Videoland brengt exclusieve spin-off van Golden Globe winnend 'The Good Wife: 'The Good Fight'

dinsdag 19 september 2017

Met 39 Emmy-nominaties - waarvan er liefst 5 verzilverd werden - en gemiddeld 12 miljoen kijkers per aflevering in de Verenigde Staten, is 'The Good Wife' meer dan succesvol gebleken.

Een zeven seizoenen tellende serie op het snijvlak van juridisch en politiek drama en misdaad. Nu is er ‘The Good Fight’. Dé spin-off van ‘The Good Wife’ die verdergaat waar ‘The Good Wife’ eindigde. ‘The Good Fight’ is vanaf 22 september in Nederland exclusief te zien bij Videoland. Ook ‘The Good Wife’ is binnenkort in zijn volledigheid te bekijken bij Videoland.
Crimeliefhebbers zitten sowieso goed bij Videoland. Bovenop titels als ‘Riviera’ en ‘Broadchurch’ kijken zij binnenkort naar de reeksen van ‘NCIS’ (de grootste serie wereldwijd en sinds seizoen 7 de best bekeken serie in de Verenigde Staten), ‘Dexter’ (23 Emmy-nominaties, 4 Emmy Awards, 2 Golden Globes), ‘Criminal Minds’ en ‘Hawaii Five-O’, de remake van de gelijknamige serie uit de jaren 60.
Kortom: méér dan 50 nieuwe seizoenen misdaaddrama bij Videoland!
- begin september: ‘The Good Wife’ (7 seizoenen) 
- half september: ‘NCIS’ (13 seizoenen) 
- 22/09: ‘The Good Fight’ (1 seizoen) 
- 01/10: ‘Criminal Minds’ (11 seizoenen) 
- 02/10: ‘Criminal Minds’ (seizoen 12) 
- 06/10: ‘Dexter’ (8 seizoenen) 
- 10/11: ‘Hawaii Five-O’ (6 seizoenen)
Op dit moment staan de eerste vier seizoenen van ‘CSI’ op het platform van Videoland. Iedere zondag komt hier een extra seizoen van ‘CSI’ bij. Het vijftiende en laatste seizoen komt op 26 november online.
Download -HIER- de promo van ‘The Good Fight’.
Download -HIER- beeldmateriaal van ‘The Good Fight’.
‘The Good Fight’: vanaf 22 september exclusief bij Videoland

Een zeven seizoenen tellende serie op het snijvlak van juridisch en politiek drama en misdaad. Nu is er 'The Good Fight'. Dé spin-off van 'The Good Wife' die verdergaat waar 'The Good Wife' eindigde. 'The Good Fight' is vanaf 22 september in Nederland exclusief te zien bij Videoland. Ook 'The Good Wife' is binnenkort in zijn volledigheid te bekijken bij Videoland.

Crimeliefhebbers zitten sowieso goed bij Videoland. Bovenop titels als 'Riviera' en 'Broadchurch' kijken zij binnenkort naar de reeksen van 'NCIS' (de grootste serie wereldwijd en sinds seizoen 7 de best bekeken serie in de Verenigde Staten), 'Dexter' (23 Emmy-nominaties, 4 Emmy Awards, 2 Golden Globes), 'Criminal Minds' en 'Hawaii Five-O', de remake van de gelijknamige serie uit de jaren 60.

Kortom: méér dan 50 nieuwe seizoenen misdaaddrama bij Videoland!

- begin september: ‘The Good Wife’ (7 seizoenen) 

- half september: ‘NCIS’ (13 seizoenen) 

- 22/09: ‘The Good Fight’ (1 seizoen) 

- 01/10: ‘Criminal Minds’ (11 seizoenen) 

- 02/10: ‘Criminal Minds’ (seizoen 12) 

- 06/10: ‘Dexter’ (8 seizoenen) 

- 10/11: ‘Hawaii Five-O’ (6 seizoenen)

Op dit moment staan de eerste vier seizoenen van 'CSI' op het platform van Videoland. Iedere zondag komt hier een extra seizoen van 'CSI' bij. Het vijftiende en laatste seizoen komt op 26 november online.

'The Good Fight', vanaf 22 september exclusief bij Videoland.

Persbericht Videoland
http://www.videoland.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jim Levenstein heeft eindelijk al zijn moed bij elkaar geraapt om zijn vriendin Michelle ten huwelijk te vragen. Ze zegt toe, maar Jim ontdekt al snel dat er hem een nog grotere uitdaging wacht: een goede indruk maken op zijn aanstaande schoonouders. Terwijl Jim er alles aan wil doen om de ouders van Michelle te imponeren, bewegen Finch en Stifler hemel en aarde om haar jongere zus in bed te krijgen. En dan is er ook nog Jims vrijgezellenavond, dat een onvergetelijk gebeuren belooft te worden.

Met: Jason Biggs (Jim Levenstein), Seann William Scott (Steve Stifler), Alyson Hannigan (Michelle Flaherty), Eddie Kaye Thomas (Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers).

'American Pie: The Wedding', om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers