screentest' krijg presentatiecontract bij RTL

dinsdag 15 mei 2018

In het komend televisieseizoen gaat RTL 4 op zoek naar nieuw presentatietalent. Twaalf zorgvuldig geselecteerde kandidaten laten Nederland in 'Screentest' kennismaken met hun talent en hopen op dat presentatiecontract bij RTL.

Presentatoren in spé kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de site van RTL.

Onder leiding van Gordon worden de deelnemers flink op de proef gesteld. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten, op locatie en in de studio, kunnen ze hun ware talent laten zien. Deze opdrachten zijn onderdelen van iconische tv-programma’s uit heden en verleden. De driekoppige jury staat onder aanvoering van de vaste juryvoorzitter Robert ten Brink. De overige twee juryleden wisselen elke week. Gezamenlijk hebben zij een schat aan presenteer-ervaring en op basis daarvan bepalen zij wie welk onderdeel wint en kans maakt op de hoofdprijs.

Vanaf vandaag aanmelden
De inschrijving staat vanaf vandaag open voor iedereen die droomt van een carrière als presentator van een talentenjacht, een reisprogramma of quizmaster van een spannend spel. RTL zoekt een presentator met gevoel voor humor, die dit kan combineren met een serieuze en integere kant en die zijn of haar zenuwen in bedwang kan houden bij een live-uitzending. Belangrijk is ook dat nieuw presentatietalent kan improviseren en hiermee mooie en spraakmakende televisie kan maken.

Vanaf vandaag kunnen kandidaten zich aanmelden met een video van maximaal één minuut in één take via http://www.rtl.nl/screentest.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

logo Canvas logo

Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken, nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.

'Advokaten', om 20.40 uur op Canvas.