Videoland brengt exclusieve spin-off van Golden Globe winnend 'The Good Wife: 'The Good Fight'

dinsdag 19 september 2017

Met 39 Emmy-nominaties - waarvan er liefst 5 verzilverd werden - en gemiddeld 12 miljoen kijkers per aflevering in de Verenigde Staten, is 'The Good Wife' meer dan succesvol gebleken.

Een zeven seizoenen tellende serie op het snijvlak van juridisch en politiek drama en misdaad. Nu is er ‘The Good Fight’. Dé spin-off van ‘The Good Wife’ die verdergaat waar ‘The Good Wife’ eindigde. ‘The Good Fight’ is vanaf 22 september in Nederland exclusief te zien bij Videoland. Ook ‘The Good Wife’ is binnenkort in zijn volledigheid te bekijken bij Videoland.
Crimeliefhebbers zitten sowieso goed bij Videoland. Bovenop titels als ‘Riviera’ en ‘Broadchurch’ kijken zij binnenkort naar de reeksen van ‘NCIS’ (de grootste serie wereldwijd en sinds seizoen 7 de best bekeken serie in de Verenigde Staten), ‘Dexter’ (23 Emmy-nominaties, 4 Emmy Awards, 2 Golden Globes), ‘Criminal Minds’ en ‘Hawaii Five-O’, de remake van de gelijknamige serie uit de jaren 60.
Kortom: méér dan 50 nieuwe seizoenen misdaaddrama bij Videoland!
- begin september: ‘The Good Wife’ (7 seizoenen) 
- half september: ‘NCIS’ (13 seizoenen) 
- 22/09: ‘The Good Fight’ (1 seizoen) 
- 01/10: ‘Criminal Minds’ (11 seizoenen) 
- 02/10: ‘Criminal Minds’ (seizoen 12) 
- 06/10: ‘Dexter’ (8 seizoenen) 
- 10/11: ‘Hawaii Five-O’ (6 seizoenen)
Op dit moment staan de eerste vier seizoenen van ‘CSI’ op het platform van Videoland. Iedere zondag komt hier een extra seizoen van ‘CSI’ bij. Het vijftiende en laatste seizoen komt op 26 november online.
Download -HIER- de promo van ‘The Good Fight’.
Download -HIER- beeldmateriaal van ‘The Good Fight’.
‘The Good Fight’: vanaf 22 september exclusief bij Videoland

Een zeven seizoenen tellende serie op het snijvlak van juridisch en politiek drama en misdaad. Nu is er 'The Good Fight'. Dé spin-off van 'The Good Wife' die verdergaat waar 'The Good Wife' eindigde. 'The Good Fight' is vanaf 22 september in Nederland exclusief te zien bij Videoland. Ook 'The Good Wife' is binnenkort in zijn volledigheid te bekijken bij Videoland.

Crimeliefhebbers zitten sowieso goed bij Videoland. Bovenop titels als 'Riviera' en 'Broadchurch' kijken zij binnenkort naar de reeksen van 'NCIS' (de grootste serie wereldwijd en sinds seizoen 7 de best bekeken serie in de Verenigde Staten), 'Dexter' (23 Emmy-nominaties, 4 Emmy Awards, 2 Golden Globes), 'Criminal Minds' en 'Hawaii Five-O', de remake van de gelijknamige serie uit de jaren 60.

Kortom: méér dan 50 nieuwe seizoenen misdaaddrama bij Videoland!

- begin september: ‘The Good Wife’ (7 seizoenen) 

- half september: ‘NCIS’ (13 seizoenen) 

- 22/09: ‘The Good Fight’ (1 seizoen) 

- 01/10: ‘Criminal Minds’ (11 seizoenen) 

- 02/10: ‘Criminal Minds’ (seizoen 12) 

- 06/10: ‘Dexter’ (8 seizoenen) 

- 10/11: ‘Hawaii Five-O’ (6 seizoenen)

Op dit moment staan de eerste vier seizoenen van 'CSI' op het platform van Videoland. Iedere zondag komt hier een extra seizoen van 'CSI' bij. Het vijftiende en laatste seizoen komt op 26 november online.

'The Good Fight', vanaf 22 september exclusief bij Videoland.

Persbericht Videoland
http://www.videoland.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers